Skip to main content

Jeaniene Frost - The Beautiful Ashes

Broken Desteny

Jeaniene Frost Cat&Bones - Night Huntress-  sorozatának utolsó megjelent #7 részével az  Up From the Grave -vel befejeződött a vámpírvadász kaland.
A - Nigh Huntress World - egyelőre két kötetes, amelyből mi Spade történetét ismerhetük meg Az első vércsepp című kötetből, Mencheres története  az Eternal Kiss of Darkness eddig nem került a magyar polcokra.
Vlad Tepes -Night Prince- trilógiája 2015-ben kapja meg a befejező #3 részt, de addig itt egy vadonatúj, hamarosan megjelenő sorozat a Broken Desteny. Egy teljesen új természetfeletti világba vezet minket Ivy-val a hősnővel és Adrian-nal a hőssel. A sorozat trilógia lesz.

Egy fiatal nő, aki egy ősi vérvonalnak az utolsó sarja, egy nemkívánatos sorssal, és az egyetlen szövetségese egy titokzatos fiatalember, akinek a végzete, hogy elárulja őt ... elhozva ezzel a világvégét.

The Beautiful Ashes (Broken Desteny #1) 

In a world of shadows, anything is possible. Except escaping your fate. 

Ever since she was a child, Ivy has been gripped by visions of strange realms just beyond her own. But when her sister goes missing, Ivy discovers the truth is far worse—her hallucinations are real, and her sister is trapped in a parallel realm. The one person who believes her is the dangerously attractive guy who’s bound by an ancient legacy to betray her.
Adrian might have turned his back on those who raised him, but that doesn’t mean he can change his fate…no matter how strong a pull he feels toward Ivy. Together they search for the powerful relic that can save her sister, but Adrian knows what Ivy doesn’t: that every step brings Ivy closer to the truth about her own destiny, and a war that could doom the world. Sooner or later, it will be Ivy on one side, Adrian on the other, and nothing but ashes in between…
A könyről :
műfaj: new adult, paranormál-romantikus
várható angol nyelvű megjelenés: augusztus 26.

Egy olyan árnyékvilág, ahol bármi lehetséges. Kivéve, hogy elszökj a végzeted elől.
 
Gyerekkora óta Ivy-nak különös látomásai voltak egy számára ismeretlen világról. Miko a testvére eltűnik Ivy ráébred, hogy a valóság sokkal rosszabb - a hallucinációi valódiak, a testvére csapdába esett egy párhuzamos világban.
Az egyetlen személy, aki hisz neki az a veszélyesen vonzó fickó, akit köt az ősi öröksége, hogy elárulja őt. 
 
Adrian hátat fordíthat azoknak, akik felnevelték őt, de ezzel nem tud változtatni a végzetén ... nem számít mennyire erősen vonzódik Ivy-hoz. Együtt keresik azt a hatalmas erővel bíró ereklyét, amely megmentheti Ivy testvérét, de Adrian tudja, amit Ivy nem : minden egyes lépéssel Ivy közelebb kerül a saját örökségéhez, a saját végzetéhez és ez a harc a világ végét jelenti. Előbb vagy utóbb Ivy az egyik, Adrian a másik oldalra kerül és köztük csak a semmiség , csupán a hamvak...

Popular posts from this blog

Cover Reveal - Borító leleplezés: Royally Endowed by Emma Chase

Release date: August 14th 2017 by Emma Chase LLC

BLURB
Logan St. James is a smoldering, sexy beast. Sure, he can be a little broody at times—but Ellie Hammond’s willing to overlook that. Because, have you seen him?? 
Sexy. As. Hell. 
And Ellie’s perky enough for both of them.
For years, she’s had a crush on the intense, gorgeous royal security guard—but she doesn’t think he ever saw her, not really. 
To Logan, Ellie was just part of the job—a relative of the royal family he’d sworn to protect. Now, at 22 years old and fresh out of college, she’s determined to put aside her X-rated dreams of pat-downs and pillow talk, and find a real life happily ever after. 
The Queen of Wessco encourages Ellie to follow in her sister’s footsteps and settle down with a prince of her own. Or a duke, a marquis…a viscount would also do nicely. 
But in the pursuit of a fairy tale ending, Ellie learns that the sweetest crushes can be the hardest to let go.
*** Logan St. James grew up on the wrong side of the trac…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…