Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : Wild Poppy by Vivian Winslow


(Wildflowers, #4)

Publication date: December 6th 2016
Genres: New Adult, Romance
Cover Design designed by Berto Designs

SYNOPSIS

The daughter of a renown media mogul, Poppy Koslowski has her life turned upside down overnight when her father is indicted for a massive fraud that leads to the loss of her family’s fortune. In the wake of the scandal, Poppy moves to Paris at the behest of her aunt, the Countess Domel, who, unbeknownst to Poppy, intends to find a wealthy husband for her niece in order to ensure her future. Poppy, however, has her own dreams of finishing school and realizing her goal of becoming an award-winning journalist. When she meets Henri Olin, the passionate and seductive illegitimate son of one of France’s most powerful politicians, his political and social ideology introduces Poppy to a world very different from her own. Yet, Poppy ultimately learns that everything comes at a price, even love. After suffering a devastating loss, Poppy finds herself alone and virtually penniless, and is forced to make her way back to America to piece together the remnants of her life in New York City. There, she rediscovers her passion once again, only to be confronted with yet another life choice, one that will forever shape her destiny.

Wild Poppy, the final installment of Wildflowers, is due out December 2016.Previous books in the series:
26246266 28673317 30182015

About the Author 

Vivian Winslow was born and raised in Southern California. Before becoming a writer, she made a career out of moving around the world every couple of years thanks to her husband's job and her incurable wanderlust. She currently lives in New York City with her husband and two elementary school age children, and is grateful to finally have a place to call home for more than two years.
New York is the perfect city to indulge her love of fashion, the arts and especially food. If she's not at home writing or running around the city with her kids, you'll most likely find her eating at the newest restaurant in her beloved Lower East Side or having a cocktail at her favorite bar in Alphabet City. That said, she's still a California girl at heart and would gladly trade in her heels for a pair of flip-flops to catch a sunset on the beach.


Social Links
Hosted by  

XBTBanner1

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…