Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : Sunday Love by KJ Lewis

15966655_211153219292615_708168519_o

sunday-love-cover-playlist
fb

Sunday Love - playlist book info..pink background.png


Genre: Contemporary Romance


Release Date: March 1, 2017

Cover Artist: Regina Wamba

sunday-love-playlist-about-book-pink-background

15995962_211153195959284_1926864148_n 

Smart and sexy Elise Donovan has made a career of fixing things. With a reputation for being the best in the business, her team is often pulled into front page headlines that need to be handled.  After being away for six weeks attempting to repair a company just coming through a hostile takeover, time with her team at a luxury retreat is all she wants right now.

It’s no secret Reid Beckett is a serial player who only plays by the rules in business. At a retreat to announce the merger with his best friend’s company, his inability to stay away from the spunky brunette who is soon to be his employee has him questioning if rules really are made to be broken.Vying for leverage Elise and Reid find themselves battling over who runs things in the boardroom and in the bedroom. Struggling to relinquish power for trust in their relationship, will they be able to leave the rules behind to find their Sunday loves?

sunday-love-playlist-preorder-pink-background

amazonbarnes-and-nobleituneskobo
sunday-love-playlist-goodreads


sunday-love-playlist-about-author-pink-background

KJ is a novelist, hot tamale-addict, and an abolisher of grammar. When not writing, you can find her reading at the beach, exploring New York City, or hanging out in her hometown of Memphis, TN. In 2016 she published her first novel, Taylor Made, which made Amazon's Top 100 Romance, as well as the sequel, Taylored to Perfection. In 2017 she will be releasing her latest novel, Sunday Love, and is currently working on her next project.

sunday-love-playlist-connect-author-pink-background

84faf-website481e5-facebook868e4-twitter1a806-instagram84c16-amazongoodreadsed575-newsletter
Hosted by 

hostedby
website goldfacebook goldtwitter goldinstagram goldPinterest goldyoutube goldgold label_newsletter
Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…