Skip to main content

Release Blitz - Megjelent : Sunday Love by KJ Lewis

Man taking woman's underwear off
sunday-love-release-playlist15995962_211153195959284_1926864148_n 


sunday-love-playlist-about-book-pink-backgroundSmart and sexy Elise Donovan has made a career of fixing things. With a reputation for being the best in the business, her team is often pulled into front page headlines that need to be handled. After being away for six weeks attempting to repair a company just coming through a hostile takeover, time with her team at a luxury retreat is all she wants right now.  

It’s no secret Reid Beckett is a serial player who only plays by the rules in business. At a retreat to announce the merger with his best friend’s company, his inability to stay away from the spunky brunette who is soon to be his employee has him questioning if rules really are made to be broken.

Vying for leverage Elise and Reid find themselves battling over who runs things in the boardroom and in the bedroom. Struggling to relinquish power for trust in their relationship, will they be able to leave the rules behind to find their Sunday loves?

sunday-love-playlist-purchase-pink-back-ground 

amazonbarnes-and-nobleituneskobo
sunday-love-playlist-goodreadssunday-love-playlist-teasers-pink-back-ground 

Mar. 7 - Sunday Love - Teaser 5a.jpg 

feb-28-sunday-love-teaser-4sunday-love-playlist-wras 

what-people-are-saying-sunday-love sunday-love-playlist-about-author-pink-background 

KJ is a novelist, hot tamale-addict, and an abolisher of grammar. When not writing, you can find her reading at the beach, exploring New York City, or hanging out in her hometown of Memphis, TN. In 2016 she published her first novel, Taylor Made, which made Amazon's Top 100 Romance, as well as the sequel, Taylored to Perfection. In 2017 she will be releasing her latest novel, Sunday Love, and is currently working on her next project.

sunday-love-playlist-connect-author
84faf-website481e5-facebook868e4-twitter1a806-instagram84c16-amazongoodreadsed575-newsletter

Hosted by: 
hostedby
website goldfacebook goldtwitter goldinstagram goldPinterest goldyoutube goldgold label_newsletter
Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…