Skip to main content

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 


29840196Weightless

by 

Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a fényekre.

A szenvedélyes, elszánt, meleg piros. A durva, kegyetlen, jeges kék.
Ez a két szín szimbolizált mindent, amit azon a nyáron elszenvedtem.

És mindent, amivel soha többé nem néznék szembe.


add-to-goodreads-button31549837A Love Letter to Whiskey

by 

Tartalom:
Őrület, milyen gyorsan jön vissza a bizsergés, miután oly régóta már józan voltál.

Whiskey ott állt, a küszöbön, pont úgy, mint egy évvel korábban. Eltekintve, hogy most nem esett az eső, nem voltam dühös, nem volt esküvői meghívó - csak mi voltunk.

Csak ő volt - a régi barát, a könnyű mosoly, a vigasz csillogó palackba csomagolva.

Csak én voltam - az alkoholfüggő, aki úgy tett, mintha nem akarta volna megkóstolni, túl gyorsan ráébredve, hogy azokban a hónapokban, amíg tiszta volt sem vágyott rá kevésbé.

De nem kezdhetjük itt.
Nem. Hogy elmondhassam ezt a történetet, vissza kell mennünk.

Vissza az elejére.
Vissza az első cseppig.

Ez az én szerelmes levelem Whiskeyhez. Csak remélem, hogy elolvassa.


add-to-goodreads-button
32790889

After We Fall

by 

Tartalom: 
Jack Valentini nem az esetem. 
A szexi, mogorva cowboyokkal nincs bajom a filmekben, de a való életben nekem jobban bejön az öltöny és a nyakkendő. Egy frissen borotvált arc. 

Jack talán jóképű, de emellett ápolatlan, durva és goromba. Semmit nem akar kezdeni egy olyan "gazdag városi csajjal", mint én, és ezt nem is fél kimondani.

De megszereztem egy PR-os melót a családja gazdaságában, ezért itt ragadt velem, én meg vele ragadtam. A pillantásaival. A hangulatingadozásaival. A szűk farmerével. Az izmaival. 

A hatalmas, kemény izmaival.

Hamarosan egy egész másfajta feszültség alakul ki közöttünk, az a fajta, ami rosszalkodásra ösztönöz a pajtában, a fák között és a pickup hátuljában. Sose csináltam  ilyesmit korábban, nem jellemző rám - de túl jó érzés, hogy abbahagyjam. 

Minél többet tudok meg a gyászoló ex-őrmesterről, annál jobban megértem őt. Felesége elvesztése összetörte, megkeserítette és önmagát okolja érte. Nem gondolja, hogy megérdemel egy második esélyt a boldogságra.

De nincs igaza.


Nem kell az első szerelmének lennem. Csak hagyná, hogy én legyek az utolsó.

add-to-goodreads-button
27263454Sparrow

by 
Tartalom:
Troy Brennan

Minden Southie* ismeri ezt a nevet Bostonban. A halott gengszter fia. A szívdöglesztő, acél kék szemekkel. "A Takarító"*, aki képes segíteni vagy megtönrni téged ebben a városban.

Ó, és ő az új férjem.

Sparrow Raynes

Ez vagyok én. Úgy tűnt senki nem emlékezett a nevemre, amíg be nem toppant az életembe.

De aztán bezárt egy ketrecbe.

Elrabolt engem.

És megölte minden esélyemet, hogy elmenekülhessek erről a helyről, ahol felnőttünk.
Egész egyszerűen, Troy Brennan levágta a szárnyaimat.

Vannak álmaim, nagyok, de kétlem, hogy valaha is engedné, hogy tovább kergessem őket. Fogalmam sincs, miért döntött úgy, hogy elvesz feleségül. De azt viszont tudom: felpiszkálnom ezt az embert nem jó dolog. Egyáltalán nem.

*Southie: South Boston, dél Boston helyi elnevezése az írekkel lakott déli részében
*Fixer : takarító, aki rendbe hozza a dolgokat, megoldja a problémákat 

add-to-goodreads-button18243828Jake Undone (Jake #1)

by 

Tartalom:
Nina Kennedy éltben volt ... de nem élt ... aztán találkozott vele

Repülőgépek, vonatok, magasságok ... nevezz meg bármit, Nina félt tőle, az élete beszűkült ezektől az irracionális félelmektől és fóbiáktól. Amikor Brooklynba költözik az ápolói iskola miatt,akkor az élete fenekestől felfordul, mindeközben intenzív, de nemkívánatos vonzódást érez a jóképű szobatársa iránt, aki piercinges, tetovált, és mégis a legokosabb ember, akivel valaha találkozott.

Jake Green durva külseje és ördögi mosolya mögött arany szív van. Küldetésének célja, hogy megváltoztassa Nina kilátásait az életre. Amikor beleegyezik, hogy segíti a lányt, akkor fogadást is kötnek. A tétek magasak, Jake kényszeríti Ninát, hogy szembenézzen démonjaival. Csak arra nem számított, hogy belezúg ezalatt.

