Skip to main content

Sunday Bookcase - Jamie MCGuire


Vasárnapi Könyvespolc  - hétvégi olvasmányok

Cím: Red Hill
Kiadó: Simon & Schuster
Év: 2013
Oldal: 368

Formátum: e-könyv, papír kötés

Sorozat: Red Hill 1.
Goodreads értékelés: 3.94
Műfaj/téma: Posztapokaliptikus, horror, zombik, világvége , járvány - önállóan olvashatóhttps://www.goodreads.com/book/show/17457124-red-hillWhen the world ends, can love survive?

For Scarlet, raising her two daughters alone makes fighting for tomorrow an everyday battle. Nathan has a wife, but can’t remember what it’s like to be in love; only his young daughter Zoe makes coming home worthwhile. Miranda’s biggest concern is whether her new VW Bug is big enough to carry her sister and their boyfriends on a weekend escape from college finals.

When reports of a widespread, deadly “outbreak” begin to surface, these ordinary people face extraordinary circumstances and suddenly their fates are intertwined. Recognizing they can’t outrun the danger, Scarlet, Nathan, and Miranda desperately seek shelter at the same secluded ranch, Red Hill. Emotions run high while old and new relationships are tested in the face of a terrifying enemy—an enemy who no longer remembers what it’s like to be human.

Set against the backdrop of a brilliantly realized apocalyptic world, love somehow finds a way to survive. But what happens when the one you’d die for becomes the one who could destroy you?

Red Hill grabs you from page one and doesn’t let go until its stunning conclusion. This is #1 New York Times bestselling author Jamie McGuire at her unforgettable best.


Scarlet egyedül neveli két lányát, mindennapos harcot vív a holnapért. Azon a napon, amikor kitőr a járvány az ex-férjénél vannak a gyerekei, kétségbeesetten meg akarja találni őket.
Nathan nős, de boldogtalan házasságban él, már nem emlékszik milyen szerelmesnek lenni.A zombik elől menekül lányával, Zoe-val.
Miranda testvérével, Ashely-vel és barátaikkal Bryce-szal és Cooper-rel készülnek a hétvégére.
Mikor egyre többen jelentenek megbetegedéseket, támadásokat az elszabadult halálos vírus miatt, ezek az átlagemberek egy rendkívüli eseménnyel szembesülnek és sorsuk hírtelen összefonódik. Ráébredve, hogy milyen veszélyben vannak Scarlet, Nathan és Miranda kétségbeesetten keresni kezd valami menedéket, így ugyanarra helyre jutnak el, az eldugott farmra Red Hill-en.
Érzelmi hullámvasútra ülnek a szereplők a régi és új kapcsolataik által, miközben szembenéznek a félelmetes ellenséggel, azokkal, akik már többé nem nevezhetőek embernek.

Ebben a briliánsan megalkotott apokaliptikus világban a szerelem valahogy utat tőr. De mi történik, ha az egyetlen ember, akiért meghalnál lesz az egyetlen, aki elpusztíthat téged?     
Ez nem egy zombi románc. A túlélésről, az emberi kapcsolatokról szól és persze van benne egy kis szerelmi szál is.
Szerző
Website * Facebook * Twitter * Goodreads *  Pinterest * Instagram 


Magyar borító 
Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak Trilógia

Karina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,am…

Upcoming Release : Dark Legacy by Christine Feehan

In a thrilling Carpathian novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a woman fights to free herself from the grip of the vampire trying to possess her... In a beautiful compound hidden away from the world, Emeline Sanchez tries to blunt the pain that has wracked her body ever since her terrifying ordeal in the labyrinth beneath the city—when she was forced to exchange blood with an evil master vampire.  Now, it’s his voice that haunts her...that calls to her in the dark...that never lets her rest. And while the children that she helped to free from his clutches struggle to heal, watched over by their Carpathian protectors, Emeline knows one thing: She must sacrifice herself to keep them all from harm... For her beauty is irresistible to the vampires, her psychic ability like a drug. Whipped into a frenzy, they’ll never stop coming for her. And only the taste of one Carpathian warrior—the rush of his blood—can save her...

Series: Dark Carpathians #31  Publisher: Be…