Skip to main content

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine FeehanIn a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her...
 
In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire. 
 
Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm...
 
For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...


Series: Dark Carpathians #31 
  • Publisher: Berkley (September 5, 2017)

PREORDER 

AMAZON US KINDLE  HARDCOVER
AMAZON UK KINLDE  HARDCOVER 
BARNS & NOBLE
iBOOKS 


DARK SERIES 
BOOK #1: DARK PRINCE
BOOK #2: DARK DESIRE
BOOK #3: DARK GOLD
BOOK #4: DARK MAGIC
BOOK #5: DARK CHALLENGE
BOOK #6: DARK FIRE
BOOK #7: DARK DREAM
BOOK #8: DARK LEGEND
BOOK #9: DARK GUARDIAN
BOOK #10: DARK SYMPHONY
BOOK #11: DARK DESCENT
BOOK #12: DARK MELODY
BOOK #13: DARK DESTINY
BOOK #14: DARK HUNGER
BOOK #15: DARK SECRET
BOOK #16: DARK DEMON


BOOK #17: DARK CELEBRATION
BOOK #18: DARK POSSESSION
BOOK #19: DARK CURSE
BOOK #20: DARK SLAYER
BOOK #21: DARK PERIL
BOOK #22: DARK PREDATOR
BOOK #23: DARK STORM
BOOK #24: DARK LYCAN
BOOK #25: DARK WOLF
BOOK #26: DARK BLOOD
BOOK #27: DARK CRIME
BOOK #28: DARK GHOST
BOOK #29: DARK PROMISES
BOOK #30: DARK CAROUSEL
BOOK #31:
 DARK LEGACY 


ABOUT THE AUTHOR  
Christine Feehan is a #1 New York Times bestselling author multiple times over with her portfolio including over 50 published novels, including five series; Dark Series, Ghostwalker Series, Leopard Series, Drake Sisters Series, & the Sisters of the Heart Series. All five series hit the #1 spot on the New York Times bestselling list as well. Her debut novel Dark Prince received 3 of the 9 Paranormal Excellence Awards in Romantic Literature (PEARL) in 1999. Since then she has been published by various publishing houses including Leisure Books, Pocket Books, and currently is writing for Berkley/Jove. She also has earned 7 more PEARL awards since Dark Prince.

IN HER WORDS:
I've been a writer all of my life -- it is who I am. I write for myself and always have. The ability to create pictures and emotions with words is such a miracle to me. I read everything; I mean everything! All kinds of books, even encyclopedias. I am fascinated by the written word and I love storytellers. It is a great privilege to be counted one myself. (www.christinefeehan.com)AUTHOR LINKS
WEB | FACEBOOK | AMAZON | GOODREADS | TWITTER | YOUTUBE | PINTEREST   

Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…