Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés: Royally Endowed by Emma Chase

Image may contain: 1 person, text
Release date: August 14th 2017 by Emma Chase LLC 


BLURB

Logan St. James is a smoldering, sexy beast. Sure, he can be a little broody at times—but Ellie Hammond’s willing to overlook that. Because, have you seen him?? 

Sexy. As. Hell. 

And Ellie’s perky enough for both of them.

For years, she’s had a crush on the intense, gorgeous royal security guard—but she doesn’t think he ever saw her, not really. 

To Logan, Ellie was just part of the job—a relative of the royal family he’d sworn to protect. Now, at 22 years old and fresh out of college, she’s determined to put aside her X-rated dreams of pat-downs and pillow talk, and find a real life happily ever after. 

The Queen of Wessco encourages Ellie to follow in her sister’s footsteps and settle down with a prince of her own. Or a duke, a marquis…a viscount would also do nicely. 

But in the pursuit of a fairy tale ending, Ellie learns that the sweetest crushes can be the hardest to let go.

***
Logan St. James grew up on the wrong side of the tracks, in a family on the wrong side of the law. But these days, he covers his tattoos and scars with a respectable suit. He’s handsome, loyal, brave, skilled with his hands and…other body parts. 

Any woman would be proud to call him hers. 

But there’s only one woman he wants. 

For years he’s watched over her, protected her, held her hair back when she was sick, taught her how to throw a punch, and spot a liar.

He dreams of her. Would lay down his life for her. 

But beautiful Ellie Hammond’s off-limits. 

Everybody knows the bodyguard rules: Never lose focus, never let them out of your sight, and never, ever fall in love.add-to-goodreads-button


Cover Design : BY Hang Lee 
Image may contain: 2 people, text


Preorder Links:
Amazon: http://amzn.to/2qbMLOU
iBooks: http://apple.co/2pmUERI
B&N: http://bit.ly/2oNWeKz
Kobo: http://bit.ly/2qcQoqS
Audible: http://adbl.co/2oBmE7c


Image may contain: 2 people, text


ALSO IN THE "ROYALLY" SERIES:


  29991718


ABOUT THE AUTHOR 

Emma Chase
Emma Chase lives in New Jersey with her husband, two children and two misbehaving (but really cute) dogs. She has a long standing love/hate relationship with caffeine. 

Emma is an avid reader. Before her children were born she was known to consume whole books in a single day. Writing has also always been a passion and with the 2013 release of her debut romantic comedy, Tangled, the ability to now call herself an author is nothing less than a dream come true. 
AUTHOR LINKS
Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Chloe Neill - Chicagoland vámpírjai

CHLOE NEILL1. A lányok olykor harapnak  - Some Girls Bite
Egy egyetemista élete nem valami káprázatos, de legalább az enyém volt. Jól megvoltam, míg Chicago vámpírjai meg nem jelentek – engem pedig megtámadott egy renegát vámpír. De csak egy kortyot ihatott, mielőtt elijesztette egy másik vérszívó… Ő úgy döntött, megmenti az életemet, s élőhalottá változtatott.
Mint kiderült, a megmentőm a Cadogan-ház ura és parancsolója. Évszázados tapasztalata van a csábításban, s tettéért hálát vár cserébe – és a szolgálataimat…
Korábban a disszertációm felett görnyedtem, most pedig be kell illeszkednem egy elegáns udvarház életébe. Új képességeim, a kellemetlen napallergia a legkisebb gondom, hiszen valaki még mindig vadászik rám. A renegát, aki belém mart? Egy rivális ház vámpírja? Lehet, hogy a beavatásom egy kezdődő háború első csatája… egy háborúé, amely során vér fog folyni.
2.Ha eljön a péntek -  Friday Night Bites
Az ember azt gondolná, egy ilyen főcím hatására a szeles város derék polgárai fe…