Skip to main content

Sírkertek királynője - Graveyard Queen - Amanda Stevens

Graveyard Queen
 paranormális-romantikus kalandregény sorozatThe Abandoned (Graveyard Queen 0.5)

The Abandoned (Graveyard Queen #0.5)Minden temetőnek meg  van a saját története. Mindegyiknek a saját titka. Lépj be Amanda Stevens  Sírkertek királynője (Graveyard Queen) sorozatának világába -, ahol a múlt tiltott szenvedélye és titkai ugyanolyan nyughatatlanok, mint a szellemek - a sorozat bevezető novellája az The Abandoned (csak angolul).

Ha szellemekkel  kezdesz vannak szabályok.  Sajnos, Ree Hutchins nem ismeri ezeket.

Amikor kedvenc betege egy magán elmegyógyintézetben elhalálozik, a pszichológus hallgató Ree Hutchins meggyászolja az idős asszonyt. De egyre nyugtalanítóbb a növekvő gyanúja, hogy valami természetfeletti árnyékként követi őt.


Az amatőr szellemvadász Hayden Priest elhiszi Ree-nek, hogy valami kísérti őt. Még Amelia Gray, akit Charlestonban a Sírkertek királynőjeként ismernek, ő is érzékeli a sötétség növekedését. Érthetetlen erők késztetik  Ree-t  egy régi titok feltárására, hogy a magányos lelkek nyugalomra leljenek -, mielőtt örökre elzárnák ....

Értékelésem - Moly.hu  

add-to-goodreads-button


Örök kísértés - The Restorer (Graveyard Queen #1)

The Restorer (Graveyard Queen, #1)A fiatal és titokzatos Amelia Gray sírkő-restaurátor, aki látja a szellemeket. Az élősködő kísértetek nem tudhatják meg, hogy látja őket, hiszen akkor élete is veszélybe kerül. A lány ezért elkerüli azokat az élőket, akiknek nyomában szeretteik nyughatatlan szellemei járnak.
John Devlin detektívnek brutális gyilkosságok felderítésekor lesz szüksége Amelia segítségére, ám a férfit árnyékként követi elhunyt felesége és kislánya.
A lány hiába küzd a férfi iránt érzett vonzalmával, nem hozhatja a kísértetek tudomására, hogy látja őket, sőt látja azt is, ahogy parazitaként szívják el a férfi életerejét. Azonban hiába igyekszik tartani a távolságot, a kettejük közti vonzalom elmossa a határokat e világ s a másvilág között...


Értékelésem - Moly.hu                                                                          add-to-goodreads-buttonVásárlási linkekA birodalom - The Kingdom (Graveyard Queen #2) 


The Kingdom (Graveyard Queen, #2)A halottlátó temetőrestaurátor, Amelia Gray újabb megbízatást kap, ami majdnem az életébe kerül. Ezúttal ugyanis egy tó mélyére süllyedt ódon temető női kísértetei kérik a segítségét, miközben a látszólag csendes kisvárosban feltűnik a Gonosz, és ördögi tervet eszel ki... de talán pont ennyi kell, hogy az elátkozott Devlin szíve végre kitáruljon Amelia előtt... 


Mélyen az árnyékos Blue Ridge hegység lábánál fekszik egy haldokló város.
A nevem Amelia Gray. 
A Sírkertek királynőjének neveznek. Megbíztak, hogy állítsak vissza egy régi temető Asher Falls-ban, Dél-Karolina-ban, de kezdem azt gondolni más oka van az ittlétemnek.


Miért van a temető a  Bell Lake  alján? Miért vonz magához újra és újra az a rejtett sírhely, amit az erdőben fedeztem fel? Valami felemészti a város lelkét, ezt a hervadó birodalmat, és az csak akkor fog helyreállni minden, ha feltárnom az igazságot.

Értékelésem - Moly.hu

add-to-goodreads-buttonVásárlási linkek


A próféta (Graveyard Queen #3)   várható megjelenés 2014.május 26.

