Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : Breaking Hollywood by Samantha Towle

36152401

USA/Canadian/European cover


Breaking Hollywood by [Towle, Samantha]  
UK and Australian cover


A hot and hilarious standalone romance from New York Timesbestselling author Samantha Towle… 


BLURB


It wasn’t supposed to be like this. I wasn’t supposed to be boyfriendless, homeless, and jobless at twenty-eight. And I most definitely wasn’t supposed to hit Hollywood’s resident bad boy Gabriel Evans with my car and break his foot. 

Now, my guilt and homelessness have me living in his apartment, taking care of him, while he’s incapacitated. 

Living with the hottest guy in Hollywood, who I’ve had a crush on forever, doesn’t sound like a chore, right? 

Wrong. 

Gabriel Evans is a crude, rude asshole who drinks way too much and smokes like a chimney. 

The sooner I get a new place to live and when Gabriel’s foot is healed, I’m out of here. 

So, why do I keep forgetting to check the classifieds? And why do I keep getting flustered when I see him shirtless? 

Breaking Hollywood wasn’t part of the plan. But neither is falling in love with him. 


Loved Breaking Hollywood? Check out Samantha's sexy, laugh-out-loud romance, Wardrobe Malfunction, out now!add-to-goodreads-button


Release date: October 3, 2017


Preorder here...
Amazon UK: http://amzn.eu/aMNu3HW
Amazon AU: https://goo.gl/Q9WATv
iBooks: http://apple.co/2pTpTDk
Kobo: https://goo.gl/zvSTTt
Google Play: http://bit.ly/2pJGBci
Paperback: http://amzn.eu/bUcdLy7

ABOUT THE AUTHOR

samantha towle
New York Times, USA Today, Wall Street Journal and international bestselling author Samantha Towle began her first novel in 2008 while on maternity leave. She completed the manuscript five months later and hasn't stopped writing since.

She has written contemporary romances, THE MIGHTY STORM, WETHERING THE STORM, TAMING THE STORM, TROUBLE, REVVED and REVIVED.
She has also written paranormal romances, THE BRINGER and the ALEXANDRA JONES SERIES, all penned to tunes of The Killers, Kings of Leon, Adele, The Doors, Oasis, Fleetwood Mac, and more of her favourite musicians.
A native of Hull and a graduate of Salford University, she lives with her husband, Craig, in East Yorkshire with their son and daughter.


AUTHOR LINKS
Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Cover Reveal - Borító leleplezés : Strong: A Stage Dive Novella by Kylie Scott

Publication Date: September 25, 2018
Strong: A Stage Dive Novella (Stage Dive #4.5)
From New York Times and USA Today bestselling author Kylie Scott comes a new story in her Stage Dive series… 

When the girl of your dreams is kind of a nightmare. 

As head of security to Stage Dive, one of the biggest rock bands in the world, Sam Knowles has plenty of experience dealing with trouble. But spoilt brat Martha Nicholson just might be the worst thing he’s ever encountered. The beautiful troublemaker claims to have reformed, but Sam knows better than to think with what’s in his pants. Unfortunately, it’s not so easy to make his heart fall into line. 

Martha’s had her sights on the seriously built bodyguard for years. Quiet and conservative, he’s not even remotely her type. So why the hell can’t she get him out of her mind? There’s more to her than the Louboutin wearing party-girl of previous years, however. Maybe it’s time to let him in on that fact and deal with this thing between them. 
**Every …