Skip to main content

To Be Read - Stepbrother Dearest / Legdrágább mostohabátyám - Penelope Ward

22843341
Published September 23rd 2014


Synopsis
You’re not supposed to want the one who torments you. 


When my stepbrother, Elec, came to live with us my senior year, I wasn’t prepared for how much of a jerk he’d be. 

I hated that he took it out on me because he didn’t want to be here. 
I hated that he brought girls from our high school back to his room. 
But what I hated the most was the unwanted way my body reacted to him. 

At first, I thought all he had going for him were his rock-hard tattooed abs and chiseled face. Then, things started changing between us, and it all came to a head one night. 

Just as quickly as he’d come into my life, he was gone back to California. 

It had been years since I’d seen Elec. 

When tragedy struck our family, I’d have to face him again. 

And holy hell, the teenager who made me crazy was now a man that drove me insane.

I had a feeling my heart was about to get broken again.Stepbrother Dearest is a standalone novel. 

**Contains graphic sexual content and harsh language. It is only appropriate for adult readers age 18+


Stepbrother Dearest:
A könyvről :

Nem kellene pont őt akarnod, aki kínoz téged. 

Amikor a mostohabátyám, Elec a gimi utolsó évében eljött hozzánk, hogy velünk éljen, nem voltam felkészülve arra, hogy mekkora egy szemét. 
Utáltam, hogy bunkón viselkedik velem csak azért, mert nem akar nálunk lenni. 
Utáltam, hogy lányokat hoz haza a suliból és visz fel a szobájába. 
De amit a legjobban utáltam, az az volt, ahogy a testem akaratom ellenére reagált rá. 
Először azt hittem, csupán kőkemény, tetovált izmai és markáns arca lehet vonzó benne. De a dolgok új irányt vettek köztünk, míg nem egy éjjel minden fenekestül felfordult. 
Aztán épp olyan gyorsan, ahogy betoppant az életembe, már vissza is ment Kaliforniába. 
Évek teltek el, mire újra láttam Elecet. 
Amikor a tragédia lesújtott a családunkra, újra szembe kellett néznem vele. 
És szent ég, a kamasz, akiért egykor megőrültem, most férfivá érett, aki egyenesen az eszemet vette! 
Volt egy olyan érzésem, hogy a szívem megint darabokra törik.

Én és a Könyv 

Biztosan mondhatom, hogy Penelope Ward megvett magának. Annyira, hogy már olvasom is a Neighbor Dearest című könyvét. Amit nevezhetünk a Stepbrother Dearest folytatásának is, de tulajdonképpen az is önállóan olvasható. 
   
Legdrágább mostohabátyám szinte beszippantott, alig bírtam letenni, hajnalig olvastam, ami nálam annyira nem jellemző. Aki szeretik a  "second chance"  könyveket, azoknak igazi csemege lesz.
Greta és Elec tinédzser korukban találkoznak. Elec mindent elkövet, hogy a legrosszabb oldalát mutassa és az együtt töltött időt elviselhetetlenné tegye. 
Mindig édesebb a tiltott gyümölcs, de képesek lesznek a vágyaikat visszafogni?
A könyv második fele 7 évvel később játszódik, amikor a családi tragédia ismét összehozza őket. Sok minden történt a hét év alatt, és még mindig ott van a mélyen elrejtett titok, ami magyarázatot adhatna Elec és apja kapcsolatára.

A történet Gréta szemszögéből íródott.  
ALSO AVAILABLE 

 
ABOUT THE AUTHOR

Penelope Ward is a New York Times, USA Today and #1 Wall Street Journal bestselling author. She grew up in Boston with five older brothers and spent most of her twenties as a television news anchor before switching to a more family-friendly career. She is the proud mother of a beautiful 11-year-old girl with autism (the inspiration for the character Callie in Gemini) and a 9-year-old boy, both of whom are the lights of her life. Penelope, her husband and kids reside in Rhode Island. She is the author of RoomHate and Stepbrother Dearest, which hit #2 and #3 on the New York Times bestseller list respectively. Other works include the New York Times bestseller Cocky Bastard (co-written with Vi Keeland), Sins of Sevin, My Skylar, Jake Undone, Jake Understood and Gemini.

       Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…