Skip to main content

In The Spotlight - Reflektorfényben : Kylie Scott’s Dive Bar Series

Welcome to Dive Bar, where the  tattooed bartenders keep the drinks—and romance—flowing with a perfect cocktail of heartbreak, humor, and sweet, sexy romance.


25671827  27398455

🍸Dirty is Book #1 in Kylie Scott’s 

Dive Bar Series



 BLURB 

The last thing Vaughan Hewson expects to find when he returns to his childhood home is a broken hearted bride in his shower, let alone the drama and chaos that comes with her.

Lydia Green doesn't know whether to burn down the church or sit and cry in a corner. Discovering the love of your life is having an affair on your wedding day is bad enough. Finding out it's with his best man is another thing all together. She narrowly escapes tying the knot and meets Vaughan only hours later.

Vaughan is the exact opposite of the picture perfect, respected businessman she thought she'd marry. This former musician-turned-bartender is rough around the edges and unsettled. But she already tried Mr. Right and discovered he's all wrong-maybe it's time to give Mr. Right Now a chance.

After all, what's wrong with getting dirty?

add-to-goodreads-button


iBooks | Amazon US | iTunes AUS
Amazon AUS | Amazon UK

Image may contain: 1 person, beard, meme, text and closeup
Source : Click on the #Teaser  By Hang Le


❤❤❤



 30227153

🍹 Twist  (Book #2) in the Dive Bar Series by 

Kylie Scott releases on April 11th 2017 !




 BLURB 


When his younger brother loses interest in online dating, hot, bearded, bartender extraordinaire, Joe Collins, only intends to log into his account and shut it down. Until he reads about her.

Alex Parks is funny, friendly, and pretty much everything he's been looking for in a woman. And in no time at all they're emailing up a storm, telling each other their deepest darkest secrets...apart from the one that really matters.
And when it comes to love, serving it straight up works better than with a twist.




🍹 Pre-order 
🍹

Amazon US | Amazon UK
Amazon AU | Amazon CA

Image may contain: one or more people and text
Source : Click on the #Teaser  By Hang Le 

Image may contain: one or more people and text
Source : Click on the #Teaser  By Hang Le 



❤❤❤


🍻 Chaser is Book #3 in Kylie Scott’s Dive Bar Series

29939225
Expected publication: November 2nd 2017


Chaser is the third instalment in Kylie's fresh, hilarious and sexy new series. Welcome to Dive Bar, where the tattooed bartenders keep the drinks - and romance - flowing with a perfect cocktail of heartbreak, humour and sweet, sexy romance.


add-to-goodreads-button








Image may contain: 7 people, people standing and text
Awesome artwork from Jeminabox. 
From left to right: Pat, Andre, Lydia, Vaughan, Nell, Joe, & Eric.



❤❤❤❤❤



ABOUT THE AUTHOR

kylie scott.jpg
Kylie is a long time fan of erotic love stories and B-grade horror films. She demands a happy ending and if blood and carnage occur along the way then all the better. Based in Queensland, Australia with her two children and one delightful husband, she reads, writes and never dithers around on the internet.


AUTHOR LINKS



Comments

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Hungarian Release : Mister O - Lauren Blakely

Várható megjelenés:  2017. január 25. Fülszöveg Csak hívj Mister O-nak. Mert a TE gyönyöröd a szuperképességem. "Ó te jó ég, ez jóóó" a játék neve, amikor így érez egy nő, és ha a férfi nem végzi el a feladatát, a pokolba vele a hálószobából! Én a lábujjgörbítős, észbontó, lepedőmarkolós eksztázisról beszélek. Amit minden alkalommal nyújtok. Úgy vélem, ez a gyönyör szuperhősévé tesz, és az a küldetésem, hogy mindig teljesítsek. Ám nagy csalódást okozok, mikor egy bizonyos nő arra kér, tanítsam meg neki, hogyan nyerhet el egy férfit. Az egyetlen gond: a csaj a legjobb haverom húga, de túlontúl csábító, hogy ellenálljak, főleg, amikor kiderül, hogy az édes, szexi Harpennek mocskos gondolatai is vannak, és jól akarja használni azokat. Mégis mi baj lehetne abból, ha tartok a nőnek - akit titokban kívánok - néhány feltétel nélküli csábítás-órát. Senki nem fogja megtudni, még akkor sem, ha egy pár mocskos szexüzenetet küldünk egymásnak. Na jó, párszázat. Vagy ha be

Cover Reveal - Megtalállak még - Fixed on You - Laurelin Paige

Borító leleplezés Laurelin Paige  a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője. A Fixed-sorozat eddig több mint 1 millió példányban kelt el csak az USA-ban.  Az első rész 12 országban jelenik meg közel egy időben. Az Amazon adatai alapján a tavalyi év 7. legnépszerűbb könyve. A People Magazine szerint a 10 legkeresettebb könyv egyike. A Goodreads oldalán az írónő regényei 100 000-nél is több ,,jó" értékelést kaptak. Cím:   Megtalállak még  - Fixed on You Kiadó:  Libri Várható megjelenés: 2015. július 15. Formátum: papírkötés   Sorozat:  Fixed 1.  Goodreads:4.18 Korosztály: adult Műfaj/téma: romantika, erotika  Fülszöveg New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik.   A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban.  A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlát

Lauren Blakely : Kőkemény - Big Rock

Várható megjelenés:  2016. november 25. Fülszöveg Nem elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít. Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem : jó külső , agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz. Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló. De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges. Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját - a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot -, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a követk