Skip to main content

Cover Reveal & Giveaway- Borító leleplezés : All About the D by Lex Martin & Leslie McAdam

34529106
Release Date: May 2, 2017
Genre: Standalone Romantic Comedy

BLURB

A sexy new romantic comedy from USA Today bestselling author Lex Martin and bestselling author Leslie McAdam…

ALL ABOUT THE D

I'm known for being formal. Meticulous. Professional.

So you’d never suspect I spend my nights photographing my impressive junk for a NSFW blog. Don’t roll your eyes. I’m not bragging. I have millions of followers who’ll tell you they live for my posts.

I’m like a superhero, saving humanity one dick pic at a time.

Except leading a double life means I need someone to help me protect my anonymity, so that no one, especially my family, ever discovers my online celebrity.

When I call one of the most respected law firms in town, I expect quality legal advice and confidentiality. Not a sinfully sexy attorney whose dangerous curves and soul-piercing gray eyes make me want to personally demonstrate my particular skill set.

I shouldn’t be tempted.

Especially when she knows all of my best-kept secrets. But everyone has a breaking point. And I’ve met mine.
Cover Design: Najla Qamber Designs
Model: Mitchell Wick
Photographer: Wong Sim
A(z) All About the D Full Jacket.jpg megjelenítése
PRE-ORDER LINKS – 99c pre-order only price

US:
http://amzn.to/2p6SwPG
UK:
http://amzn.to/2q9jRzf
CA:
http://amzn.to/2oPd78m
AU:
http://amzn.to/2oP7A1G
A(z) All About the D Teaser 4.jpg megjelenítése


A(z) All About the D Teaser 2.jpg megjelenítése


ABOUT THE AUTHORS

Lex Martin

Lex writes contemporary romance, the sexy kind with lotsa angst, a whole lotta kissing, and the hot happily ever afters. When she's not writing, she lives a parallel life as an English teacher.

She loves printing black and white photos, listening to music on vinyl, and getting lost in a great book. Bitten by wanderlust, she's  lived all over the country but currently resides in the City of Angels with her husband and twin daughters.

Lex is represented by Kimberly Brower of Brower Literary & Management.

Amazon: http://amzn.to/2pZTU4W
Newsletter: http://bit.ly/1R7JvZz
Twitter: https://twitter.com/lexlaughsLeslie McAdam

Leslie McAdam is a California girl who loves romance, Little Dude, and well-defined abs. She lives in a drafty old farmhouse on a small orange tree farm in Southern California with her husband and two small children. Leslie always encourages her kids to be themselves - even if it means letting her daughter wear leopard print from head to toe. An avid reader from a young age, she will always trade watching TV for reading a book, unless it's Top Gear. Or football. Leslie is employed by day but spends her nights writing about the men you fantasize about. She's unapologetically sarcastic and notoriously terrible at comma placement.

Always up for a laugh, Leslie tries to see humor in all things. When she's not in the writing cave you'll find her fangirling over Beck, camping with her family, or mixing up oil paints to depict her love of outdoors on canvas.

Amazon: 
http://author.to/LeslieMcAdam
Twitter: http://www.twitter.com/lesliemcadam 


GIVEAWAY

There is a giveaway for a $25 gift card
a Rafflecopter giveawayA(z) All About the D Teaser 5.jpg megjelenítése

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…