Skip to main content

Cover Reveal : Greed & Jealousy by Tina Ellery

Greed & Jealousy -By Tina Ellery-Book Cover
Genre: Romantic Suspense
Cover Artist: Hang Le Designs
Release: August 10th


SYNOPSIS

The grass is greener on the other side…

Tova Hudson is getting by—just barely. With a crumbling marriage, all she longs for is her husband to make an effort—one small, simple gesture. When she meets Neil Hamilton, a strong, demanding, private investigator, she's appalled at the pull she has for him.  After all, she's a married woman—even though it's far from the fairytale she always dreamed of. Luckily, Neil has no interest in a woman who belongs to someone else.


But when peril sets in and Tova's life is jeopardized, her husband's absence endangers her even more. This time, greed and envy just might be the deadliest sins of all. It's up to Neil to protect the one woman he can't have—or shouldn't have. But somebody won't stop until Tova is silenced. 


Can Neil find a way to save Tova while protecting his heart too?
goodreads-button
Greed-&-Jealousy-By Tina Ellery-Book Jacketcooltext137834354306724

Greed-&-Jealousy-Teaser-3

Greed-&-Jealousy-Teaser-1

cooltext137834424080544

After a successful twenty-four-year career as a business owner, Tina Ellery, is now an Indie author writing the type of romantic fiction she wants to read. A little mysterious and a lot sexy. Ellery lives in Minneapolis, MN with her husband and two children. She’ll tell you her writing started because of her son, Salty, and her daughter, Sweetie, and one too many cartons.

When she’s not clicking on the keys, she’s holding some caffeinated beverage. She’s a freelancer with her hoard of recipes and in her free time a jewelry designer. Writing became her obsession in 2013 when she filled six yellow legal pads and decided to “type the darn thing up.” Be careful when talking to her, though, she’s bound to find you interesting, and you could end up as material, or one of the characters in her next book.

cooltext137834450037136

84faf-website481e5-facebook868e4-twitter1a806-instagramgoodreadsAMAZON
Hosted by 

TNS

website goldfacebook goldtwitter goldinstagram goldyoutube goldPinterest gold

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…