Skip to main content

Halhatatlanok alkonyat után

Halhatatlanok alkonyat után

Immortals After Dark
Kresley Cole humorral és erotikával fűszerezett könyve a vámpírok, vérfarkasok és egyéb furcsa lények világába kalauzolja az olvasót, egy varázslatos és démoni világba, ahonnan nincs visszaút. A számos országban bestseller regényeket fergeteges akciók, ördögien szenvedélyes szex és lenyűgöző szereplőgárda jellemzi.


 (Immortals After Dark #11)
Már előjegyezhető 

Az álmok sötét harcosa
A férfi megesküdött, hogy visszatér a valkűrért…
Ádáz Aidant meggyilkolták, mielőtt feleségül vehette volna Ragyogó Regint. A hadúr az örökkévalóságon keresztül keresi kedvesét, más-más személyiségként születik újra, de a múlt emlékei nélkül.
A valkűr várja a visszatértét…
Mihelyt Regin találkozik Declan Chase-zel, a brutális kelta katonával, azonnal felismeri benne a büszke hadúr reinkarnációját. De Declan fogságba ejti őt, mert minden halhatatlanon bosszút akar állni – és fogalma sincs, hogy ő is a világukhoz tartozik.
Vágy, mely erősebb a halálnál…
Minden újjászületésnek ára van, Aidannek az a sorsa, hogy meghaljon, mihelyt visszaemlékszik a múltjára. Vajon Regin kész felébreszteni régi szenvedélyük emlékét, hogy megmeneküljön Declan kínzásától – még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy újra elveszíti az egyetlen férfit, akit valaha is szeretett?


A sötétség démona (Immortals After Dark #10)
Kresley Cole története szenvedélytől fűtött mese egy kitaszított démonról, akit vámpírvérrel mérgeztek meg. És egy sebezhető fiatal boszorkányról, akit a férfinak még önmagától, vámpír énjétől is védelmeznie kell.











A gyönyör sötét hercege  (Immortals After Dark #9)
Lucia, a gyönyörű, csábító valkűr, és Garreth MacRieve, Lykae hercege, a parázsló szemű, szenvedélyes vérfarkas elsöprő erejű románca titkokkal és veszélyekkel terhelt – pusztulást hozhat a lányra és szeretteire is. Ám a fékezhetetlen vágynak semmi sem állhatja útját, Lucia érintése felkorbácsolja Garreth érzékeit, míg a férfi csókjának ellenállni lehetetlen.
Garreth mindenáron birtokolni akarja ezt az őrjítő nőt, védelmezni szeretné, de hogyan tudná rávenni, hogy Lucia elfogadja őrzőjének?
Egyetlen megoldás kínálkozik: Garreth kihasználja a nő gyengeségét – azt, hogy olthatatlanul vágyik a szerelmére…




Az érinthetetlen (Immortals After Dark #8)
KRESLEY COLE lélegzetelállító története a kíméletlen vámpír harcosról, aki először tapasztalja meg a szerelmet, és a Valkűrről, akinek fájdalmas az érintés…


Az érinthetetlen
Murdoch Wrothnak semmi és senki nem állhat útjába, hogy megszerezze magának Danielát, az álomszép Valkűrt – az egyetlent, aki háromszáz év alatt először megdobogtatta a szívét. Ám ez a páratlan szépség jégamazon, érzékeny bőrét nem érintheti senki anélkül, hogy mérhetetlen fájdalmat okozna a lánynak.
Vajon melyik az erősebb: a különbözőségük okozta akadályok miatti frusztráció, vagy az egymás iránti őrjítő vágy?




A démonkirály csókja (Immortals After Dark #7)
Tudta, hogy egy csóktól a királynéja lesz…
Egy vérforraló regény a koronája visszaszerzéséért küzdő Démonkirályról és a gonosz varázslónőről, aki a férfi legtitkosabb vágyait kihasználva akar az útjába állni.
A férfi rögeszméje a varázslónő, aki testét odaadja, de a szívét nem.

Miután Sabine, az Illúziók királynője a búvóhelyére csalogatja és csapdába ejti Rydstrom Woede-ot, a könyörtelen harcos megpróbál küzdeni a királynő csábítása ellen. Ádáz démontermészete azonban vágyik a pompás testre. Közben a szökést tervezi, ám a varázslónőről sem akar lemondani. Amikor Rydstrom végre kiszabadul, elrabolja Sabine-t, és ezzel szerepet cserélnek. Most a lány küzd, hogy ellenálljon a felséges gyötrelemnek. És minden találkozás során egyre jobban vágyik könyörtelen ellenfelére.
Nem lenne szabad ennyire akarniuk egymást…
Ha le tudják győzni a közöttük álló sötét ellenséget, vajon meghozza-e Sabine a végső áldozatot, hogy megmentse démonát? Vagy a büszke király leteszi a koronáját és a fegyvereit, hogy megtartsa a varázslónőt?


