Skip to main content

In the Spotlight : The Torn Duet by Mia Kayla

A Fabulous Love Triangle Story!


32281641
Torn Between Two (Torn Duet #1) by Mia Kayla
Release Date: January 23, 2017

A tangled web of lust, love and lies.


I believe in fairy tales — the kind where a knight in shining armor sweeps me off my feet. Coming from a broken home, fairy tales housed the hope I clung to. Never in my life did I imagine two knights coming into my life— two knights that wore very different armor.

A rockstar versus a lawyer.
Fast and furious versus deliberate and calculated.
Intense and passionate versus strong and devoted.
Chaos versus stability.

I fell in love with one in the craziness of a concert. 
I fell in love with the other in the silence of his compassion.

And now I am Torn Between Two.


add-to-goodreads-button

32610025
Choosong Forever  (Torn Duet #2) by Mia Kayla
Release Date: February 13, 2017


There's a fine line between love and fate.


Life is made up of choices. 
Single choices like bricks laid out in a path. A path that leads to your future. 

At twenty four years old, I would have never guessed I would be stuck between two men—two men from opposite spectrums of the universe.
Their lives, their worlds, their demeanor is as different as the darkest of nights and the lightest of days.

I love them both, but I have to choose.
There is only one choice I can make.
And I choose forever.add-to-goodreads-buttonImage may contain: 3 people, text and closeup        
BUY LINKS

TORN BETWEEN TWO 
(Book 1)
Amazon US 
CHOOSING FOREVER
(Book 2)
Amazon US 

Image may contain: 1 person, standing and text
About the Author
Mia Kayla is a New Adult/Contemporary Romance writer who lives in Illinois.
Most of the time, she can be caught on the train with her nose in a book sporting a cheeky grin because the main characters finally get their happily-ever-after at the end.
She loves reading about happy endings but has more fun writing them.

Author Links

https://www.facebook.com/authormiakaylahttps://twitter.com/authormiakaylahttp://www.pinterest.com/miakayla5/https://www.goodreads.com/author/show/7382805.Mia_Kaylahttp://www.amazon.com/Mia-Kayla/e/B00K5G532E

Books Make You Happy Blog 

facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…