Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés: Before I Ever Met You by Karina Halle

Image may contain: one or more people and text
STANDALONE contemporary office romance releasing April 25th


BLURB 

I first met William McAlister when I was just a teenager.
He was handsome, had a beautiful wife and was on the verge of success, having just joined my father as his business partner. Mr. McAlister was full of smooth charm, but back then he was barely a blip on my radar. Just a family friend.
Fast forward ten years: I’m 25 years old and a single mom trying to make things right for her seven-year old son. I’ve made some mistakes, grappled with my demons and now I’m back in the city of Vancouver, getting a second chance at a better life.
I’ve started by working for my father’s production company as an executive assistant. My first day on the job and I already know I could have a promising career there.
That is until I see Will McAlister for the first time in a decade.
Now recently divorced and as sophisticated as always, Will has gone from being my father’s friend and business partner to something so much more.
We’re both older, for one thing, and he just oozes this worldly confidence and stark sexuality. Combined with his tall, muscular build and sharp suits, strong jaw and bedroom eyes, Will has turned into one hell of a distraction.
A distraction I’m having a hard time staying away from, considering his office is right across from my desk and I work with him in such close proximity.
But it’s just a harmless crush, right?
It’s just an innocent fantasy of screwing him on his desk, right?
It can’t ever be more because he’s my father’s best friend, business partner, and my boss.
Right?
Wrong.
add-to-goodreads-button

Cover Desing BY HANG LE
Image may contain: 1 person, smiling, textPreorder on:
iBooks  •Nook •Kobo
•Amazon: live release, sign-up to be notified by joining my mailing list: bit.ly/KHMailingList
ABOUT THE AUTHOR 

Karina HalleKarina Halle is a former travel writer and music journalist and The New York Times, Wall Street Journal and USA Today Bestselling author of Where Sea Meets Sky, Racing the Sun, The Pact, Love, in English, The Artists Trilogy, Dirty Angels and over 20 other wild and romantic reads. She lives on an island off the coast of British Columbia with her husband and her rescue pup, where she drinks a lot of wine, hikes a lot of trails and devours a lot of books.

Halle is represented by the Waxman Leavell Agency and is both self-published and published by Atria Books/Simon & Schuster and Hachette in North America and in the UK.KARINA'S LINKS 


Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…