Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés : Franco (Bright Side #3) by Kim Holden

33236889
Expected publication: December 29th 2016SYNOPSIS


Franco Genovese is the drummer for world renowned American rock band, Rook. He's got it all. A killer smile. Tattoos. Talent. Razor sharp wit and humor. And a heart as big, and generous, as they come.
Life is good. Steady. Uncomplicated. Just the way he likes things.
Until one night at an unassuming L.A. bar changes everything.
Enter Gemma Hendricks.
She's a successful young architect from Northern England with an adorable smile, sarcasm for days, and an unparalleled trusting heart.
The attraction is instant.
So is their friendship.
It's also temporary because they'll both be heading home, thousands of miles apart from each other, in a few days.
Or is it?
There's something Gemma wants more than anything else.
And when Franco propositions her to provide what she's looking for, everything changes.
Will it transform friendship into love, or will it be their ruin?**This is the third book in the Bright Side series but may be read as a standalone. 
Note from the author: Due to strong language and sexual content, this book is recommended for mature audiences.


add-to-goodreads-button


PRE-ORDER 

AMAZON US  | AMAZON UK 


Bright Side Series


22669832   23389993

​Bright Side (Book One), Gus (Book Two)
ABOUT THE AUTHOR 

Kim Holden
Some of my favorite things: reading, writing, the two coolest guys on the planet (my husband and son), my bicycle (my husband built it for me), Facebook (I'm fairly certain it's an addiction at this point), iced coffee (hazelnut), and music (LOVE Sunset Sons, the 1975, Dredg, the xx, Balance and Composure, Teenage Bottlerocket, and 30 Seconds to Mars). I also love dreaming, which brings me to my next point. I have one bit of advice for anyone reading this ... follow your dreams. It's never too late. Get started today ... heck get started RIGHT NOW! I wanted to write a book 20 years ago. Instead I waited. And waited. I should've been writing. But I didn't. I don't do regrets, because the past is just that, the past. But let me tell you there's nothing in the world like achieving something you've dreamt about for years and years. So, get started. Make your dreams reality.
AUTHOR LINKS


Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…