Skip to main content

Várható megjelenések - Upcoming Hungarian Release Part 2.

Akkor folytassuk a "várható megjelenéseket"  megjelenési dátumok továbbra sincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 


Stuck-Up Suit 

by 

28477789

Ez a nap is ugyanúgy kezdődött, mint a többi a vonaton.
Amíg meg nem babonázott a folyosó felől szemben ülő pasi.
Úgy utasítgatott valakit a telefonon keresztül, mintha ő uralná az egész világot.
Mit gondolt magáról ez a beképzelt öltönyös, ki ő ... az jó isten?
Tulajdonképpen pont úgy nézett ki, mint egy isten. Biztos erről volt szó..
Amikor elérkezett a megállója, felállt és hirtelen leszállt. Leszállás közben elejtette a telefonját.


Lehet, hogy felvettem.
Lehet, hogy átnéztem az összes fotóját, és néhány számot felhívtam róla.
Lehet, hogy napokig tartogattam a titokzatos férfi telefonját, amíg végül vettem a bátorságot és visszaadtam.

Amikor átvonszoltam a hátsómat az egész városon a puccos irodájához, ő nem volt hajlandó fogadni engem.
Így az irodája előtti üres asztalán hagytam a telefontját ennek az arrogáns bunkónak.

Lehet, hogy felindulásból piszkos képet hagytam rajta.

Nem számítottam rá, hogy visszaír.
Nem számítottam, hogy az üzeneteink olyan forróak lesznek, mint a pokol.
Nem számítottam rá, hogy beleesek - mielőtt találkoztunk volna.
A ketten nem lehetettünk volna ennél különbözőbbek.
Mégis, tudod, mit mondanak az ellentétekről.
Amikor végre találkoztunk, felfedeztük, hogy az ellentétek néha többet jelentenek, mint a vonzódás - kiegészítettük egymást.
Semmi sem tudott volna felkészíteni erre, ami következett. És természetesen nem voltam felkészülve arra sem, hogy mikor kell kiszállnom, ha ennek vége.
Minden jó dolog véget ér egyszer, igaz?

Kivéve a miénk, mert arra ami történt nem számítottam.add-to-goodreads-buttonPlayboy Pilot

by Vi Keeland


29533192
Pénz vagy szerelem? Melyiket választanád? 
Talán már megválaszoltad magadban a kérdést, azt gondolva, hogy ez egy könnyű döntés.
Nekem mégsem az. Említettem, hogy sok pénzről van szó ? Piszkosul sokról.

El kellett utazom valahova, hogy ezt végig gondoljam.
Amikor hirtelen felindulásból elindultam, tettem egy kitérőt, ekkor találkoztam a szexi Carterrel a reptéri váróban. Beszélgetésbe elegyedtünk.
Aztán ő elment.
Azt hittem soha nem látom újra.

De a sorsnak más terve volt.

Meglepetés! Ő lett a pilóta a járatomon.

Még ennél is nagyobb meglepetés az a kaland, ami azután következett, hogy leszállt a gépünk.
Carter veszélyes volt és állandóan úton volt.

Annak ellenére, hogy a kapcsolatunkban erős volt a vonzódás, tudtam, hogy ez csak átmeneti.
Adhatna nekem repülőjegyeket és követhetném egzotikus helyekre az egész világ körül.

Egy rakat ex-barátnő a légiutaskísérők között és szóbeszédek Carter hírnevéről sem maradtak el.
Nem tudtam mit hihetek el.

De függővé váltam. Többé nem számított semmi.  És meg fogom égetni magam. Mert egy részem azt akarta, hogy végül én legyek az, akivel földet ér ez a élvhajhász pilóta.
Legalább egy igazán izgalmas útra vitt el.

Minden jó dolog véget ér egyszer, ugye?

Kivéve a miénk, mert arra ami történt nem számítottam.


add-to-goodreads-button
Confess

by 

22609310
Auburn Reed eltökélt szándéka, hogy újra felépítse összetört életét, és most nincs helye a hibáknak. De amikor besétál a Dallas művészeti stúdióba munkát keresve, nem számít rá, hogy mélyreható vonzalmat fog érezni a stúdió titokzatos művésze, Owen Gentry iránt.

Amint Auburn esélyt kap, hogy visszavegye szíve felett az irányítást, csak akkor fedezi fel, hogy Owen óriási titkot rejteget. A múlt nagysága azzal fenyeget, hogy mindent elpusztít, amit Auburn a legjobban szeret, és csupán az egyetlen mód arra, hogy újra életre keltse az életét, ha Owen-t kivágja belőle -, de vajon képes rá?
add-to-goodreads-buttonIt Ends with Us

by 


27362503
Van úgy, hogy aki szeret téged, az bánt meg a legjobban

Lilynek nem volt mindig könnyű, de ez soha nem gátolta meg abban, hogy kemény munkával elérje azt, amire vágyik. Hosszú utat tett meg egy Main-i kisvárosból, ahol felnőtt  - érettségi után Bostonba költözött és belefogott a saját üzletébe. Így, amikor érezi azt a bizonyos szikrát egy szívdöglesztő idegsebész iránt, akit Ryle Kincaid-nek hívnak, akkor hirtelen minden túlságosan is jó lesz az életében ahhoz,  hogy ez igaz legyen. 

