Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : ROCKED UP by Karina Halle & Scott MacKenzie

33851033
Release Date: April 12th, 2017

Rocked Up is a STANDALONE rockstar romantic comedy and the fun and sexy brainchild of New York Times bestselling author Karina Halle and her husband Scott Mackenzie.


🎸SYNOPSIS🎸


I have been watching him since I was a child. 

He didn't notice me back then and it didn't matter. Brad Snyder, guitarist and singer for one of the world's greatest bands, was my entire life.

My father, the CEO of Ramsey Records, takes credit for all of Brad's success, trying to control him in the same way he's controlled me.

But I finally get an opportunity to prove myself. 

To be wild. 

To be free.

Today I'm auditioning to be the replacement bass player for Brad's band. If I get the job, I'll go on tour and work with Brad every day, in very close proximity.

There's only one rule: he's not allowed to touch the boss's daughter.

Remember when I said that Brad never used to notice little ol' me?

Well, Brad's noticing me now.

In a way that's going to get us both in trouble.

My name is Lael Ramsey and we all know how this will turn out.

add-to-goodreads-buttonCover Designer: By Hang Le
Image may contain: textABOUT THE AUTHORS


Karina Halle is a former travel writer and music journalist and The New York Times, Wall Street Journal and USA Today Bestselling author of The Pact, Smut, The Artists Trilogy, Heat Wave and over 20 other wild and romantic reads. She lives on an island off the coast of British Columbia with her rescue pup and her husband Scott MacKenzie, who co-wrote Rocked Up with her. That's right. It's like the book SMUT come to life! This is their first venture as a writing team. A lot of music was played. A lot of laughs were had. A lot of sex was...put in the book!


KARINA'S LINKS 

SCOTT'S LINKSPopular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…