Skip to main content

Cover Reveal : Long Shot by Kayti McGee

LONGSHOT_CoverReveal_BANNER

longshotpink
Coming on August 24, 2016! Check out the cover of Long Shot by Kayti McGee!Blurb

Meredith definitely drank too much last night. Why on earth else would she have woken up without her purse, and the distinct memory of giving her number to a stripper? So gross.
The good news is, she never has to see him again. Except to get her purse. And to discover she did another terrible, horrible, very bad thing while drunk- she accidentally became a professional penis photographer.
Rob wishes more people would believe him when he says he truly is stripping his way through journalism school. It's the only way Millennials can afford school with no student loans. When Meredith quite literally stumbles across his path, he's super smitten. Sadly, she is less so once she sobers up.
Can he trick her into dating him?
Can she trick her mother into thinking she has a respectable job?
And can anyone recover once the internet picks up their story? It's a long shot for both of them.
The entire Under Covers series has received a scorchingly hot makeover! Check them out and pick them up today!

undercoversvpinkv2
Published January 21st 2016

FREE IN KINDLE UNLIMITED 

Amazon US Amazon UKtoppedpink
Published May 4th 2016

FREE IN KINDLE UNLIMITED 

Amazon US Amazon UKAbout the Author

Kayti McGee is a former Kansas Citian who now follows the Royals from Colorado. Besides writing, her hobbies include travel, cooking, and all thing Whovian. She also writes as the latter half of Laurelin McGee. Like her co-author Laurelin Paige, she joined Mensa for no other reason than to make her bio more interesting.

Author Links

Facebook | Twitter | Goodreads

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…