Skip to main content

To Be Read - Stepbrother Dearest / Legdrágább mostohabátyám - Penelope Ward

22843341
Published September 23rd 2014


Synopsis
You’re not supposed to want the one who torments you. 


When my stepbrother, Elec, came to live with us my senior year, I wasn’t prepared for how much of a jerk he’d be. 

I hated that he took it out on me because he didn’t want to be here. 
I hated that he brought girls from our high school back to his room. 
But what I hated the most was the unwanted way my body reacted to him. 

At first, I thought all he had going for him were his rock-hard tattooed abs and chiseled face. Then, things started changing between us, and it all came to a head one night. 

Just as quickly as he’d come into my life, he was gone back to California. 

It had been years since I’d seen Elec. 

When tragedy struck our family, I’d have to face him again. 

And holy hell, the teenager who made me crazy was now a man that drove me insane.

I had a feeling my heart was about to get broken again.Stepbrother Dearest is a standalone novel. 

**Contains graphic sexual content and harsh language. It is only appropriate for adult readers age 18+


Stepbrother Dearest:
A könyvről :

Nem kellene pont őt akarnod, aki kínoz téged. 

Amikor a mostohabátyám, Elec a gimi utolsó évében eljött hozzánk, hogy velünk éljen, nem voltam felkészülve arra, hogy mekkora egy szemét. 
Utáltam, hogy bunkón viselkedik velem csak azért, mert nem akar nálunk lenni. 
Utáltam, hogy lányokat hoz haza a suliból és visz fel a szobájába. 
De amit a legjobban utáltam, az az volt, ahogy a testem akaratom ellenére reagált rá. 
Először azt hittem, csupán kőkemény, tetovált izmai és markáns arca lehet vonzó benne. De a dolgok új irányt vettek köztünk, míg nem egy éjjel minden fenekestül felfordult. 
Aztán épp olyan gyorsan, ahogy betoppant az életembe, már vissza is ment Kaliforniába. 
Évek teltek el, mire újra láttam Elecet. 
Amikor a tragédia lesújtott a családunkra, újra szembe kellett néznem vele. 
És szent ég, a kamasz, akiért egykor megőrültem, most férfivá érett, aki egyenesen az eszemet vette! 
Volt egy olyan érzésem, hogy a szívem megint darabokra törik.

Én és a Könyv 

Biztosan mondhatom, hogy Penelope Ward megvett magának. Annyira, hogy már olvasom is a Neighbor Dearest című könyvét. Amit nevezhetünk a Stepbrother Dearest folytatásának is, de tulajdonképpen az is önállóan olvasható. 
   
Legdrágább mostohabátyám szinte beszippantott, alig bírtam letenni, hajnalig olvastam, ami nálam annyira nem jellemző. Aki szeretik a  "second chance"  könyveket, azoknak igazi csemege lesz.
Greta és Elec tinédzser korukban találkoznak. Elec mindent elkövet, hogy a legrosszabb oldalát mutassa és az együtt töltött időt elviselhetetlenné tegye. 
Mindig édesebb a tiltott gyümölcs, de képesek lesznek a vágyaikat visszafogni?
A könyv második fele 7 évvel később játszódik, amikor a családi tragédia ismét összehozza őket. Sok minden történt a hét év alatt, és még mindig ott van a mélyen elrejtett titok, ami magyarázatot adhatna Elec és apja kapcsolatára.

A történet Gréta szemszögéből íródott.  
ALSO AVAILABLE 

 
ABOUT THE AUTHOR

Penelope Ward is a New York Times, USA Today and #1 Wall Street Journal bestselling author. She grew up in Boston with five older brothers and spent most of her twenties as a television news anchor before switching to a more family-friendly career. She is the proud mother of a beautiful 11-year-old girl with autism (the inspiration for the character Callie in Gemini) and a 9-year-old boy, both of whom are the lights of her life. Penelope, her husband and kids reside in Rhode Island. She is the author of RoomHate and Stepbrother Dearest, which hit #2 and #3 on the New York Times bestseller list respectively. Other works include the New York Times bestseller Cocky Bastard (co-written with Vi Keeland), Sins of Sevin, My Skylar, Jake Undone, Jake Understood and Gemini.

       Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…