Skip to main content

Sunday Bookcase - Jamie MCGuire


Vasárnapi Könyvespolc  - hétvégi olvasmányok

Cím: Red Hill
Kiadó: Simon & Schuster
Év: 2013
Oldal: 368

Formátum: e-könyv, papír kötés

Sorozat: Red Hill 1.
Goodreads értékelés: 3.94
Műfaj/téma: Posztapokaliptikus, horror, zombik, világvége , járvány - önállóan olvashatóhttps://www.goodreads.com/book/show/17457124-red-hillWhen the world ends, can love survive?

For Scarlet, raising her two daughters alone makes fighting for tomorrow an everyday battle. Nathan has a wife, but can’t remember what it’s like to be in love; only his young daughter Zoe makes coming home worthwhile. Miranda’s biggest concern is whether her new VW Bug is big enough to carry her sister and their boyfriends on a weekend escape from college finals.

When reports of a widespread, deadly “outbreak” begin to surface, these ordinary people face extraordinary circumstances and suddenly their fates are intertwined. Recognizing they can’t outrun the danger, Scarlet, Nathan, and Miranda desperately seek shelter at the same secluded ranch, Red Hill. Emotions run high while old and new relationships are tested in the face of a terrifying enemy—an enemy who no longer remembers what it’s like to be human.

Set against the backdrop of a brilliantly realized apocalyptic world, love somehow finds a way to survive. But what happens when the one you’d die for becomes the one who could destroy you?

Red Hill grabs you from page one and doesn’t let go until its stunning conclusion. This is #1 New York Times bestselling author Jamie McGuire at her unforgettable best.


Scarlet egyedül neveli két lányát, mindennapos harcot vív a holnapért. Azon a napon, amikor kitőr a járvány az ex-férjénél vannak a gyerekei, kétségbeesetten meg akarja találni őket.
Nathan nős, de boldogtalan házasságban él, már nem emlékszik milyen szerelmesnek lenni.A zombik elől menekül lányával, Zoe-val.
Miranda testvérével, Ashely-vel és barátaikkal Bryce-szal és Cooper-rel készülnek a hétvégére.
Mikor egyre többen jelentenek megbetegedéseket, támadásokat az elszabadult halálos vírus miatt, ezek az átlagemberek egy rendkívüli eseménnyel szembesülnek és sorsuk hírtelen összefonódik. Ráébredve, hogy milyen veszélyben vannak Scarlet, Nathan és Miranda kétségbeesetten keresni kezd valami menedéket, így ugyanarra helyre jutnak el, az eldugott farmra Red Hill-en.
Érzelmi hullámvasútra ülnek a szereplők a régi és új kapcsolataik által, miközben szembenéznek a félelmetes ellenséggel, azokkal, akik már többé nem nevezhetőek embernek.

Ebben a briliánsan megalkotott apokaliptikus világban a szerelem valahogy utat tőr. De mi történik, ha az egyetlen ember, akiért meghalnál lesz az egyetlen, aki elpusztíthat téged?     
Ez nem egy zombi románc. A túlélésről, az emberi kapcsolatokról szól és persze van benne egy kis szerelmi szál is.
Szerző
Website * Facebook * Twitter * Goodreads *  Pinterest * Instagram 


Magyar borító 
Popular posts from this blog

Cover Reveal - Borító leleplezés: Royally Endowed by Emma Chase

Release date: August 14th 2017 by Emma Chase LLC

BLURB
Logan St. James is a smoldering, sexy beast. Sure, he can be a little broody at times—but Ellie Hammond’s willing to overlook that. Because, have you seen him?? 
Sexy. As. Hell. 
And Ellie’s perky enough for both of them.
For years, she’s had a crush on the intense, gorgeous royal security guard—but she doesn’t think he ever saw her, not really. 
To Logan, Ellie was just part of the job—a relative of the royal family he’d sworn to protect. Now, at 22 years old and fresh out of college, she’s determined to put aside her X-rated dreams of pat-downs and pillow talk, and find a real life happily ever after. 
The Queen of Wessco encourages Ellie to follow in her sister’s footsteps and settle down with a prince of her own. Or a duke, a marquis…a viscount would also do nicely. 
But in the pursuit of a fairy tale ending, Ellie learns that the sweetest crushes can be the hardest to let go.
*** Logan St. James grew up on the wrong side of the trac…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…