Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés: Strong Enough by Melanie Harlow & David Romanov

34742728

Strong Enough, an all-new sexy standalone from USA Today Bestselling author Melanie Harlow and David Romanov is coming June 19th!

Genre: Contemporary MM Romance
Publication Date: June 19, 2017
Cover Designer: Letitia Hasser, RBA Designs
Photographer: Vitaly Dorokhov


I wasn’t looking for Derek Wolfe.

I wasn’t looking for anybody. All I wanted was to start a new life in America. But when I found myself stranded here with no place to go, he came to my rescue, offering me a place to stay.

He’s smart, successful, and sexy as hell—I can barely sleep knowing he’s right down the hall. And when the chemistry between us explodes one night with fierce, fiery passion, it’s hard to deny there’s something real between us.

But he does.


He says he was drunk. He says it was a one-time thing. He says he’s not into guys and what we did meant nothing.

He’s lying. Because it happened again, and again, and again. And it’s better every time.

I know we could be good together, and I want the chance to try, but I’m done hiding. If he’s not strong enough to admit the truth, I’ll have to be strong enough to walk away.

Check Out the First THREE Chapters of Strong Enough HERE:Preorder Now:
Amazon: http://amzn.to/2sfN27l
Amazon UK: https://goo.gl/YwYlrO
iBooks: Strong Enough
Nook: https://goo.gl/nCsAec


ABOUT THE AUTHORS 


Melanie Harlow writes sexy, emotional romance about strong, stubborn characters who can’t help falling in love. She’s addicted to bacon, gin martinis, and summer reading on the screened-in porch. If she’s not buried in a book or binging on Netflix, you might find her running, putting a bun in someone’s hair, or driving to and from the dance studio. She lives outside Detroit with her husband and two daughters.

Melanie is the USA Today bestselling author of the HAPPY CRAZY LOVE series, the FRENCHED series, MAN CANDY, AFTER WE FALL, IF YOU WERE MINE, and the sexy historical SPEAK EASY duet, set in the 1920s.

Connect with Melanie:
Twitter: @MelanieHarlow2
Sign up for Melanie’s Newsletter: http://www.melanieharlow.com/subscribe/


For David Romanov, STRONG ENOUGH is to a great extent autobiographical. Born in Russia and raised in Europe, he landed in the United States at the age of 24, where he learned a lot about cultural differences between East and West. David firmly believes in ‘The One’ and learning through love. When he isn’t traveling or educating Melanie in Russian culture, he enjoys books and the company of his husband and dog in Los Angeles.

Connect with David:


 SBPR-MHDR-SE-teaser1Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…