Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : Breaking Hollywood by Samantha Towle

36152401

USA/Canadian/European cover


Breaking Hollywood by [Towle, Samantha]  
UK and Australian cover


A hot and hilarious standalone romance from New York Timesbestselling author Samantha Towle… 


BLURB


It wasn’t supposed to be like this. I wasn’t supposed to be boyfriendless, homeless, and jobless at twenty-eight. And I most definitely wasn’t supposed to hit Hollywood’s resident bad boy Gabriel Evans with my car and break his foot. 

Now, my guilt and homelessness have me living in his apartment, taking care of him, while he’s incapacitated. 

Living with the hottest guy in Hollywood, who I’ve had a crush on forever, doesn’t sound like a chore, right? 

Wrong. 

Gabriel Evans is a crude, rude asshole who drinks way too much and smokes like a chimney. 

The sooner I get a new place to live and when Gabriel’s foot is healed, I’m out of here. 

So, why do I keep forgetting to check the classifieds? And why do I keep getting flustered when I see him shirtless? 

Breaking Hollywood wasn’t part of the plan. But neither is falling in love with him. 


Loved Breaking Hollywood? Check out Samantha's sexy, laugh-out-loud romance, Wardrobe Malfunction, out now!add-to-goodreads-button


Release date: October 3, 2017


Preorder here...
Amazon UK: http://amzn.eu/aMNu3HW
Amazon AU: https://goo.gl/Q9WATv
iBooks: http://apple.co/2pTpTDk
Kobo: https://goo.gl/zvSTTt
Google Play: http://bit.ly/2pJGBci
Paperback: http://amzn.eu/bUcdLy7

ABOUT THE AUTHOR

samantha towle
New York Times, USA Today, Wall Street Journal and international bestselling author Samantha Towle began her first novel in 2008 while on maternity leave. She completed the manuscript five months later and hasn't stopped writing since.

She has written contemporary romances, THE MIGHTY STORM, WETHERING THE STORM, TAMING THE STORM, TROUBLE, REVVED and REVIVED.
She has also written paranormal romances, THE BRINGER and the ALEXANDRA JONES SERIES, all penned to tunes of The Killers, Kings of Leon, Adele, The Doors, Oasis, Fleetwood Mac, and more of her favourite musicians.
A native of Hull and a graduate of Salford University, she lives with her husband, Craig, in East Yorkshire with their son and daughter.


AUTHOR LINKS
Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…