Skip to main content

Sunday Bookcase - Jamie MCGuire


Vasárnapi Könyvespolc  - hétvégi olvasmányok

Cím: Red Hill
Kiadó: Simon & Schuster
Év: 2013
Oldal: 368

Formátum: e-könyv, papír kötés

Sorozat: Red Hill 1.
Goodreads értékelés: 3.94
Műfaj/téma: Posztapokaliptikus, horror, zombik, világvége , járvány - önállóan olvashatóhttps://www.goodreads.com/book/show/17457124-red-hillWhen the world ends, can love survive?

For Scarlet, raising her two daughters alone makes fighting for tomorrow an everyday battle. Nathan has a wife, but can’t remember what it’s like to be in love; only his young daughter Zoe makes coming home worthwhile. Miranda’s biggest concern is whether her new VW Bug is big enough to carry her sister and their boyfriends on a weekend escape from college finals.

When reports of a widespread, deadly “outbreak” begin to surface, these ordinary people face extraordinary circumstances and suddenly their fates are intertwined. Recognizing they can’t outrun the danger, Scarlet, Nathan, and Miranda desperately seek shelter at the same secluded ranch, Red Hill. Emotions run high while old and new relationships are tested in the face of a terrifying enemy—an enemy who no longer remembers what it’s like to be human.

Set against the backdrop of a brilliantly realized apocalyptic world, love somehow finds a way to survive. But what happens when the one you’d die for becomes the one who could destroy you?

Red Hill grabs you from page one and doesn’t let go until its stunning conclusion. This is #1 New York Times bestselling author Jamie McGuire at her unforgettable best.


Scarlet egyedül neveli két lányát, mindennapos harcot vív a holnapért. Azon a napon, amikor kitőr a járvány az ex-férjénél vannak a gyerekei, kétségbeesetten meg akarja találni őket.
Nathan nős, de boldogtalan házasságban él, már nem emlékszik milyen szerelmesnek lenni.A zombik elől menekül lányával, Zoe-val.
Miranda testvérével, Ashely-vel és barátaikkal Bryce-szal és Cooper-rel készülnek a hétvégére.
Mikor egyre többen jelentenek megbetegedéseket, támadásokat az elszabadult halálos vírus miatt, ezek az átlagemberek egy rendkívüli eseménnyel szembesülnek és sorsuk hírtelen összefonódik. Ráébredve, hogy milyen veszélyben vannak Scarlet, Nathan és Miranda kétségbeesetten keresni kezd valami menedéket, így ugyanarra helyre jutnak el, az eldugott farmra Red Hill-en.
Érzelmi hullámvasútra ülnek a szereplők a régi és új kapcsolataik által, miközben szembenéznek a félelmetes ellenséggel, azokkal, akik már többé nem nevezhetőek embernek.

Ebben a briliánsan megalkotott apokaliptikus világban a szerelem valahogy utat tőr. De mi történik, ha az egyetlen ember, akiért meghalnál lesz az egyetlen, aki elpusztíthat téged?     
Ez nem egy zombi románc. A túlélésről, az emberi kapcsolatokról szól és persze van benne egy kis szerelmi szál is.
Szerző
Website * Facebook * Twitter * Goodreads *  Pinterest * Instagram 


Magyar borító 
Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Cover Reveal - Borító leleplezés : Strong: A Stage Dive Novella by Kylie Scott

Publication Date: September 25, 2018
Strong: A Stage Dive Novella (Stage Dive #4.5)
From New York Times and USA Today bestselling author Kylie Scott comes a new story in her Stage Dive series… 

When the girl of your dreams is kind of a nightmare. 

As head of security to Stage Dive, one of the biggest rock bands in the world, Sam Knowles has plenty of experience dealing with trouble. But spoilt brat Martha Nicholson just might be the worst thing he’s ever encountered. The beautiful troublemaker claims to have reformed, but Sam knows better than to think with what’s in his pants. Unfortunately, it’s not so easy to make his heart fall into line. 

Martha’s had her sights on the seriously built bodyguard for years. Quiet and conservative, he’s not even remotely her type. So why the hell can’t she get him out of her mind? There’s more to her than the Louboutin wearing party-girl of previous years, however. Maybe it’s time to let him in on that fact and deal with this thing between them. 
**Every …