Skip to main content

Release Blitz : Coming Out by Seven Slade

Coming Out FB Banner

Coming Out-Final-ebooksm

cooltext189456835894733

A long time ago, on a playground far, far away, an awkward boy with two mothers and a penchant for pink shirts shook a tough girl’s hand over the rattled frame of a deposed playground bully. 

Tamsyn promised to be Rodrigo’s bodyguard if he’d draw her pictures of girls wearing superhero capes. Rodrigo promised to be Tamsyn’s buddy if she’d let him braid her hair. 

A deal, struck. A partnership, forged. And the timid gay boy and the fearless straight girl became inseparable. 

Now college graduation looms, and Rodrigo questions his place in the world. He has no boyfriend. No job. And a sudden—arousing—fascination with the female body. Correction: with Tamsyn’s body. 

Then one night, a golden ticket from a broken piñata introduces him to the man he’s wanted for years. Now he’s torn between pursuing these strange feelings for Tamsyn or following the guy of his dreams.  

Best friends forever. 

If love doesn’t break them up first.

  
  goodreads-button


cooltext189456901618093

AMAZONamazon ukamazon caamazon au


***
cooltext189456994844663

COMING OUT Promo1

COMING OUT Promo2cooltext189457086857747

Seven Slade is the seventh Slade of seven Slades. A native of the seventh largest city on one of the seven continents, Seven is seven times more likely to eat tacos on a Saturday than on a Tuesday. Seven wrote seven other books as someone else you may have heard of, but don’t let that distract you. It’s totally irrelevant. Seven’s favorite number is eight.


cooltext189457180530655
84faf-website 481e5-facebook 1a806-instagram goodreads

 

Hosted by

TNS

website goldfacebook goldtwitter goldinstagram goldPinterest goldyoutube gold

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…