Skip to main content

Karina Halle - The Artists Trilogy - Átkozottak TrilógiaKarina Halle Instargam oldalán leleplezte a valamikor a közeljövőben magyarul megjelenő The Artists Trilogy borítókat.Bűnben született - Sins & Needles (The Artists Trilogy #1)

Ellie Watt megszokta az újrakedést. A szélhámos pár lányát, Elliet gyermekkorában rendszeresen használták csaliként, ahogy az utolsó nagy átverésükben is. Most, hogy már jóval idősebb és bölcsebb készen áll arra, hogy szélhámos életén túllépjen. De a kaliforniai Palm Valley-i sivatagi városba visszatérve nem tud ellenállni a kísértésnek - célpontja Camden McQueen.

Az egykori középiskolás különc, Camden érettebb és rosszfiúsabb, mint akkoriban, mostanra már egy tehetséges tetováló művész is, saját virágzó üzletével. Ellie arra számít, hogy  Camden még mindig szerelmes belé, de arra nem számít, hogy a könnyedén felébresztett szerelem idővel megszállottsággá válhat. Amikor Camden felfedezi Ellie tervét, hogy kijátsza őt, egy olyan üzletet ajánl neki, amit a lány nem mer elutasítani, de a szabadságának ára van,ami Elliet és Camdent egyaránt veszélyes utakra viszi.


Image may contain: 3 people


- SPOILER - HA ELOLVASOD A KÖVETKEZŐ KÖNYV FÜLSZÖVEGÉT -  
VIGYÁZAT, KORÁBBI CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZ 

Veszélyes trükkök -  Shooting Scars (The Artists Trilogy #2)

Veszélyes szerelem. . .

Amikor Ellie Watt felajánlotta magát, bűnöző ex-szerelmének, Javiernek, hogy megmentse Camden életét, meg sem fordult a fejében, hogy Javiernek végig ez volt a terve. Csapdába esve, gyilkosokkal körülvéve Elliet arra kényszerítik, hogy egy veszélyes, szörnyű bűncselekmény elkövessen el, ha nem teszi, Javier megöli Camdent. Most az ex-szélhámos Ellienek módot kell találnia, hogy egy lépéssel előrébb legyen a játékban 
. . . mielőtt elpusztítaná önmagát és az egyetlen embert, akit igazán szeretett.

Camden McQueen nem tudja elfelejteni Ellie Wattot. Bosszúra szomjazva és a hatóságok által üldözve - egy olyan bűncselekményért, amelyet nem követett el- , a tehetséges tetováló művész olyan dolgokat tesz meg Ellie megmentéséért, amelyeket soha nem gondolt volna magáról, hogy képes elkövetni. Ahogy Camden a szerelem és a megtorlás között egyensúlyozik, megfogadja, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy visszakapja a lányt. De, ha Camden felszabadítja sötét oldalát, vajon Ellie még mindig szeretni fogja őt?
17284874

- SPOILER - HA ELOLVASOD A KÖVETKEZŐ KÖNYV FÜLSZÖVEGÉT -
VIGYÁZAT, KORÁBBI CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZ 

Bármi áron -  Bold Tricks (The Artists Trilogy #3)

Minél gyorsabban élnek, annál nagyobbat buknak . . .

Ellie Wattot szélhámosok nevelték, sok őrült gyermekkori emléke van, de egyik sem olyan félelmetes, mint a megháborodott bűnöző, Travis Rainesé. Ma már Ellie már felnött nő, aki a bosszúért él, Travis pedig egy felfutott drogbáró, aki örömét leli a gyilkolásban. A szadista gazember elrabolta egyik jó barátját, Gust és az ő anyját is, akiket most fogva tart, fegyveresen jól őrzött búvóhelyén. Ellienek egyetlen egy lehetősége van a kiszabadításukra, felhasználva ehhez a két legveszélyesebb férfit, akik bármit megtennének érte ...

