Skip to main content

Release Blitz - Megjelent : Lost in Between by K.L. Kreig

32992611
Release date: February 20th 2017 | Finding Me #1
Photographer: Sara Eirew
Cover Designer: Kellie Dennis | Book Cover By Design


SYNOPSIS

We all have one. 

A price. 

That magic number that will get us to agree to do anything, be anything. 

Don’t sit on your gold-plated high horse and say you don’t because you do. Everyone does. Each of us has something we covet enough that we’d sell ourselves to have it.

What’s my tipping point, you ask? Apparently a cool quarter mil will do the trick.

What does one do for 250 large, you wonder? Anything the infamous, gorgeous playboy of Seattle wants. For the next four months I’ll be Shaw Mercer’s arm candy, his beck and call girl, his faux girlfriend. I’ll be his to command, mold, push and pull in any direction he sees fit. 

I’ll fight falling into bed with him. I’ll fight falling in love with him even harder. I’ll fail at both. And when my past and present collide in the most unexpected of ways, I’ll learn that while one man’s love for me has never died, the only man’s love I really want will never be mine.*If dirty-talking, dominant alphas are not your thing, move along. Mature, 18+ only. Book 1 in a 2-part duet
Image may contain: one or more people, people standing and text

Purchase Links
AMAZON US | UK | CA | AU
B&N | KOBO | iBOOKSAbout the Author

I’m just a regular ol’ Midwest girl who likes Game of Thrones and am obsessed with Modern Family and The Goldbergs. I run, I eat, I run, I eat. It’s a vicous cycle. I love carbs, but there’s love-hate relationship with my ass and thighs. Mostly hate. I like a good cocktail (oh hell…who am I kidding? I love any cocktail). I’m a huge creature of habit, but I’ll tell you I’m flexible. I read every single day and if I don’t get a chance…watch the hell out, I’m a raving bitch. My iPad and me: BFFs. I’m direct and I make no apologies for it. I swear too much. I love alternative music and in my next life I want to be a bad-ass female rocker. I hate, hate, hate spiders, telemarketers, liver, acne, winter and loose hairs that fall down my shirt (don’t ask, it’s a thing).
Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…