Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : Love In Lingerie by Alessandra Torre

lilcoverreveal love-in-linger-cover-reveal-granaina
══════════════════

 LIL_FullCover_LoRes.jpg

love-in-lingerie-book-info-granatna-e31433

Title: Love in Lingerie

Author: Alessandra Torre

Genre: Erotic Romance

Release Date: January 16, 2017

Cover Designer: Sommer Stein, Perfect Pear Creative Covers


══════════════════

love-in-lingerie-about-the-book-granatna-e31433
LIL_FrontCover_LoRes.jpg

I hired her to fix my company, to bring Marks Lingerie back to life. I didn’t expect her to become my friend. I didn’t expect to fall in love with her.The first rule of business is to never touch your employees. I think there is another rule about not falling for your best friend—a rule against imagining the curves of her body, or the way her breathing would change if I pulled down her panties and unzipped my pants.Now, I can’t wait any longer. I’m tossing out the rules.Damn the company.Damn our friendship.Damn my fears.


love-in-lingerie-add-to-goodreads-granatna-e31433

Be notified on release: www.nextnovel.com

══════════════════

love-in-lingerie-about-the-author-granatna-e31433
Author PhotoAlessandra Torre is an award-winning New York Times bestselling author of fourteen novels. Her books focus on romance and suspense, all with a strong undercurrent of sexuality. Torre has been featured in such publications as Elle and Elle UK, co-hosted Dirty Sexy Funny with Jenny McCarthy, as well as guest blogged for the Huffington Post and RT Book Reviews. She has also served as the Bedroom Blogger for Cosmopolitan.com.
You can learn more about Alessandra on her website at www.alessandratorre.com, or you can find her on Twitter (@ReadAlessandra) or Facebook.

love-in-lingerie-connect-with-author-granatna-e31433
84faf-website481e5-facebook868e4-twitter1a806-instagram
goodreads84c16-amazonyoutube-2ed575-newsletter

══════════════════

hostedby

website goldfacebook goldtwitter goldinstagram goldPinterest goldyoutube goldgold label_newsletter

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…