Skip to main content

Nyrae Dawn - A játszma

Új könyv a polcomon - beszerzéseim


Cím: A játszma - Charade
Kiadó: Ulpius-ház
Év: 2014
Eredeti megjelenés éve: 2012
Oldal: 334
Formátum: papír kötés, e-könyv
Fordította:  Császár Tímea
Sorozat: Games 1.

Goodreads értékelés: 4.04
Műfaj/téma: New Adult, jelenkori romantika, dráma, főiskola

Vége: HEA   
 
 
 
 
 
 
 
A tizenkilenc éves Cheyenne megpróbálja tökéletesnek mutatni az életét,
hogy elfedje múltja emlékeit. Amikor első főiskolás évében belefut a
barátjába, aki egy másik nővel van, e tökéletes kép veszélybe kerül.
A huszonegy éves Colt sosem akart főiskolára menni, és sose számított rá,
hogy viszi valamire az életben, de mivel haldokló anyjának az a kívánsága,
hogy végezze el a főiskolát, nincs más választása, mint úgy tenni,
mintha ezt szeretné. Cheyenne-nek szüksége van egy álbarátra, hogy
visszaszerezze volt fiúját, Coltnak pedig pénz kell, hogy gondoskodjon
a mamájáról, úgyhogy alkut kötnek, amely mindkettőjüknek előnyös.
De mi van, ha Cheyenne múltja nem olyan, amilyennek gondolja?
Nemsokára már egy másik  játszmát játszanak – belegabalyodnak egymásba, hogy elfeledjék fájdalmukat.
Minél jobban játsszák a játszmát, annál inkább érzik az egyetlen valóságos dolognak.
Cheyenne is, Colt is tudja, hogy az élet sosem könnyű, de egyikük sem számít a tragédiára, amely azzal fenyeget, hogy véget vet játszmájuknak, és örökre elválasztja őket.
 
 
 
Én és a könyv
 
Nagyon tetszett a könyv, lendületes, szórakoztató és szomorú is.
Cheyenne egy jó kislány, Colt pedig egy igazi rossz fiú.
Cheyenne állandó megfelelni vágyása, szeretetéhsége és gyerekkori elhan yagoltsága motiválta egész életében.
Colt sokkal több, mint amit kifelé mutat, úgy érzi nem élheti úgy az életét, ahogy szeretné, de ennek ellenére elfogadja a helyzetét. Eddigi életének legfontosabb szereplője beteg és mindent megtesz érte.
 
Cheyenne karaktere nem hagyott mély nyomot bennem, de Colt levett a lábamról. 
 
Szerencsére váltott szemszögű a könyv és nem függővéges. Szeretek belelátni mindkét főszereplő fejébe, úgy gondolom így adhat legtöbbet egy író az olvasónak. 
 
Pici hiányérzetem volt, de nem tudnám megmondani miért, ennek ellenére csak pozitívat tudok mondani és ajánlom a könyvet azoknak, aki szeretik a szerelemes, szívfacsaró történeteket.  
 
Kíváncsian várom Adrian történetét is a folytatásban Façade remélem nem kell sokáig várni a magyar kiadásra 
 
 
Szerző
Website Facebook Twitter Goodreads  *  Pinterest * Amazon 


https://www.goodreads.com/book/show/22819238-a-j-tszma?from_search=true
 

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…