Az egyik férfi a Camden McQueen, a tehetséges tetováló művész, aki véglegesen megjelölte Ellie szívét. A másik Javier Bernal, az ő tüzes ex-szeretője, aki többeknek a fejét vette már.
Mexikóváros bűnöző utcáitól egészen Honduras ragadozó dzsungeléig, ez a valószínűtlen trió szövetséget köt a leghalálosabb játékban, melynek végén az ellenség az ellenséggel áll szemben, és szerető a szerető ellen. Ellienek kell kiválasztania a megfelelő embert, akiben megbízik. . . vagy meghal.


A következő előzmény novella várható megjelenéséről nincs hír, de az  On Every Street (The Artists Trilogy  0.5)  6 évvel korábban játszódik, mint a Bűnben született - Sins & Needles.  

17230557
Amikor a fiatal szélhámos Ellie Watt úgy dönt, hogy Eden Whitenak adja ki magát és a drog báró után megy, aki tönkretette a gyermekkorát, nem számít arra, hogy beleesik az egyik emberébe. De Javier Bernal nem egy átlagos férfi. Valóban veszélyes és túlságosan csábító. Eden szenvedélyesen beleszeret Javierbe, abba a férfiban ...
ABOUT THE AUTHOR 

Karina HalleKarina Halle is a former travel writer and music journalist and The New York Times, Wall Street Journal and USA Today Bestselling author of Where Sea Meets Sky, Racing the Sun, The Pact, Love, in English, The Artists Trilogy, Dirty Angels and over 20 other wild and romantic reads. She lives on an island off the coast of British Columbia with her husband and her rescue pup, where she drinks a lot of wine, hikes a lot of trails and devours a lot of books.

Halle is represented by the Waxman Leavell Agency and is both self-published and published by Atria Books/Simon & Schuster and Hachette in North America and in the UK.


KARINA'S LINKS 


Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Borító leleplezés : A tetovált srác / Better When He's Bad - Jay Crownover

Várható megjelenés: 2016. október 28. Kiadó: Harlequin Magyarország Kft. (Welcome to the Point #1)

Fülszöveg

Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött - akárcsak Shane Baxter. 
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja.  Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni. 
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Az utcát azonban nehéz legyőzni, a dolgok…

Megjelenésre Várva - Upcoming Hungarian Release - Part 1

Megjelenési dátumok még nincsenek, csupán a KMK kiadó megvette a kiadások jogait (ami akár 1-2 és ... év is lehet szerződéstől függően) és bízzunk benne, hogy a magyar könyvesboltok polcáig is eljut egy szép napon. 

WeightlessbyKandi Steiner
Tartalom: 
Emlékszem a fényekre.

Emlékszem, hogy le akartam fényképezni, ahogy a vörös és a kék beborította a hideg, érzelemmentes arcát. De tudtam, még akkor is, ha a lábaim el tudnának mozdulni arról a helyről, ahol a földhöz ragaszkodtak, és a kamerámért tudnék futni, nem tudnám elkapni azt a pillanatot.

Bíztam benne, szerettem őt, és bár a testem megváltozott azon a nyáron, ő mégis gondoskodott arról, hogy segítsen megőrizni önmagam annak, aki voltam legbelül, függetlenül attól, hogy a külsőm megváltozott.

De ekkor minden megváltozott.
Elrabolta az ártatlanságomat. Megsebesítette a szívemet. Mindent elvett, amiről azt hittem, hogy tudtam az életemről, és kihajította az ablakon, megsemmisítve azt a burkot, amely egyben tartotta a világomat.

Emlékszem a…

Borító leleplezés : Vágy trilógia - Meghan March

***USA Today bestsellerszerző***
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280
Várható megjelenés: 2017. június 20.

Vágy és hatalom (Vágy trilógia 1.) 


Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.

Hogy seggfej vagyok?

Hát igen.

És tudod, mit? Jól is érzem így magam.

Vagyis jól éreztem...

Amíg nem találkoztam Vele.

A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.

Csakhogy van egy kis baj.

Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstolta…