Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : If ​I Were You / Ha én lennék te - Lisa Renee Jones


Várható megjelenés: 2016. ősz


fülszöveg 

Amikor Sara McMillan beleolvas egy raktárban talált naplóba, teljesen megdöbbenti, ugyanakkor magával is ragadja a szerzője szexuális élete. Képtelen elszakadni az írástól, és a bejegyzéseket olvasva ő is átéli Rebeccának, a napló írójának sötét erotikával átszőtt életét – majd jön a talányos utolsó bejegyzés

Sara biztos benne, hogy valami borzalmas történt Rebeccával, ezért úgy dönt, utánajár a dolognak, csakhogy közben egyre inkább belebonyolódik a nő életébe. Hamarosan azon kapja magát, hogy ugyanabban a galériában dolgozik és ugyanazokkal az emberekkel barátkozik, mint Rebecca. Vonzódik két veszélyesen jóképű férfihoz – a galéria tulajdonosához és egy híres művészhez –, és rádöbben, hogy pontosan azon az úton halad, ami Rebecca eltűnéséhez vezetett. Mindemellett beindul saját erotikus fantáziája, melyet egy bizonyos magabiztos, jóképű, mindent kézben tartani kívánó férfi tud csupán kielégíteni. Nem sok idő kell, és úgy tűnik, az egyre többet követelő vágyon kívül már semmi sem számít…


* Meg kell említeni, hogy a történet függővéges
VÁSÁRLÁSI LINK 


Sorozat részei:
If I Were You (Inside Out, #1) 
Being Me (Inside Out, #2) 
Revealing Us (Inside Out, #3) 
Rebecca's Lost Journals (Inside Out Novella Bundle) 
Rebecca's Lost Journals (Inside Out Series) by [Jones, Lisa Renee]Rebecca's Lost Journals, Volume 1: The Seduction (Inside Out, #1.1) 
Rebecca's Lost Journals, Volume 2: The Contract (Inside Out, #1.2) 
Rebecca's Lost Journals, Volume 3: His Submissive (Inside Out, #1.3) 
Rebecca's Lost Journals, Volume 4: My Master (Inside Out, #1.4) 

This novella bundle should be read between book three (Revealing Us) and book four (No In Between)
Kept under lock and key, discovered by chance, dangerous new secrets and scintillating adventures lie within Rebecca's private diaries--searing scenes from a passionate journey inside a world where pain is pleasure, pleasure is pain, and where every limit she once had is no more.
The following novellas are included:
The Seduction Rebecca's daring first encounter with the Master...
The Contract Once she is his, there's no turning back...
His Submissive Passion and torment become one...
My Master It's Rebecca's turn to take control...
The Master Undone Shattered after Rebecca walks away, he questions his need to control. But when a challenging new woman revives him and then disappears, he knows one thing: he must have more...


His Secrets (Inside Out Series) by [Jones, Lisa Renee]His Secrets (Inside Out Novella Chris Merit's POV) AMAZON
This novella should be read between book three (Revealing Us) and book four (No In Between).
My Hunger (Inside Out Series) by [Jones, Lisa Renee]My Hunger (Inside Out Novella in Mark’s POV ) AMAZON
This novella should be read between book three (Revealing Us) and book four (No In Between). And after The Master Undone, which also fits between books three and four.

No in Between (Inside Out #4)


My Control (Inside Out Series) by [Jones, Lisa Renee]My Control (An Inside Out Story in Mark’s POV) AMAZON
This novella should be read between book four (No In Between) and book five (I Belong to You).

I Belong to You (Inside Out, #5) 

All of Me (Inside Out, #5.5) ABOUT THE AUTHOR 

New York Times and USA Today Bestselling author Lisa Renee Jones is the author of the highly acclaimed INSIDE OUT SERIES which has sold to more than twelve countries for translation with negotiations in process for more, and has now been optioned by STARZ Network for a cable television show, to be produced by Suzanne Todd (Alice in Wonderland).Since beginning her publishing career in 2007, Lisa has published more than 30 books with publishers such as Simon and Schuster, Avon, Kensington, Harlequin, NAL, Berkley and Elloras Cave, as well as crafting a successful indie career. Booklist says that Jones suspense truly sizzles with an energy similar to FBI tales with a paranormal twist by Julie Garwood or Suzanne Brockmann.Prior to publishing, Lisa owned multi-state staffing agency that was recognized many times by The Austin Business Journal and also praised by Dallas Women Magazine. In 1998 LRJ was listed as the #7 growing women owned business in Entrepreneur Magazine.
Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Chloe Neill - Chicagoland vámpírjai

CHLOE NEILL1. A lányok olykor harapnak  - Some Girls Bite
Egy egyetemista élete nem valami káprázatos, de legalább az enyém volt. Jól megvoltam, míg Chicago vámpírjai meg nem jelentek – engem pedig megtámadott egy renegát vámpír. De csak egy kortyot ihatott, mielőtt elijesztette egy másik vérszívó… Ő úgy döntött, megmenti az életemet, s élőhalottá változtatott.
Mint kiderült, a megmentőm a Cadogan-ház ura és parancsolója. Évszázados tapasztalata van a csábításban, s tettéért hálát vár cserébe – és a szolgálataimat…
Korábban a disszertációm felett görnyedtem, most pedig be kell illeszkednem egy elegáns udvarház életébe. Új képességeim, a kellemetlen napallergia a legkisebb gondom, hiszen valaki még mindig vadászik rám. A renegát, aki belém mart? Egy rivális ház vámpírja? Lehet, hogy a beavatásom egy kezdődő háború első csatája… egy háborúé, amely során vér fog folyni.
2.Ha eljön a péntek -  Friday Night Bites
Az ember azt gondolná, egy ilyen főcím hatására a szeles város derék polgárai fe…