Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés: Offensive Rebound by MJ Fields

32948611
From USA Today Bestselling author, MJ Fields, comes
Offensive Rebound: Holding Court.
January 15th 2017

Blurb
Courtney Cohen
When my father died I inherited the Bad News Bears of the NBA, the Seattle Stallions. To add insult to injury my ex-fiancé, Brock was the team's star point guard.


The only reason I haven't jumped ship yet is because prior to my father, Charlie Cohen, dying I learned he recruited a baller who was going to make the Seattle Stallions "road to hell" a lot more interesting.


Trae Rhodes
When Charlie Cohen called me and asked to return to the game, I thought he had lost his mind. He wanted me to come and play for his 'Little Pony's', there was no way in hell that would happen. But when he sends me the team roster and salaries followed by an offer that was more than his star point guards, I knew there was something foul about his play.


There is nothing I liked more than a foul play that involved Brock fucking Boeheim, so I accepted his advance and gave him a promise I would be there in the fall when training started. Brock and I have history, a score to settle.


In the last two months I have done three things, fuck, get my head back in the game I love and come up with a way to get revenge on the person who took it all away to begin with, Brock.


A(z) offensive rebound full.jpg megjelenítése


Pre-order on the following retailers
for a January 15th release!

**Amazon will be a live release**About The AuthorA(z) mj fields.jpg megjelenítéseUSA Today bestselling author MJ Fields love of writing was in full swing by age eight. Together with her cousins, she wrote a newsletter and sold it for ten cents to family members. She self-published her first contemporary, new adult romance in January 2013. Today she has completed seven self-published series, The Love series, The Wrapped series, The Burning Souls series, The Men of Steel series, Ties of Steel series, The Rockers of Steel series and The Norfolk series. MJ is a hybrid author and publishes an Indie book almost every month, and is signed with a traditional publisher, Loveswept, Penguin Random House, for her co- written series The Caldwell Brothers. Hendrix, Morrison, and Jagger. All three books in the series are published. The Caldwell brothers don’t grow into alphas, when their mother passes away they become her legacy, her good in the world of bad. MJ was a former small business owner, who closed shop so she could write full time. She lives in central New York, surrounded by family and friends. Her house is full of pets, friends, and noise ninety percent of the time, and she would have it no other way. 


  Author Links 

Sign up for MJ’s monthly newsletter with giveaways: http://bit.ly/mjupdates


Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…