Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés: Sexy Jerk by Kim Karr

SEXY JERK_Amazon
Sexy Jerk - CRSexy Jerk - book info(1)

Title: Sexy Jerk

Author: Kim Karr

Genre: Romantic Comedy

Release Date: May 25, 2017

Cover Designer: Michele Catalano - Creative

Model: Andrew BiernatSexy Jerk - about book(1) 

 My best friend is married.
Everyone I know is married. It doesn’t bother me. I like my life the way it is.

Since I’m single though, when my best friend and her husband finally decide to go on their dream honeymoon, she asks me to watch their three-year-old son.

Of course I say yes.

What my best friend neglects to tell me is that I won’t be babysitting alone. 

Feeling Max might be too much for me to handle, her husband asks his only single friend to help. 

Nick Carrington and I have met a couple of dozen times. I’ve never really given him a second thought—other than to say he’s kind of a jerk. Out loud. So he can hear. Sure, he’s tall, dark, and handsome. And yes, he has the best ass I’ve ever seen, and I mean ever seen quite literally. You see he mooned me at last year’s Fourth of July barbecue because, like I said, he’s a jerk.

He always has to be the life of the party.
He’s also arrogant.
Imposing.
Rich.
And a playboy.
I’d even go as far as to say he’s a manwhore.

Yet somehow before I know it, this manwhore and I are co-parenting. Living under the same roof. Eating meals together and yes, talking.

Don’t look at me like that—it’s not like I had a choice. Even though I knew every minute would be hell, I had to say yes.

But after two weeks what I didn’t expect to discover is that I’d been wrong about him. 
That under his smart-ass exterior, he’s quite charming.
That his arrogance is really confidence. 
And that the sight of his naked body would do really bad things to me.

So yes, I’d misjudged him. And yes, I like him. Really like him. Although I might still think he’s a jerk…I now think he’s a sexy jerk.
And I want more of him.

The question is—does he want more of me?


 
ADD TO GOODREADS SEXY JERK KIM KARR WITH COVERA(z) SEXY JERK paperback_for promos.jpg megjelenítése


Sexy Jerk - preorder 

barnes-and-nobleitunes 1Kobo 1Sexy Jerk - about author(1) 

Kim Karr is a New York Times, USA Today and Wall Street Journal Bestselling author.
She grew up in Rochester, NY and now lives in Florida with her husband and four kids. She's always had a love for reading books and writing. Being an English major in college, she wanted to teach at the college level but that was not to be. She went on to receive an MBA and became a project manager until quitting to raise her family. Kim currently works part-time with her husband and recently decided to embrace one of her biggest passions--writing.

Kim wears a lot of hats! Writer, book-lover, wife, soccer-mom, taxi driver, and the all around go-to person of her family. However, she always finds time to read. One of her favorite family outings was taking her kids when they were little to the bookstore or the library. Today, Kim's oldest child is seventeen and no longer goes with her on these, now rare and infrequent, outings. She finds that she doesn't need to go on them anymore because she has the greatest device ever invented--a Kindle.

Kim likes to believe in soul mates, kindred spirits, true friends, and Happily-Ever-Afters. She loves to drink champagne, listen to music, and hopes to always stay young at heart.

Sexy Jerk - connect 

black icon-websiteblack icons-facebookblack icons-twitterblack icons -instagramblack icon - goodreadsamazoned575-newsletterIMG_7084

Sign Up HERE to help promote this upcoming release!hostedby 


Sign up today!Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…