Skip to main content

Sunday Bookcase - Jeaniene Frost

Vasárnapi Könyvespolc  - hétvégi olvasmányok

Ki ne hallott volna Vlad Tepesről, a hátborzongató Drakula grófról?
Aki ismeri Cat&Bones sorozatot, számukra sokkal több Vlad, mint egy rémálom.
Köszönet Jeaniene-nek , hogy egy trilógiát szánt erre a vad és ellenállhatatlan hercegre.

Cím: Once Burned 
Kiadó: Avon
Év: 2012
Oldal: 346
Formátum: e-könyv, papír kötés
Fordította: (angol nyelvű)
Sorozat: Night Prince 1.

Goodreads értékelés: 4.27
Műfaj: Paranormális- romantikus

She's a mortal with dark powers...

After a tragic accident scarred her body and destroyed her dreams, Leila never imagined that the worst was still to come: terrifying powers that let her channel electricity and learn a person's darkest secrets through a single touch. Leila is doomed to a life of solitude...until creatures of the night kidnap her, forcing her to reach out with a telepathic distress call to the world's most infamous vampire...

He's the Prince of Night...

Vlad Tepesh inspired the greatest vampire legend of all—but whatever you do, don't call him Dracula. Vlad's ability to control fire makes him one of the most feared vampires in existence, but his enemies have found a new weapon against him—a beautiful mortal with powers to match his own. When Vlad and Leila meet, however, passion ignites between them, threatening to consume them both. It will take everything that they are to stop an enemy intent on bringing them down in flames.
Sorozat  további kötetei:
#2 Twice Tempted
#3 Bound by Flames (várható megjelenés: 2015. január 27.)

Mivel a sorozat szorosan kapcsolódik a Cat&Bones sorozathoz és hazánkban is megkezdett
Night Huntress World sorozathoz a javasolt olvasási sorrend:
RECKONING (Ebook prequel novella set in Bones’s point of view before he meets Cat*)
HALFWAY TO THE GRAVE >> Félúton a sírhoz  
ONE FOOT IN THE GRAVE >> Karó és sírhant 
HAPPILY NEVER AFTER (ebook novella*)
AT GRAVE’S END >> Síri csendben
DEVIL TO PAY (ebook novella*)
DESTINED FOR AN EARLY GRAVE  >> Sírig hű szerelmed 
MAGIC GRAVES (ebook anthology featuring a Cat and Bones story*)
FIRST DROP OF CRIMSON (Nigh Huntress World #1) >> Első vércsepp
ETERNAL KISS OF DARKNESS (Night Huntress World #2)
THIS SIDE OF THE GRAVE >> A sír innenső oldalán 
ONE GRAVE AT A TIME
HOME FOR THE HOLIDAYS (a long Cat and Bones ebook novella)
ONCE BURNED (Night Prince #1) 
TWICE TEMPTED ( Night Prince #2)
UP FROM THE GRAVE 
BOUND BY FLAMES (Night Prince #3)

Szerző:

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…