Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : Breaking Hollywood by Samantha Towle

36152401

USA/Canadian/European cover


Breaking Hollywood by [Towle, Samantha]  
UK and Australian cover


A hot and hilarious standalone romance from New York Timesbestselling author Samantha Towle… 


BLURB


It wasn’t supposed to be like this. I wasn’t supposed to be boyfriendless, homeless, and jobless at twenty-eight. And I most definitely wasn’t supposed to hit Hollywood’s resident bad boy Gabriel Evans with my car and break his foot. 

Now, my guilt and homelessness have me living in his apartment, taking care of him, while he’s incapacitated. 

Living with the hottest guy in Hollywood, who I’ve had a crush on forever, doesn’t sound like a chore, right? 

Wrong. 

Gabriel Evans is a crude, rude asshole who drinks way too much and smokes like a chimney. 

The sooner I get a new place to live and when Gabriel’s foot is healed, I’m out of here. 

So, why do I keep forgetting to check the classifieds? And why do I keep getting flustered when I see him shirtless? 

Breaking Hollywood wasn’t part of the plan. But neither is falling in love with him. 


Loved Breaking Hollywood? Check out Samantha's sexy, laugh-out-loud romance, Wardrobe Malfunction, out now!add-to-goodreads-button


Release date: October 3, 2017


Preorder here...
Amazon UK: http://amzn.eu/aMNu3HW
Amazon AU: https://goo.gl/Q9WATv
iBooks: http://apple.co/2pTpTDk
Kobo: https://goo.gl/zvSTTt
Google Play: http://bit.ly/2pJGBci
Paperback: http://amzn.eu/bUcdLy7

ABOUT THE AUTHOR

samantha towle
New York Times, USA Today, Wall Street Journal and international bestselling author Samantha Towle began her first novel in 2008 while on maternity leave. She completed the manuscript five months later and hasn't stopped writing since.

She has written contemporary romances, THE MIGHTY STORM, WETHERING THE STORM, TAMING THE STORM, TROUBLE, REVVED and REVIVED.
She has also written paranormal romances, THE BRINGER and the ALEXANDRA JONES SERIES, all penned to tunes of The Killers, Kings of Leon, Adele, The Doors, Oasis, Fleetwood Mac, and more of her favourite musicians.
A native of Hull and a graduate of Salford University, she lives with her husband, Craig, in East Yorkshire with their son and daughter.


AUTHOR LINKS
Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Chloe Neill - Chicagoland vámpírjai

CHLOE NEILL1. A lányok olykor harapnak  - Some Girls Bite
Egy egyetemista élete nem valami káprázatos, de legalább az enyém volt. Jól megvoltam, míg Chicago vámpírjai meg nem jelentek – engem pedig megtámadott egy renegát vámpír. De csak egy kortyot ihatott, mielőtt elijesztette egy másik vérszívó… Ő úgy döntött, megmenti az életemet, s élőhalottá változtatott.
Mint kiderült, a megmentőm a Cadogan-ház ura és parancsolója. Évszázados tapasztalata van a csábításban, s tettéért hálát vár cserébe – és a szolgálataimat…
Korábban a disszertációm felett görnyedtem, most pedig be kell illeszkednem egy elegáns udvarház életébe. Új képességeim, a kellemetlen napallergia a legkisebb gondom, hiszen valaki még mindig vadászik rám. A renegát, aki belém mart? Egy rivális ház vámpírja? Lehet, hogy a beavatásom egy kezdődő háború első csatája… egy háborúé, amely során vér fog folyni.
2.Ha eljön a péntek -  Friday Night Bites
Az ember azt gondolná, egy ilyen főcím hatására a szeles város derék polgárai fe…