Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : War Poppy by Nicole Lynne


Title: War Poppy
Series: War #1
Author: Stevie J. Cole & LP Lovell
writing as Nicole Lynne
Genre: Contemporary Romance
Release Date: February 6, 2017Blurb

Poppy

Love and war. Two words that should have little association, but to me the two go hand in hand. Both are a tragedy. They rip you open and spit you out. The war killed my husband, Connor, shattered my will to live, and took my best friend. Brandon may not have physically died in that war, but his soul did. And now we're left to pick up the wreckage. Expected to move on when all that is left is the ruins of a life we once had.

Brandon

War. It took everything from me, even myself. When you're only able to exist, death seems like a blessing. Pain...a welcome distraction. I ran from everything associated with my past, and then she found me, fighting, drowning myself in whisky, trying to forget. She reminds me of Connor, of what I've lost—what we've lost. In the midst of destruction, she's a salvation I don't deserve.

I shouldn't love him.

I shouldn't love her.

Love is a war we never should have fought.
Cover Design: Cover Me DarlingPre-order Links
AMAZON US / UK / CA / AUStevie J. Cole

Stevie J. Cole lives deep in the woods of Alabama with her husband and two precious daughters. She studied Epidemiology concentrating on cancer research but has always had a passion for writing. Some of her stories will strip you bare, some will give you nightmares, but the one thing she can promise is that she will always give you stories that make you feel.

Raw. Gritty. Love.
Because sometimes characters need to be flawed.

P.S. Stevie's greatest fear is the impending zombie apocalypse. Think about it: swarming armies of decaying, oozing corpses stumbling around with clicking teeth, trying to eat your face. Nothing about that is good. NOTHING!
Author Links

LP Lovell

Lauren Lovell is an indie author from England.

She suffers from a total lack of brain to mouth filter and is the friend you have to explain before you introduce her to anyone, and apologise for afterwards.

She's a self-confessed shameless pervert, who may be suffering from slight peen envy.


LP loves to hear from readers so please get in touch.Author Links


Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…