Skip to main content

Cover Reveal - Taktus - Lick - Kylie ScottBorító leleplezés

Alig várom, hogy végre a kezembe vehessem ... és itt a magyar borító 


Cím: Taktus - Lick 
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó 
Várható megjelenés: 2015. tél
Formátum: papír
Sorozat: Stage Dive 1.  
Goodreads: 4.18
Korosztály: new adult
Műfaj/téma: rocksztár románc  


Fülszöveg


Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!


add-to-goodreads-button


A  Múzsák 


Én és a könyv


25271513
Az én angol nyelvű példányom 
Akik szeretik a rock sztáros románcokat azoknak csak ajánlani tudom ezt a könyvet, immáron sorozatot. 
Könnyed olvasmány és magával ragad.
Imádtam minden sorát, ahogy a két oly távolinak tűnő világ egymásra talál.
A meglátni is megszeretni rész után a sok tequila elmosott mindent, de megpróbálják új emlékekkel feltölteni a hiányzó részeket. 
Persze nem minden olyan szivárványos, a múlt szörnyei kimeresztik éles karmaikat és keményen odamarnak. 


Szexi, tetovált rock sztárok, grupik …. vajon megtalálható ebben a közegben az igaz szerelem, ahol önmagadért szeretnek és nem azért akarnak, ami vagy? 


Mal egyik kedvencem lett és a következő könyv róla fog szólni, ahogy a sorozaban a Stage Dive együttes minden tagja kap egy-egy könyvet.Ha szereted a rock sztáros könyveket, akkor ezt a sorozatot 

NE hagyd ki! 

David - gitáros

Mal - dobos

Jimmy - énekes 

Ben - basszus gitáros  

Sorozat kötetei:
#1 Lick
#2 Play
#3 Lead
#4 Deep 

Stage Dive Series
Forrás: http://kylie-scott.com/


Magyar rajongói oldal a Facebookon     STAGE DIVE HUNGARY 

Stage Dive / Kylie Scott - Lick:Keresd az írót 


A New York Times és az USA Today Bestseller szerzője, ami annyit jelent, hogy óriási eladásokat produkált könyveivel a tengeren túlon. De ugyanígy Ausztráliában is nagy sikereket könyvelhet el.
Kylie szereti a romantikus történeteket, a rock 'n' rollt, és a B kategóriás horror filmeket.
Queenslandben, Ausztráliában él, két gyermekével és férjével. 

A new adult, romantikus, erotikával fűszerezett Stage Dive sorozatán kívül, egy paranormál-romantikus sorozata a Flesh, pár standalone (önállóan olvasható/nem sorozat) könyv és egy hamarosan megjelenő új sorozat, a Dive Bar megálmodója.
Magyar nyelven a Taktus (Lick) lesz az első könyve, amivel megismerkedhetnek az olvasók, a Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően.
Pinterest * Amazon 


Books Make You Happy   @OneEdiBooks              


Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…