Skip to main content

Cover Re-Reveal : Jersey Girl (Sticks & Hearts #1) by Rhonda James

32943433
Check out the new cover for JERSEY GIRL!
(Sticks & Hearts Book 1)SYNOPSIS


Brantley Cage is a standout D-man on Great Lakes University hockey team. Now that his dream of signing with the Detroit Red Wings has come true, his goals for senior year are simple: Work hard. Score big. Stay away from love. 

And then he meets her. There's just one problem. She's the sister of his best friend, and he’s been warned that she’s off-limits… 

Cassie Rivers is a musician desperately in need of a do-over. Leaving the past behind, she transfers to GLU in search of something, or someone, that inspires her. 

And then she meets him. Her brother's best friend and teammate. But according to the Bro Code he's supposed to be off limits… 

You’ve heard what they say about forbidden fruit… One taste is more addictive than one of them is ready to admit. Will he keep skating away from love? Or has this player finally found his Jersey Girl? 
PURCHASE LINKS
AMAZON US  UK  CA#ComingSoon 
30646615

Fire and Ice (Book 2 in the Sticks & Hearts series)
by Rhonda James


"Whoever said money won't solve your problems either has all the money in the world, or they never had the kind of problems I do…"

Delaney Dixon may be young, but she's already been served a double shot of cold, hard reality. After losing both parents, she'll will do whatever it takes to hold on to the last remaining piece of her childhood. Desperate for cash, she slaps on a couple of pasties and a thong, grinds a pole, and the money starts rolling in.

Derek Davis comes from money and lives what most call a privileged life. As graduation approaches, he's ready to take on the world and make his mark. But he wants to do it on HIS terms. Tired of having everything handed to him, he decides if he doesn't have to work for it, it probably isn't worth his time.

Fate brings these two together for a night filled with sex and half-truths. A night he would love to repeat, that is, if she ever decides to pull the pole out of her ass and admit she wants him just as badly.

But if he wants her, she's going to make him work for it.


ABOUT THE AUTHOR


Rhonda James is an Amazon best-selling romance author who strives to create a book boyfriend for all her readers. Rhonda is married and lives in Michigan with her family. In her spare time you can find her talking to readers, cooking some new creation in her kitchen, or just spending time with her family. 

Some of her guilty pleasures are mastering such things as Twitter and indulging in chocolate, she may do one more than the other.

Come find her on her social networks and don’t be afraid to say Hi!


AUTHOR LINKS

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…