Ryle  öntudatos, makacs, és talán még egy kicsit arrogáns is. De mindezek mellett érzékeny, ragyogó elem, és érzékeny pontja Lily, de Ryle totális irtózása a kapcsolatoktól zavaró.


Ahogy ennek az új kapcsolatnak a kérdései elárasztják őt, úgy  Atlas Corrigan-nal kapcsolatos gondolatai is - az első szerelme, egy olyan kapcsolat, amit a múltjában hagyott. Egy rokon lélek, az ő védelmezője. Amikor az Atlas hirtelen újra megjelenik, mindent, amit Lily eddig felépített Ryle-val veszélybe kerül.


Ezzel a merész és mélyen személyes regénnyel Colleen Hoover szívbemászó történetet ad át az olvasóinak, amely izgalmasan új területre vezette őt is , mint írót. Az "It Ends With Us"  egy felejthetetlen mese a szerelemről, amiért végül megfizetjük az árát.

Ez a könyv grafikus jeleneteket és nagyon érzékeny témát tartalmaz.add-to-goodreads-button
The Silver Swan (The Elite King's Club #1) by 

33299436

Magyarázd meg nekem ezt ...
"Nem vagyok halott, sem élő, és nem vagyok olyan kicsi sem, amit Madison el tudna rejteni.
De te halott leszel, mire végzünk ...
Az időzítő most indul, és a játék csak most kezdődik ... "

Madison Montgomery pénzbe és a hatalomba született bele, de amikor egyik közeli hozzátartója elkövet egy bűncselekményt, Madisonnak ezzel a bélyeggel kell tovább élnie az életét. Amikor elkezdi a Riverside előkészítő akadémiát, azt a privát iskolát, ahova az apja bejuttatta, a The Hamptons-ban, egy új kezdetben reménykedik. Amire nem számított az a rossz fiúk társasága, akik az iskolaéletét irányítják; tíz srác, hogy pontosak legyünk. Amikor Madison felkelti a vezetőjük, Bishop Vincent Hayes figyelmét, akkor egy teljesen új világ nyílik megelőtte,olyan amelyről nem is gondolta, hogy létezik. Egy olyan világ, amely ez Elite Kings Club-bal kezdődik és ugyan itt végződik, és ezek a fiúk a feje tetejére állítják Madison világát. A titkok túlcsordulnak és a családi hazugságok hamarosan lelepleződnek. Van egyáltalán olyan titok, amelyről tudott Madison Montgomery?


Erről a könyvről:

Most be kell vallanom valamit. Az Ezüst Hattyú egy nagyon elcseszett könyv. Lehet, hogy ez a legőröltebb történet, a karakterekkel egybevéve, amit valaha is írtam. Ki tudhatta előre? Tudod, amikor elkezdtem írni ezt a könyvet, akkor YA-nak indult. Olyan könyvet akartam írni, amelyet a nővérem is el tud olvasni. Egy olyan könyvet, amelyen miatt nem néznek rossz szemmel az anyámra, mondván "a fenébe ... milyen szarság történt a gyerekededdel?"
A rettegés, szemétkedés, a játékok, a baszakodás, a Mi a kib*szott f*szt csinálsz ??? !!! ... Egyáltalán nem tudom ... mégis, ez egy figyelmeztetés (és az egyetlen, amit adok neked). Ez őrület. Nem hasonlítom össze az eddigi munkáimmal, de ez a könyv elb*szott. Valószínűleg az összes ember kib*szott határait meg fogja döngeti (és ez nem is baj, ha eléri a kívánt hatását), és meg fogja kérdőjelezni minden erkölcsi értékedet, amiről azt hitted eddig, hogy van.
Ez most nem egy szerelmi történet  ... inkább ez egy ..... én nem is ....*megrázza fejét* egyébként, elnézést kérek már most. Te akartad ....... / Amo Jones


add-to-goodreads-button
Itt pedig megtalálod az előző bejegyzést "Várható megjelenések - Upcoming Hungarian Release Part 1." -

Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Chloe Neill - Chicagoland vámpírjai

CHLOE NEILL1. A lányok olykor harapnak  - Some Girls Bite
Egy egyetemista élete nem valami káprázatos, de legalább az enyém volt. Jól megvoltam, míg Chicago vámpírjai meg nem jelentek – engem pedig megtámadott egy renegát vámpír. De csak egy kortyot ihatott, mielőtt elijesztette egy másik vérszívó… Ő úgy döntött, megmenti az életemet, s élőhalottá változtatott.
Mint kiderült, a megmentőm a Cadogan-ház ura és parancsolója. Évszázados tapasztalata van a csábításban, s tettéért hálát vár cserébe – és a szolgálataimat…
Korábban a disszertációm felett görnyedtem, most pedig be kell illeszkednem egy elegáns udvarház életébe. Új képességeim, a kellemetlen napallergia a legkisebb gondom, hiszen valaki még mindig vadászik rám. A renegát, aki belém mart? Egy rivális ház vámpírja? Lehet, hogy a beavatásom egy kezdődő háború első csatája… egy háborúé, amely során vér fog folyni.
2.Ha eljön a péntek -  Friday Night Bites
Az ember azt gondolná, egy ilyen főcím hatására a szeles város derék polgárai fe…