Skip to main content

Jeaniene Frost - The Beautiful Ashes

Broken Desteny

Jeaniene Frost Cat&Bones - Night Huntress-  sorozatának utolsó megjelent #7 részével az  Up From the Grave -vel befejeződött a vámpírvadász kaland.
A - Nigh Huntress World - egyelőre két kötetes, amelyből mi Spade történetét ismerhetük meg Az első vércsepp című kötetből, Mencheres története  az Eternal Kiss of Darkness eddig nem került a magyar polcokra.
Vlad Tepes -Night Prince- trilógiája 2015-ben kapja meg a befejező #3 részt, de addig itt egy vadonatúj, hamarosan megjelenő sorozat a Broken Desteny. Egy teljesen új természetfeletti világba vezet minket Ivy-val a hősnővel és Adrian-nal a hőssel. A sorozat trilógia lesz.

Egy fiatal nő, aki egy ősi vérvonalnak az utolsó sarja, egy nemkívánatos sorssal, és az egyetlen szövetségese egy titokzatos fiatalember, akinek a végzete, hogy elárulja őt ... elhozva ezzel a világvégét.

The Beautiful Ashes (Broken Desteny #1) 

In a world of shadows, anything is possible. Except escaping your fate. 

Ever since she was a child, Ivy has been gripped by visions of strange realms just beyond her own. But when her sister goes missing, Ivy discovers the truth is far worse—her hallucinations are real, and her sister is trapped in a parallel realm. The one person who believes her is the dangerously attractive guy who’s bound by an ancient legacy to betray her.
Adrian might have turned his back on those who raised him, but that doesn’t mean he can change his fate…no matter how strong a pull he feels toward Ivy. Together they search for the powerful relic that can save her sister, but Adrian knows what Ivy doesn’t: that every step brings Ivy closer to the truth about her own destiny, and a war that could doom the world. Sooner or later, it will be Ivy on one side, Adrian on the other, and nothing but ashes in between…
A könyről :
műfaj: new adult, paranormál-romantikus
várható angol nyelvű megjelenés: augusztus 26.

Egy olyan árnyékvilág, ahol bármi lehetséges. Kivéve, hogy elszökj a végzeted elől.
 
Gyerekkora óta Ivy-nak különös látomásai voltak egy számára ismeretlen világról. Miko a testvére eltűnik Ivy ráébred, hogy a valóság sokkal rosszabb - a hallucinációi valódiak, a testvére csapdába esett egy párhuzamos világban.
Az egyetlen személy, aki hisz neki az a veszélyesen vonzó fickó, akit köt az ősi öröksége, hogy elárulja őt. 
 
Adrian hátat fordíthat azoknak, akik felnevelték őt, de ezzel nem tud változtatni a végzetén ... nem számít mennyire erősen vonzódik Ivy-hoz. Együtt keresik azt a hatalmas erővel bíró ereklyét, amely megmentheti Ivy testvérét, de Adrian tudja, amit Ivy nem : minden egyes lépéssel Ivy közelebb kerül a saját örökségéhez, a saját végzetéhez és ez a harc a világ végét jelenti. Előbb vagy utóbb Ivy az egyik, Adrian a másik oldalra kerül és köztük csak a semmiség , csupán a hamvak...

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Cover Reveal - Borító leleplezés : Strong: A Stage Dive Novella by Kylie Scott

Publication Date: September 25, 2018
Strong: A Stage Dive Novella (Stage Dive #4.5)
From New York Times and USA Today bestselling author Kylie Scott comes a new story in her Stage Dive series… 

When the girl of your dreams is kind of a nightmare. 

As head of security to Stage Dive, one of the biggest rock bands in the world, Sam Knowles has plenty of experience dealing with trouble. But spoilt brat Martha Nicholson just might be the worst thing he’s ever encountered. The beautiful troublemaker claims to have reformed, but Sam knows better than to think with what’s in his pants. Unfortunately, it’s not so easy to make his heart fall into line. 

Martha’s had her sights on the seriously built bodyguard for years. Quiet and conservative, he’s not even remotely her type. So why the hell can’t she get him out of her mind? There’s more to her than the Louboutin wearing party-girl of previous years, however. Maybe it’s time to let him in on that fact and deal with this thing between them. 
**Every …