The Prophet (Graveyard Queen, #3)A Sírkertek királynője-trilógia * befejező részében hősnőnk, a szellemekkel suttogó Amelia Gray visszatér Charlestonba, hogy pontot tegyen az őrjítő kísértet-históriák végére. A szívdöglesztő detektív, John Devlin nyomában még mindig ott lohol elhunyt kislánya és csodaszép felesége szelleme, ám ezúttal Amelia szeme alatt is sötét karikák gyűlnek: az ő életerejét is parazitaként szívja el egy kísértet, akinek csak ő segíthet. Vajon beteljesedik Amelia és Devlin szerelme, és nyugovóra térhetnek a kósza lelkek? Elhagyja végre a várost a Gonosz? A nevem Amelia Gray.
 Én vagyok a Sírkertek királynője, a temető restaurátor, aki látja a szellemeket. Apámnak négy szabálya van, hogy vigyázzon rám, és én már megszegtem mindegyiket. Az ajtó kinyílt, és a gonosz vissza akar engem kaparintani.

Annak érdekében, hogy megvédjem magam, megfogadtam, hogy visszatérek a szabályokhoz. De egy meggyilkolt rendőr szellemének szüksége van a segítségemre, hogy megtalálja a gyilkosát. A nyomok Charleston legsötétebb oldala felé vezetnek oda, ahol a boszorkányság, kuruzslás és a fekete mágia még mindig virágzik - és vissza John Devlin nyomozóhoz, akit kísért a családja és csak távolról kellene szeretnem. Most szembe nézek egy nehéz döntéssel: a szabályokat vagy a szívemet kövessem.


  

                                               add-to-goodreads-buttonVásárlási linkek
-Líra – Libri Bookline -


The Visitor (Graveyard Queen #4)

A sorozat következő előkészületben lévő könyve várhatóan 2015-ben fog megjelenni. 

Az első  fejezet ITT olvasható.  


Filmes sorozat tervek:NBC, meanwhile, is adapting Amanda Stevens' novel The Graveyard Queen. The drama is described as a high-concept genre soap opera centering on a girl cursed at youth with the ability to see the dead. She works as a cemetery restorer who, at great risk to her physical and mental well-being, joins forces with a haunted homicide detective to solve a string of brutal murders in Charleston, S.C.Keresd az írót

AStevensHighResx1-325x487
Amanda Stevens a Texas államban lévő houstoni otthonában írja a regényeit a felnőtt és a tinédzser korosztály számára. 

Az Amerikai Szerelmesregény-írók Szövetségének és a krimiírók szövetségének is tagja, háromszor került be a Rita-díj döntősei közé, életművéért többszörösen kitüntették. 

 Web *  Twitter *  Goodreads
Books Make You Happy   @OneEdiBooks 


Popular posts from this blog

Cover Reveal - Borító leleplezés: Royally Endowed by Emma Chase

Release date: August 14th 2017 by Emma Chase LLC

BLURB
Logan St. James is a smoldering, sexy beast. Sure, he can be a little broody at times—but Ellie Hammond’s willing to overlook that. Because, have you seen him?? 
Sexy. As. Hell. 
And Ellie’s perky enough for both of them.
For years, she’s had a crush on the intense, gorgeous royal security guard—but she doesn’t think he ever saw her, not really. 
To Logan, Ellie was just part of the job—a relative of the royal family he’d sworn to protect. Now, at 22 years old and fresh out of college, she’s determined to put aside her X-rated dreams of pat-downs and pillow talk, and find a real life happily ever after. 
The Queen of Wessco encourages Ellie to follow in her sister’s footsteps and settle down with a prince of her own. Or a duke, a marquis…a viscount would also do nicely. 
But in the pursuit of a fairy tale ending, Ellie learns that the sweetest crushes can be the hardest to let go.
*** Logan St. James grew up on the wrong side of the trac…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…