Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : Ego Maniac by Vi Keeland

32848471
(A standalone novel)
A Contemporary Romance novel


Blurb

The night I met Drew Jagger, he’d just broken into my new Park Avenue office.
I dialed 9-1-1 before proceeding to attack him with my fancy new Krav Maga skills.
He quickly restrained me, then chuckled, finding my attempted assault amusing.
Of course, my intruder had to be arrogant.
Only, turned out, he wasn’t an intruder at all.
Drew was the rightful occupant of my new office.  He’d been on vacation while his posh space was renovated.
Which was how a scammer got away with leasing me office space that wasn’t really available for rent.
I was swindled out of ten grand.
The next day, after hours at the police station, Drew took pity on me and made me an offer I couldn’t refuse.  In exchange for answering his phones while his secretary was out, he’d let me stay until I found a new place.
I probably should have acted grateful and kept my mouth shut when I overheard the advice he was spewing to his clients.  But I couldn’t help giving him a piece of my mind.
I never expected my body to react every time we argued.  Especially when that was all we seemed to be able to do.
The two of us were complete opposites. Drew was a bitter, angry, gorgeous-as-all-hell, destroyer of relationships.  And my job was to help people save their marriages.
The only thing the two of us had in common was the space we were sharing.
And an attraction that was getting harder to deny by the day.  

RELEASING JANUARY 16TH!

Exclusive eBook pre-order available at iBooks
Goodreads http://bit.ly/2fY2ChQ
Amazon (paperback) http://amzn.to/2f16fiz

Amazon, B&N, Kobo, Google Play (ebook)
No pre-order is available but signup to receive notice when the book goes live!

Join Vi’s Violets for early news of books, fun chats and giveaways!
https://www.facebook.com/groups/ViKeelandFanGroup/


Cover designer: Sommer Stein, Perfect Pear
Model: Clément Becq
Photograhper:  Fred Goudon - www.fredgoudon.com
A(z) EgoManiac_FullCover_LoRes.jpg megjelenítéseAbout the Author

A(z) Author photo.jpg megjelenítéseVi Keeland is a #1 New York Times and Wall Street Journal Bestselling author. With more than a million books sold, her titles have appeared in over fifty Bestseller lists and are currently translated in ten languages. She lives in New York with her husband and their three children where she is living out her own happily ever after with the boy she met at age six.

Website | Facebook | Twitter | Instagram | Goodreads | Pinterest

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…