Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés: Royally Endowed by Emma Chase

Image may contain: 1 person, text
Release date: August 14th 2017 by Emma Chase LLC 


BLURB

Logan St. James is a smoldering, sexy beast. Sure, he can be a little broody at times—but Ellie Hammond’s willing to overlook that. Because, have you seen him?? 

Sexy. As. Hell. 

And Ellie’s perky enough for both of them.

For years, she’s had a crush on the intense, gorgeous royal security guard—but she doesn’t think he ever saw her, not really. 

To Logan, Ellie was just part of the job—a relative of the royal family he’d sworn to protect. Now, at 22 years old and fresh out of college, she’s determined to put aside her X-rated dreams of pat-downs and pillow talk, and find a real life happily ever after. 

The Queen of Wessco encourages Ellie to follow in her sister’s footsteps and settle down with a prince of her own. Or a duke, a marquis…a viscount would also do nicely. 

But in the pursuit of a fairy tale ending, Ellie learns that the sweetest crushes can be the hardest to let go.

***
Logan St. James grew up on the wrong side of the tracks, in a family on the wrong side of the law. But these days, he covers his tattoos and scars with a respectable suit. He’s handsome, loyal, brave, skilled with his hands and…other body parts. 

Any woman would be proud to call him hers. 

But there’s only one woman he wants. 

For years he’s watched over her, protected her, held her hair back when she was sick, taught her how to throw a punch, and spot a liar.

He dreams of her. Would lay down his life for her. 

But beautiful Ellie Hammond’s off-limits. 

Everybody knows the bodyguard rules: Never lose focus, never let them out of your sight, and never, ever fall in love.add-to-goodreads-button


Cover Design : BY Hang Lee 
Image may contain: 2 people, text


Preorder Links:
Amazon: http://amzn.to/2qbMLOU
iBooks: http://apple.co/2pmUERI
B&N: http://bit.ly/2oNWeKz
Kobo: http://bit.ly/2qcQoqS
Audible: http://adbl.co/2oBmE7c


Image may contain: 2 people, text


ALSO IN THE "ROYALLY" SERIES:


  29991718


ABOUT THE AUTHOR 

Emma Chase
Emma Chase lives in New Jersey with her husband, two children and two misbehaving (but really cute) dogs. She has a long standing love/hate relationship with caffeine. 

Emma is an avid reader. Before her children were born she was known to consume whole books in a single day. Writing has also always been a passion and with the 2013 release of her debut romantic comedy, Tangled, the ability to now call herself an author is nothing less than a dream come true. 
AUTHOR LINKS
Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Popular posts from this blog

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…