Skip to main content

Release Blitz : Cheater - Rachel Van DykenSeries: Curious Liaisons
Genre: Romantic Comedy
Publisher: SkyscapeEvery cheater has a story. This is Lucas Thorn’s.

Lucas Thorn wasn’t born a cheater. All it took was a single moment—say, a certain disastrous incident on the night before his wedding—and boom. Reputation destroyed forever and always. So now he owns it. He has a lady friend for every night of the week (except Sundays—God’s day and all), and his rules are simple: No commitments. No exceptions.
But a certain smart-mouthed, strawberry-blonde vixen is about to blow that all to hell.
Avery Black has never forgiven Lucas for cheating on her sister. And suddenly being forced to work with him is pretty much a nightmare on steroids. Of course, it does afford her the opportunity to make his life as difficult as possible. But no good revenge scheme comes without payback. Because he didn’t become the Lucas Thorn without learning a few things about women.
Now Avery’s lust for vengeance has turned into, well, lust. And if Lucas stops cheating, it’s definitely not because he’s falling in love . . .

FREE ON KINDLE UNLIMITED

Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon AU“They’re well aware of the arrangement.”
“And Sundays?” Not staring at him was too hard; therefore, I focused on the cleft in his chin so I wouldn’t look at his perfect lips . . . or the swell of his biceps. When he crossed his arms, I was almost afraid the shirt was going to rip, and it was a nice shirt, soft, white. Okay, Avery, stop staring at the fabric like you want to make babies with it. That’s weird—don’t be weird.
“Sundays are for my sister, Erin.”
He shifted uncomfortably. Was it my imagination, or did those biceps flex beneath the shirt like he was tensing?
As if the tensing wasn’t bad enough, he cleared his throat and blinked way too many times for a man who was being completely honest about his sister.
“Huh.” His shirt really was nice though—stain-free. How did he manage it with all the sex and lipstick? “So you were being honest about that?”
“Honesty,” he said, “is necessary when you casually date seven women, right?”
“Oh please!” I locked eyes with him. “You’re excusing horrible behavior by saying the girls are aware, but the whole sex without strings doesn’t exist. That’s a fantasy like Santa Claus or the Easter bunny.”
“Holy shit! Santa’s fake?” He winked. “And they’re all okay with it. Besides, it’s not like I’m sleeping with you.”
I hated him for saying it.
Because immediately I had a vision of his mouth on mine, clothes on the floor, and every forbidden fantasy I’d had throughout high school flared to life, fanned by the words that he’d just released into the universe, words that would be impossible to take back.
I sucked in a breath, and he licked his lips, his eyes focusing on my mouth.
It was wrong.
And a small part of me liked that feeling, the wrongness of being in my boss’s office, the history, but it was only 1 percent.
Ninety-nine percent of me still wanted to nail him to a wall and use his balls as target practice with a shiny, new aluminum bat.
Lucas took a step toward me. I took a step back.


Rachel Van Dyken is the New York Times, Wall Street Journal, and USA Today Bestselling author of regency and contemporary romances. When she’s not writing you can find her drinking coffee at Starbucks and plotting her next book while watching The Bachelor.
She keeps her home in Idaho with her Husband, adorable son, and two snoring boxers! She loves to hear from readers!
Want to be kept up to date on new releases? Text MAFIA to 66866!
You can connect with her on Facebook or join her fan group Rachel’s New Rockin Readers. And make sure to check out her website.

Facebook | Website | Newsletter | Instagram | Twitter | Amazon | Goodreads | Rachel’s Rockin’ ReadersBooks Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Chloe Neill - Chicagoland vámpírjai

CHLOE NEILL1. A lányok olykor harapnak  - Some Girls Bite
Egy egyetemista élete nem valami káprázatos, de legalább az enyém volt. Jól megvoltam, míg Chicago vámpírjai meg nem jelentek – engem pedig megtámadott egy renegát vámpír. De csak egy kortyot ihatott, mielőtt elijesztette egy másik vérszívó… Ő úgy döntött, megmenti az életemet, s élőhalottá változtatott.
Mint kiderült, a megmentőm a Cadogan-ház ura és parancsolója. Évszázados tapasztalata van a csábításban, s tettéért hálát vár cserébe – és a szolgálataimat…
Korábban a disszertációm felett görnyedtem, most pedig be kell illeszkednem egy elegáns udvarház életébe. Új képességeim, a kellemetlen napallergia a legkisebb gondom, hiszen valaki még mindig vadászik rám. A renegát, aki belém mart? Egy rivális ház vámpírja? Lehet, hogy a beavatásom egy kezdődő háború első csatája… egy háborúé, amely során vér fog folyni.
2.Ha eljön a péntek -  Friday Night Bites
Az ember azt gondolná, egy ilyen főcím hatására a szeles város derék polgárai fe…