Vámpírzóna  (Immortals After Dark #6)
A RITA-díjat besöprő Kresley Cole egy kegyetlen démon kufár és az őt elbűvölő, gyönyörű fiatal fél lény felvillanyozó történetével folytatja nagy sikerű Halhatatlanok alkonyat után című sorozatát. Egy igéző szépség, akit nem birtokolhat, de akinek ellen mégsem állhat…
Cadeon Woede-nak nincs nyugta, míg ki nem küszöböli a csorbát, mely szüntelen kísérti. Csakhogy amint megszerzi megváltása kulcsát, a fél lény Holly Ashwint, máris rájön, hogy a nő, akit saját céljaira akar használni, majd eldobni, éppúgy kísérti, mint a múltja.
Egy megkínzott harcos, akitől rettegnie kéne, de akit megtagadni nem tud…
Az emberként felnevelt Holly-nak sejtelme sincs, hogy a félelmetes legendák a valóságról szólnak, míg össze nem találkozik egy goromba démonnal, s az valami érthetetlen oknál fogva óvja, mint a szeme világát. A mítosz és a hatalom érzéki, új világába taszítva, Holly hamarosan eleped védelmező démona tüzes érintéséért. S megadja magát a sötét vágyaknak…
Épp csak kivívja Holly bizalmát, s mondjon le máris róla? Árulja el legvadabb álmai beteljesítőjét, szíve rabul ejtőjét?




Vámpírvér (Immortals After Dark #5)
Lachlain, a félelmetes Lykae klán halhatatlan fejedelme több ezer éve keresi lelki társát, aki a legenda szerint lecsillapítja majd forrongó dühét. Lachlain maga a tökéletes férfi: gyönyörű, okos, két méter magas, szenvedélyes szerető, mindehhez pedig abszolút monogám, családcentrikus és minél előbb gyerekeket szeretne. Egyetlen hibája, hogy képtelen megfékezni a „benne lakozó fenevadat”, teliholdkor pedig vérfarkassá válik.
Egy nap aztán miután kiszabadul közel kétszáz évig tartó fogságából rátalál Emmára: a hasonló kvalitásokkal bíró, kedves, szelíd amerikai diáklányra, aki éppen halott szülei története után nyomoz Párizsban. Bár ösztönei azt súgják, hogy Emma az igazi, mégis minden porcikája tiltakozik ellene. Emma ugyanis vámpír, a vérfarkasok ősi ellensége, akkor is, ha irtózik a vérontástól és környezete kimondottan gyávának tartja. Lachlain meg akar bizonyosodni választása igazáról, ezért elrabolja a lányt és Skóciába viszi, ősi birtokára.
Útjuk során nemcsak, hogy Emma rettegését kell legyőznie, hanem az őket üldöző vámpírokat is, akik maguknak követeli a lányt, mint fajtájának utolsó képviselőjét, valamint be kell bizonyítania Emmának és népes, aggódó családjának: a valkűröknek, avagy a harcos tündéreknek, hogy méltó a lány kezére.



Vámpírharc (Immortals After Dark #4)

Érintése ellenállhatatlan… Bowen MacRieve, a Lykae klán harcosa kis híján belepusztul, amikor elveszíti az egyetlen neki rendeltetett nőt. A kegyetlen vérfarkas szíve jéggé fagy, nem osztja meg ágyát senkivel – míg össze nem hozza a sors ellenségével, és legsötétebb vágyai lángra gyúlnak a vadító találkozástól. Amikor a gonosz erők a lány ellen szövetkeznek, a harcos minden erejét latba veti, hogy megmentse őt. Ellenállhat-e a lány a testét-lelkét követelő Bowennek, vagy mindent kockára tesz harcias védelmezőjéért, ha sikerül legyőzniük az őket körülzáró gonoszt?
Kresley Cole számos országban megjelenő bestseller regényeit fergeteges akciók, ördögien szenvedélyes szex és lenyűgöző szereplőgárda jellemzi. A világhírű sorozat az olvasókat egy varázslatos és démoni világba vezeti, ahonnan nincs visszaút. „Forró szex, vakmerő kalandok” – Romantic Times „Szexi és eredeti” – Heather Graham



Vámpírszerető (Immortals After Dark #3)
Évszázadokkal ezelőtt egy lidérces éjszakán Sebastian Wroth vámpírrá változott. Telve gyűlölettel és örök magányra kárhoztatva nem sok értelmét látja az életnek, amíg egy gyönyörű és veszedelmes teremtés el nem jön hozzá, hogy megölje.
A Dermedtszívű Kaderin két imádott leánytestvére a vámpírok áldozatává vált, azóta a valkűrnek nincsenek érzései. Mégis valahányszor találkozik Sebastiannal, újult erővel támad fel benne a kéjvágy, és képtelen véghezvinni küldetését. Sebastian és Kaderin menthetetlenül egymásba szeretnek, és közösen titokzatos ereklyék nyomába indulnak ősi sírokon és katakombákon át, akár a történelmet is újraírva, hogy elnyerjék az örök boldogságot. Ám eljön a pillanat, amikor Kaderin választásra kényszerül; szerelem vagy család, élet vagy halál.




