Skip to main content

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine FeehanIn a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her...
 
In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire. 
 
Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm...
 
For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...


Series: Dark Carpathians #31 
  • Publisher: Berkley (September 5, 2017)

PREORDER 

AMAZON US KINDLE  HARDCOVER
AMAZON UK KINLDE  HARDCOVER 
BARNS & NOBLE
iBOOKS 


DARK SERIES 
BOOK #1: DARK PRINCE
BOOK #2: DARK DESIRE
BOOK #3: DARK GOLD
BOOK #4: DARK MAGIC
BOOK #5: DARK CHALLENGE
BOOK #6: DARK FIRE
BOOK #7: DARK DREAM
BOOK #8: DARK LEGEND
BOOK #9: DARK GUARDIAN
BOOK #10: DARK SYMPHONY
BOOK #11: DARK DESCENT
BOOK #12: DARK MELODY
BOOK #13: DARK DESTINY
BOOK #14: DARK HUNGER
BOOK #15: DARK SECRET
BOOK #16: DARK DEMON


BOOK #17: DARK CELEBRATION
BOOK #18: DARK POSSESSION
BOOK #19: DARK CURSE
BOOK #20: DARK SLAYER
BOOK #21: DARK PERIL
BOOK #22: DARK PREDATOR
BOOK #23: DARK STORM
BOOK #24: DARK LYCAN
BOOK #25: DARK WOLF
BOOK #26: DARK BLOOD
BOOK #27: DARK CRIME
BOOK #28: DARK GHOST
BOOK #29: DARK PROMISES
BOOK #30: DARK CAROUSEL
BOOK #31:
 DARK LEGACY 


ABOUT THE AUTHOR  
Christine Feehan is a #1 New York Times bestselling author multiple times over with her portfolio including over 50 published novels, including five series; Dark Series, Ghostwalker Series, Leopard Series, Drake Sisters Series, & the Sisters of the Heart Series. All five series hit the #1 spot on the New York Times bestselling list as well. Her debut novel Dark Prince received 3 of the 9 Paranormal Excellence Awards in Romantic Literature (PEARL) in 1999. Since then she has been published by various publishing houses including Leisure Books, Pocket Books, and currently is writing for Berkley/Jove. She also has earned 7 more PEARL awards since Dark Prince.

IN HER WORDS:
I've been a writer all of my life -- it is who I am. I write for myself and always have. The ability to create pictures and emotions with words is such a miracle to me. I read everything; I mean everything! All kinds of books, even encyclopedias. I am fascinated by the written word and I love storytellers. It is a great privilege to be counted one myself. (www.christinefeehan.com)AUTHOR LINKS
WEB | FACEBOOK | AMAZON | GOODREADS | TWITTER | YOUTUBE | PINTEREST   

Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…