Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : The Reason For Me by Prescott Lane

trfm
                    ap-new-synopsis   

Holt

She likes it quick and dirty.

I like orders and rules.

She hates small talk.

I hate to share.

She’s an open book.

I’m a closed dresser drawer.

She rides a Harley.

And that drives me f’ing nuts.

Annalyse and I have both lived in our own personal hells for half a decade. She’s learned to love the warmth, and I’m still consumed. But my new neighbor is stoking more than my libido these days. We agreed on only pleasure. But she changed the rules.

And now I’m not even sure what they are.

Maybe there’s a reason she found me that night, maybe there’s a reason I can’t stop thinking about her, maybe there’s a reason for the pain. Maybe not.

We all look for reasons in life. Reasons for death, love, pain. Why one thing happens and not another? It’s human nature. We’ve been looking for the meaning of life since the beginning of time. But maybe the reason for all of it — life, love, loss, heartache — is the curvy brunette living next door.
 

ap-new-about-the-author
Prescott Lane is the Amazon best-selling author of Stripped Raw. She's got five other books under her belt including: First Position, Perfectly Broken, Quiet Angel, and Wrapped in Lace, and her new release, Layers of Her. She is originally from Little Rock, Arkansas, and holds a degree in sociology and a MSW from Tulane University. She married her college sweetheart, and they currently live in New Orleans with their two children and two crazy dogs. Prescott started writing at the age of five, and sold her first story about a talking turtle to her father for a quarter. She later turned to writing romance novels because there aren't enough happily ever afters in real life.


Author links

ardentprose_logomain
 

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…