Vámpíréhség (Immortals After Dark #2)
Lachlain, a klán félelmetes feje delme több ezer éve keresi azt a nőt, aki a legenda szerint lecsillapítja forrongó dühét. Lachlain maga a tökéletes férfi: gyönyörű, okos, szenvedélyes, de elátkozott, aki minden teliholdkor vérfarkassá változik. Egy nap Párizsban rátalál egy diáklányra, aki szülei halálának ügyében nyomoz, és bár ösztönei azt súgják, hogy Emma az igazi, mégis minden porcikája tiltakozik ellene. A titokzatos lány ugyanis vámpír, a vérfarkasok ősi ellensége. Lachlain mégsem bírja legyőzni a vér szavát, elrabolja a lányt, és ősi birtokára viszi.
Útjuk során nemcsak Emma szerelmét kell kivívnia, hanem az őket üldöző vámpírokat is le kell győznie, akik maguknak követelik a lányt mint fajtájának utolsó képviselőjét…



The Warlord Wants Forever (Immortals After Dark #2) Nem jelent meg magyarul   

6388558Nikolai Wroth, once a ruthless human warlord in the 1700s and now a general in the rebel vampire army, needs to find his bride, the one woman who can render him truly alive. As a turned human, he doesn't enjoy a heartbeat or breathing and is consequently weaker than fully blooded vampires. He wants his bride for the power she will bring him and can hardly believe it when his heart beats for Myst the Coveted, a mad, fey, mythological creature.

She eludes him for five years, but he has finally chased her to ground and stolen the jewel which commands her, giving him absolute power over her. While he possesses it, he can make her do anything, and he plans to in order for her to experience firsthand the agonizing, unending lust she'd purposely subjected him to for half a decade. Yet when Wroth realizes he wants more from her and frees her, will she come.





SZERZŐ
  

Website | Twitter | Facebook 


 Goodreads  Amazon




Comments

Popular posts from this blog

Lauren Blakely : Kőkemény - Big Rock

Várható megjelenés:  2016. november 25. Fülszöveg Nem elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít. Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem : jó külső , agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz. Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló. De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges. Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját - a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot -, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a követk

Cover Reveal - Borító leleplezés : Strong: A Stage Dive Novella by Kylie Scott

Publication Date:  September 25, 2018 Strong: A Stage Dive Novella (Stage Dive #4.5) From New York Times and USA Today bestselling author Kylie Scott comes a new story in her Stage Dive series…  When the girl of your dreams is kind of a nightmare.  As head of security to Stage Dive, one of the biggest rock bands in the world, Sam Knowles has plenty of experience dealing with trouble. But spoilt brat Martha Nicholson just might be the worst thing he’s ever encountered. The beautiful troublemaker claims to have reformed, but Sam knows better than to think with what’s in his pants. Unfortunately, it’s not so easy to make his heart fall into line.  Martha’s had her sights on the seriously built bodyguard for years. Quiet and conservative, he’s not even remotely her type. So why the hell can’t she get him out of her mind? There’s more to her than the Louboutin wearing party-girl of previous years, however. Maybe it’s time to let him in on that fact and deal with this thing betwee

To Be Read - Infinity + One by Amy Harmon

June 8th 2014 SYNOPSIS When two unlikely allies become two unwitting outlaws, will two unforgettable lovers defy unbeatable odds? Bonnie Rae Shelby is a superstar. She’s rich. She’s beautiful. She’s impossibly famous. And Bonnie Rae Shelby wants to die.  Finn Clyde is a nobody. He’s broken. He’s brilliant. He’s impossibly cynical. And all he wants is a chance at life. One girl. One boy. An act of compassion. A bizarre set of circumstances. And a choice – turn your head and walk away, or reach out your hand and risk it all?  With that choice, the clock starts ticking on a man with a past and a girl who can’t face the future, counting down the seconds in an adventure riddled with heartbreak and humor, misunderstanding and revelation. With the world against them, two very different people take a journey that will not only change their lives, but may cost them their lives as well. Infinity + One is a tale of shooting stars and fame and fortune, of gilded cages and iron bars, of finding a f