Skip to main content

Release Blitz : Tracing Holland by Alyson Santos


31374328
Release Day: September 12, 2016 
Genre: Contemporary Romance


SYNOPSIS


Second chances are hard enough when you deserve them. Then there are the ones you don’t.

Callie asked if I was ready. And that’s the question, isn’t it? Ready for what? The spotlight? The music? Or ready for life. Ready to face the reality that what was is going to attack the very fabric of who I am now.

No one knows I’m a different person. Well, no one except the two most important people in my life, which is why there’s a remote chance I might actually pull off the comeback I never saw coming. 

Then again, that was before Holland Drake crashed into my life. I didn’t ask for her. Heaven knows she didn’t ask for me. But sometimes it’s not about what makes sense; it’s about accepting that not everything will. It’s learning you have a choice when it feels like you don’t. It’s believing even the worst past can still have a future. 

And sometimes it’s none of that. Sometimes it’s survival. A blind fight through the pain as you cling to any shred of hope you can find. And it’s in those moments, those desperate pleas into the darkness for a flicker of light, when you have no choice but to confront the blessing that often feels like a curse: 

You’re still alive. You’re still significant.

You’re once again Luke Craven, frontman for Night Shifts Black.




Cover Design: Era Media Co. 
Cover Models: Gabe Gennace and Jenny Castner 


BUY LINKS 

AMAZON PAPERBACK  AMAZON US 

Amazon AU   Amazon CA
Amazon UK

Personalized Paperbacks 














Tracing Holland continues the story of Luke Craven, Callie Roland, and Casey Barrett from Night Shifts Black. It is strongly recommended that readers begin with Night Shifts Black to truly appreciate the growth and interaction of these characters in Tracing Holland.



29343986
Amazon US    Amazon AU
Amazon CA   Amazon UK
B & N     Kobo



Greetings from the Inside
(feat. Night Shifts Black)
is also available for purchase
iTunes



ABOUT THE AUTHOR 

alysonI’m a writer, musician, and cat lover. I’m also an alternative music junkie. Seriously, totally addicted.

I write what needs to come out, whether it’s pain, tears, or laughter. I write people and relationships, about the beauty and horror of what we do to ourselves and each other. I write Love. Vengeance. Compassion. Cruelty. Trust. Betrayal. Forgiveness. Darkness, and the incredible way humans destroy and heal each other.
I like to eradicate barriers, refusing to be confined by the laws of physics or limitations of reality. I will befriend a vast population of possibilities and introduce them in ways that might surprise you.
CONNECT WITH ALYSON
Amazon | Facebook | Twitter | 

Comments

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Hungarian Release : Mister O - Lauren Blakely

Várható megjelenés:  2017. január 25. Fülszöveg Csak hívj Mister O-nak. Mert a TE gyönyöröd a szuperképességem. "Ó te jó ég, ez jóóó" a játék neve, amikor így érez egy nő, és ha a férfi nem végzi el a feladatát, a pokolba vele a hálószobából! Én a lábujjgörbítős, észbontó, lepedőmarkolós eksztázisról beszélek. Amit minden alkalommal nyújtok. Úgy vélem, ez a gyönyör szuperhősévé tesz, és az a küldetésem, hogy mindig teljesítsek. Ám nagy csalódást okozok, mikor egy bizonyos nő arra kér, tanítsam meg neki, hogyan nyerhet el egy férfit. Az egyetlen gond: a csaj a legjobb haverom húga, de túlontúl csábító, hogy ellenálljak, főleg, amikor kiderül, hogy az édes, szexi Harpennek mocskos gondolatai is vannak, és jól akarja használni azokat. Mégis mi baj lehetne abból, ha tartok a nőnek - akit titokban kívánok - néhány feltétel nélküli csábítás-órát. Senki nem fogja megtudni, még akkor sem, ha egy pár mocskos szexüzenetet küldünk egymásnak. Na jó, párszázat. Vagy ha be

Cover Reveal - Megtalállak még - Fixed on You - Laurelin Paige

Borító leleplezés Laurelin Paige  a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője. A Fixed-sorozat eddig több mint 1 millió példányban kelt el csak az USA-ban.  Az első rész 12 országban jelenik meg közel egy időben. Az Amazon adatai alapján a tavalyi év 7. legnépszerűbb könyve. A People Magazine szerint a 10 legkeresettebb könyv egyike. A Goodreads oldalán az írónő regényei 100 000-nél is több ,,jó" értékelést kaptak. Cím:   Megtalállak még  - Fixed on You Kiadó:  Libri Várható megjelenés: 2015. július 15. Formátum: papírkötés   Sorozat:  Fixed 1.  Goodreads:4.18 Korosztály: adult Műfaj/téma: romantika, erotika  Fülszöveg New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik.   A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban.  A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlát

Lauren Blakely : Kőkemény - Big Rock

Várható megjelenés:  2016. november 25. Fülszöveg Nem elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít. Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem : jó külső , agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz. Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló. De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges. Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját - a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot -, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a követk