Skip to main content

Cover Reveal - Taktus - Lick - Kylie ScottBorító leleplezés

Alig várom, hogy végre a kezembe vehessem ... és itt a magyar borító 


Cím: Taktus - Lick 
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó 
Várható megjelenés: 2015. tél
Formátum: papír
Sorozat: Stage Dive 1.  
Goodreads: 4.18
Korosztály: new adult
Műfaj/téma: rocksztár románc  


Fülszöveg


Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!


add-to-goodreads-button


A  Múzsák 


Én és a könyv


25271513
Az én angol nyelvű példányom 
Akik szeretik a rock sztáros románcokat azoknak csak ajánlani tudom ezt a könyvet, immáron sorozatot. 
Könnyed olvasmány és magával ragad.
Imádtam minden sorát, ahogy a két oly távolinak tűnő világ egymásra talál.
A meglátni is megszeretni rész után a sok tequila elmosott mindent, de megpróbálják új emlékekkel feltölteni a hiányzó részeket. 
Persze nem minden olyan szivárványos, a múlt szörnyei kimeresztik éles karmaikat és keményen odamarnak. 


Szexi, tetovált rock sztárok, grupik …. vajon megtalálható ebben a közegben az igaz szerelem, ahol önmagadért szeretnek és nem azért akarnak, ami vagy? 


Mal egyik kedvencem lett és a következő könyv róla fog szólni, ahogy a sorozaban a Stage Dive együttes minden tagja kap egy-egy könyvet.Ha szereted a rock sztáros könyveket, akkor ezt a sorozatot 

NE hagyd ki! 

David - gitáros

Mal - dobos

Jimmy - énekes 

Ben - basszus gitáros  

Sorozat kötetei:
#1 Lick
#2 Play
#3 Lead
#4 Deep 

Stage Dive Series
Forrás: http://kylie-scott.com/


Magyar rajongói oldal a Facebookon     STAGE DIVE HUNGARY 

Stage Dive / Kylie Scott - Lick:Keresd az írót 


A New York Times és az USA Today Bestseller szerzője, ami annyit jelent, hogy óriási eladásokat produkált könyveivel a tengeren túlon. De ugyanígy Ausztráliában is nagy sikereket könyvelhet el.
Kylie szereti a romantikus történeteket, a rock 'n' rollt, és a B kategóriás horror filmeket.
Queenslandben, Ausztráliában él, két gyermekével és férjével. 

A new adult, romantikus, erotikával fűszerezett Stage Dive sorozatán kívül, egy paranormál-romantikus sorozata a Flesh, pár standalone (önállóan olvasható/nem sorozat) könyv és egy hamarosan megjelenő új sorozat, a Dive Bar megálmodója.
Magyar nyelven a Taktus (Lick) lesz az első könyve, amivel megismerkedhetnek az olvasók, a Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően.
Pinterest * Amazon 


Books Make You Happy   @OneEdiBooks              


Popular posts from this blog

Cover Reveal - Borító leleplezés: Royally Endowed by Emma Chase

Release date: August 14th 2017 by Emma Chase LLC

BLURB
Logan St. James is a smoldering, sexy beast. Sure, he can be a little broody at times—but Ellie Hammond’s willing to overlook that. Because, have you seen him?? 
Sexy. As. Hell. 
And Ellie’s perky enough for both of them.
For years, she’s had a crush on the intense, gorgeous royal security guard—but she doesn’t think he ever saw her, not really. 
To Logan, Ellie was just part of the job—a relative of the royal family he’d sworn to protect. Now, at 22 years old and fresh out of college, she’s determined to put aside her X-rated dreams of pat-downs and pillow talk, and find a real life happily ever after. 
The Queen of Wessco encourages Ellie to follow in her sister’s footsteps and settle down with a prince of her own. Or a duke, a marquis…a viscount would also do nicely. 
But in the pursuit of a fairy tale ending, Ellie learns that the sweetest crushes can be the hardest to let go.
*** Logan St. James grew up on the wrong side of the trac…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…