Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : The Player by K. Bromberg


A(z)  megjelenítése

30826144
Releases April 17th
Baseball has never been sexier in an all-new novel by New York Times Bestselling Author, K. Bromberg.

Easton Wylder is baseball royalty. The game is his life. His passion. His everything.


So, when an injury threatens to end Easton’s season early, the team calls in the renowned physical therapist, Doc Dalton, to oversee his recovery. Except it’s not Doc who greets Easton for his first session, but rather his daughter, Scout. She may be feisty, athletic, defiant, and gorgeous, but Easton is left questioning whether she has what it takes to help him. 

Scout Dalton’s out to prove a female can handle the pressure of running the physical therapy regimen of an MLB club. And that proof comes in the form of getting phenom Easton Wylder back on the field. But getting him healthy means being hands-on. 

And with a man as irresistible as Easton, being hands-on can only lead to one thing,


 trouble. 

Because the more she touches him, the more she wants him, and she can’t want him. Not when it’s her job to side in the club’s best interest if he’s ready to play.

But when sparks fly and fine lines are crossed, can they withstand the heat or is one of them bound to get burned?


Cover Design: Helen Williams
Photographer: Lauren Watson Perry
Cover Model: Chase Williams (Instagram: @bubbas_82)
A(z)  megjelenítéseAmazon live release alert

#PREORDER iBooks | B&N |  ➙Kobo | Paperback 

About the Author
kristy bromberg.jpg
New York Times Bestselling author K. Bromberg writes contemporary novels that contain a mixture of sweet, emotional, a whole lot of sexy and a little bit of real. She likes to write strong heroines and damaged heroes who we love to hate and hate to love.
She’s a mixture of most of her female characters: sassy, intelligent, stubborn, reserved, outgoing, driven, emotional, strong, and wears her heart on her sleeve. All of which she displays daily with her husband and three children where they live in Southern California.
On a whim, K. Bromberg decided to try her hand at this writing thing. Since then she has written The Driven Series (Driven, Fueled, Crashed, Raced, Aced), the standalone Driven Novels (Slow Burn, Sweet Ache, Hard Beat, and Down Shift (Releasing 10/4/16)), and a short story titled UnRaveled. She is currently finishing up Sweet Cheeks a standalone novel out at the end of 2016.

Her plans for 2017 include a sports romance duet (The Player (#1) and The Catch (#2)) and the Everyday Heroes series (Cuffed (#1), Combust (#2), and Cockpit (#3). She’s also writing a novella for the 1,001 Dark Night series that will be out in February 2017.
She loves to hear from her readers so make sure you check her out on social media.


Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…