Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : MISTER MONEYBAGS by Vi Keeland & Penelope Ward

32848470
  (A standalone novel)
Release date 4/10/2017
A Contemporary Romance Novel
New York Times, USA Today, and Wall Street Journal Bestselling Authors Vi Keeland & Penelope WardBlurb

I met Bianca in an elevator. 

She was on her way to interview me when we got stuck.
The beautiful, raven-haired reporter assumed I was a delivery guy because of the way I was dressed.

She had no clue I was really Dex Truitt, the wealthy, successful businessman she’d dubbed “Mister Moneybags”—her afternoon appointment.

Bianca told me how much she hated Dex’s type—snobby, over educated, silver- spooned men who didn't appreciate the simple things in life.

So, after the elevator finally started moving again, I cancelled the interview and let her believe I was someone I wasn’t—a bike messenger named Jay. I loved the way she looked at the fake me and didn't want it to end.

I began dating her as “Jay”—all the while letting her interview the real me over email.

I didn’t expect that our chemistry online would be just as hot.
I didn’t expect the mess I’d gotten myself into.
I didn’t expect that Jay and Dex would fall in love with her. 

And she was falling for two men.
Only, both men were me.
And when she found out, we were both going to lose her.

Nothing could have prepared me for that day. And I certainly wasn't prepared for what came after.

All good things must come to an end, right?
Except our ending was one I didn't see coming.


add-to-goodreads-buttonPhotographer:  Maurizio Montani
Model:  Richeli Murari
Cover designer:   Letitia Hasser, r.b.a. designs
A(z) MisterMoneybagsBookCover5x8_BW_264.jpg megjelenítéseRead the First Chapter here: http://www.subscribepage.com/h8c4d2_MMB


  
Purchase Links:
iBooks exclusive ebook pre-order http://smarturl.it/ggugqn

Amazon paperback http://amzn.to/2jy7nyg
**No Amazon ebook preorder. Will go live on Amazon on release day.

Sign up for Penelope & Vi’s mailing list now and be the first one notified when it goes live! http://eepurl.com/brAPo9

Image may contain: 4 people, meme and text

Stuck-Up Suit

Playboy PilotMeet Vi Keeland

Vi Keeland is a #1 New York Times and Wall Street Journal Bestselling author. With more than a million books sold, her titles have appeared in over fifty Bestseller lists and are currently translated in ten languages. She lives in New York with her husband and their three children where she is living out her own happily ever after with the boy she met at age six.Meet Penelope Ward

Penelope Ward is a New York Times, USA Today and #1 Wall Street Journal bestselling author of eleven novels. Her books have placed on the New York Times bestseller list fourteen times. She is the proud mother of a beautiful 11-year-old girl with autism (the inspiration for the character Callie in Gemini) and a 10-year-old boy. Penelope, her husband and kids reside in Rhode Island.
       


Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…