Nina nem veszi észre, hogy Jake saját magán poklában él. Ha egyszer ez felrobban, vajon a szerelmük túl fogja élni?

add-to-goodreads-button


29541818Idol (VIP #1)

by 

Tartalom:
Libby

Killian-t részegen, kifeküdve találtam a fűben, mint egy elveszett herceget. Egy isten arcával és az arroganciával van megáldva, amitől nem szabadulhatsz. Szexi, elbűvölő, és csak egy kicsit mocskos. Elvisel engem, amitől még jobban vágyom rá.

Az enyém lehetne, ha merném ezt kérni. A probléma az, hogy a világ úgy gondolja, hogy ő az övék. Hogyan tarthatsz meg egy bálványt, amikor mindenkinek szándékában áll elvenni?

Killian

Mint a világ legnagyobb rockzenekarának énekese az álmaimnak életem. Ami darabjaira hullott egy végzetes döntés miatt. Most minden odaveszett.

Amíg nem jött Liberty. Aki zsörtölődő, visszahúzódó és ez mégis jól áll neki. Amikor megfogom a kezét szinte perzselő és nagyobb függőséget okoz, mint az eddig összes rajongó, akik a nevemet kiabálták.

A világ azt akarja, hogy visszatérjek a színpadra, de nem akarom őt elhagyni. Meg kell találnom a módját, hogy kicsalogassam a remete életmódjából, és magam mellett tartsam. Mert Libby-vel mindent megváltozott. Minden.

add-to-goodreads-button30253700Anti-Stepbrother

by 

Tartalom:
Azt mondta nekem: "nyugodj le, kislány".
Megkérdezte: "valami bajod van?"
Azt mondta, hogy "könnyű célpont" voltam.
Ez mind az első percben elhangzott, amikor először találkoztam Caden Bankokkal.
Én egy seggfejnek neveztem, de annál több volt. Arrogáns. Önelégült. Alfa hím.

Annyira jóképű volt, hogy bepisilsz a gyönyörűségtől és a mostohatesóm diákszövetségi haverja.

Oké, igen egy kicsit naiv voltam, egy kicsit szociálisan kínos, és a legkevésbé az a zaklató típus, de ha Caden Banks úgy gondolta, megmondja mit tegyek, akkor más is történhet.

Azzal az álmommal jöttem az főiskolára, hogy a mostohatesómmal legyek, de mi van, ha már nem így érzem?

add-to-goodreads-button25686927


Him (Him #1)

by 

Tartalom:
Nem egy csapatban játszanak? Vagy mégis?Jamie Canning soha nem jött rá, hogy miért veszítette el a legközelebbi barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, tréfálkozó és szabályszegő szobatársa minden magyarázat nélkül kizárta az életéből. De hát mi van akkor, ha a dolgok kicsit furcsába mentek át azon az utolsó hokis tábori nyáron, amikor 18 évesek voltak? Csak egy kis részeges bolondozás volt. Senki sem halt meg.

Ryan Wesley legnagyobb megbánása, amikor a hetero haverját egy olyan fogadásba vitte bele, amely a kapcsolatuk határait feszegette. Most, hogy a főiskolai csapataik a nemzeti bajnokságon szembekerülnek egymással, végül megkapja a lehetőséget, hogy bocsánatot kérjen. De mindössze csak egyetlen pillantást vet a régóta áhított személyre, és a gyötrelme erősebb, mint valaha.

Jamie már hosszú ideje várakozott a válaszokra, de csak még több kérdéssel távozik - egy egyéjszakás kaland megronthatja a barátságukat? Ha nem, akkor mit árthat még 6 hét? Amikor Wesley megjelenik Jamie mellett edzőként a táborban, egy újabb forró nyarat töltenek együtt, Jamie néhány új dolgot fedez fel a régi barátjáról ... és egy valamire rájön önmagával kapcsolatban.

add-to-goodreads-button
27152124

Dirty English (English #1)

by 

Tartalom:
Egy sebzett harcos.
Egy lány szabályokkal.
A féktelen szenvedély egy éjszakája.

Három dolog van, amit Elizabeth Bennettről tudnod kell: élesen vág az esze, mindig ellenőrzése alatt tartja önmagát és gondosan kidolgozott szabályok szerint él. A saját bőrén tanulta meg, hogy azok az emberek, akiket a legjobban szeretsz, azok bántanak meg a legvégén.

Ekkor találkozik Declan Blay-rel, az új szomszédjával.

Egy tetovált, brit, utcai harcos, ő az egyetem rosszfiúja, akit el kellene kerülnie. Amikor a srác megmenti őt egy rosszul sikerült diákszövetségi buliban, akkor minden eddigi szabályát a szexről és a szerelemről kidobja az ablakon.

Egyetlen féktelen szenvedélyes éjszakát ad neki, de ő többet akarna.

A hálószobájukat csak egy papírvékony fal választja el, míg az egyik oldalán a srác arról álmodik, hogy örökre birtokolni akarja a kiszolgáltatott szomszéd lányt.

Egyetlen éjszaka. Két sérült szív. Az élethosszúságnyi szenvedély.

E modern szerelmi történetet a "Büszkeség és balítélet" ihlette.

add-to-goodreads-button
Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Popular posts from this blog

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…