Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : STARS OVER CASTLE HILL by Samantha Young

33634695
Cover Design: Samantha Young
Stock photos provided by Deposit Photos: © Konradbak & © StockCube
Release Date: March 30th 2017 
in ebook on most e-retailer platforms 
(incl. Amazon, iBooks, Kobo, BN and Google Play)

Book will go live on all platforms day of release.SYNOPSIS

Joss and Braden Carmichael are blissfully married living in their townhouse on Dublin Street with their two beautiful children. It’s a life Joss never expected to have, and one she’s grateful for every day.

But… what if she never met Braden and Ellie Carmichael on that fateful day when she
was only twenty-two years old?

When Joss is asked to write a story about how her life might have turned out if a pivotal
moment in it never happened, she thinks of the day she met both Braden and Ellie
Carmichael. If she had never met them where might she have ended up? Joss believes no
matter where life may have taken her it would have inevitably led her to Braden. But what if she was thirty instead of twenty-two when they met? How would she have felt about risking her heart then?
And even if she was older and wiser and ready to fall madly in love, what if too much had happened to Braden to make him the man that would risk his heart to save hers?

Will time be their enemy… or is it possible that two souls are meant for one another in
any reality?


Stars Over Castle Hill is an alternate reality novella of a romance that captured the hearts of readers all over the world. 
Joss and Braden are back with a story that is just as emotional, passionate and sexy as their first!


add-to-goodreads-button


Haven’t read Joss & Braden’s story from the beginning? On Dublin Street, the #1 international bestseller, #ONECLICK

   

Hungarian Edition - Könyvmolyképző  http://bit.ly/2kLOJVG18621172


ABOUT THE AUTHOR 


 Samantha Young has sold over a million copies of her novels. She is the New York Times,  USA Today and Wall Street Journal bestselling author of adult contemporary romances, including the On Dublin Street series and Hero, as well as the New Adult duology Into the Deep and Out of the Shallows.  The One Real Thing, the first book in her new Hart’s Boardwalk series, will be published by Berkley in September 2016. Before turning to contemporary fiction, she wrote several young adult paranormal and fantasy series, including the amazon bestselling Tale of Lunarmorte trilogy.
Samantha has been nominated for the Goodreads Choice Award 2012 for Best Author and Best Romance for On Dublin Street, Best Romance 2014 for Before Jamaica Lane, and Best Romance 2015 for HeroOn Dublin Street a #1 bestseller in Germany was the Bronze Award Winner in the LeserPreis German Readers Choice Awards for Best Romance 2013, Before Jamaica Lane the Gold Medal Winner for the LeserPreis German Readers Choice Awards for Best Romance 2014 and Echoes of Scotland Street the Bronze Medal Winner for the LeserPreis German Readers Choice Awards for Best Romance 2015.
Samantha is currently published in 30 countries and is an international bestselling author.

Website | Facebook | Twitter | Goodreads  |  Instagram | YouTube Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…