Skip to main content

Szeress Jobban! - Lakatos Levente


Megjelent a magyar bestseller és Aranykönyv-díjas 

szórakoztató irodalmi szerző legújabb könyve  



Cím: Szeress jobban!
Kiadó: Libri
Megjelent: 2015. december 02.
Formátum: papírkötés, e-könyv
Sorozat: Barbibébi 2.

Fülszöveg

Barbara öt esztendeje megjárta a poklot. Az akkor tizenhét éves, mindent a pillanat szépsége alá rendelő lányt megkísérelték eltenni láb alól. Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is súlyosabb lelki terhet hurcoló férfival. Vajon sikerül megmenteniük egymást a sötétségtől?

Krisz öt éve tartó, tökéletesen gondtalannak hitt párkapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A kiábrándult fiú New Yorkba menekül, hogy tisztázza felkavart érzéseit. Éppen amikor a háta közepére sem kívánja a társaságot, a sors összehozza egy agyontetovált, illegális küzdősportot űző férfival. A titkoktól kemény álca azonban nagyon is sebezhető szívet takar, amely most könnyen megrepedhet...


Barbibébi története öt évvel az első kalandot követően folytatódik! Mennyit változik az ember a felnőttkor küszöbét átlépve? Hogyan találunk valódi önmagunkra, pontosabban arra a személyre, akit majd néhány év múltán ismét átértékelhetünk? Áldozni kell-e a harmóniáért, és utóbbi egyenlő-e a boldogsággal? A legtisztább tükröt önmaguknak állíthatjuk, a kérdés, hogy van-e bátorságunk belepillantani.





Én és a könyv


A 2015-ös év legjobban várt könyve számomra. 
Lakatos Levente ismét megcsillogtatta történetszövési tehetségét. 5 évet vártunk Barbiékra, hosszú volt ez az 5 év, de mérte. 

Barbi és Krisz már valóban felnőttek lettek. A lány a történtek után Amerikába megy, hogy elfelejtse Barbibébit, régi önmagát, és  új életet kezdjen, de ennek ellenére a múlt emlékei ott vannak a mindennapjaiba. 



"Nincsenek véletlenek, valamiért ide sodorta a sors ma este." 


Krisz megtalálta párját, akivel 5 éve együtt vannak, közben keményen dolgozik a karrierjén. Kapcsolata Simonnal a háttérben váratlan fordulatot vesz. Újra kell értékelnie mindent. 

"...belefér egy emberöltőbe több szerelem?" 


"- Gyakran a fájdalom ébreszti a legjózanabb gondolatainkat-" 




Levente LMBT témája inkább az érzelmekkel foglalkozik, mint a testiséggel. Ezen párkapcsolatok hátterére irányítja figyelmet. 

A történet váltott szemszögből íródott, párhuzamosan indulnak a szálak. Barbi New Yorkban éli tudatosan felépített életét, Krisz Budapesten építgeti karrierjét. Majd a történet összefonódik, amikor Krisz megérkezik a Nagy Almába.



Vicces, szívmelengető, szexis, romantikus, elgondolkodtató 
és a krimi szál sem hiányzik belőle. 


A könyv borítója gyönyörű. Mondanivalója számomra: elmerülni saját magunkba, leküzdeni a félelmeinket, megtisztulni, és nem félni újrakezdeni a saját elvárásainkhoz mérten és nem a mások által elvárt értékek szerint. 


"Miközben a langyos zápor untalan mossa testüket, mintha a múltjuk mocskától is tisztítaná őket."  


Ajánlom azoknak, akik már várták a folytatást, 
ajánlom azoknak, akik először vesznek kézbe LL könyvet,
 és bátran ajánlom azoknak is, akiknek az előző rész nem tetszett,
 mert talán kellemesen fognak csalódni.




Vásárlási linkek


A Hidden World Magazin 13. számában találtok egy Exklúzív interjút Leventével. 
Katt a képre!

Aktuális lapszámunk




**********SPOILER  ALERT***********       

 Vigyázat cselekményleírást tartalmaz

Nem emlékezni az elmúlt éjszakára már önmagában is kellemetlen, de felébredni egy idegen mellett szinte már kínos. Ráadásul a pasi szexi, nem csak hátulról, hanem elölről is. 



Levente teljesen új szereplőket is felsorakoztat könyvében.
- A tökéletes Elliott Josef Barnes, legalábbis önmagát hiszi annak, valójában egy sznob neveltetésű, öntelt és lenéző alak.

- Deshi, az indiai lány, aki azért költözött Amerikába, hogy segíteni tudja családját.


- Bacon a bronxi hentes, aki éjszakánként a House of Broken Hearts kidobója.


- Atlas Jones a szexis Bloodfight harcos, különleges szemeivel.


- A kerekseggű, palacsintás fiú, Noel. 


"- Citromos,vaníliás birsalma.De ott van a csokoládédarabos kivi- és csilis ananászlekvár is-.."

- De nem utolsó sorban Norka és Ron. Ron a tipikus rockszár, minden allűrrel és botránnyal. (Róluk olvashatok egy előzménynovellát is ITT.)     



"Sakált pórázra verni, majd háziasítani képtelenség"


Leventének nagyon jó a humora, legalábbis, amit a karakterei szájába adott számomra szórakoztató volt.  Volt olyan rész ahol 2 percig nem bírtam tovább haladni az olvasással, mert annyira nevettem. 


Barbi és Krisz barátságát titkok árnyékolják be. 

"Az ifjúkori, lázas barátságuk elcsitult, immáron nem többek ők régi ismerősöknél,akik a lenyelt gondolatokkal és megtartott érzésekkel, gyanakvóan méregetik egymást."

Amíg a szereplők saját érzelmi válságaikat próbálják megoldani, addig egy eltűnt lány New York-ban és egy bűnügy Budapesten hozza a krimiszálat a történetben.

Kevés erotika,de annál fülledtebb és szenvedélyesebb.





A könyv végét nem árulom el, mert meglepően alakulnak a dolgok, ahogy az Leventétől megszoktuk. 





Keresd az írót






Az egykoron újságíró, műsorvezető, az utóbbi pár évben íróként egyre több olvasót csalogatott magához könyveivel. Lakatos Levente napjainkban már kiérdemelt magyar bestseller és Aranykönyv-díjas szórakoztató irodalmi szerző. A Glamour magazin olvasói 2015-ben a legsármosabb magyar férfinak választották. Facebook-os szerzői oldalán közel 100 ezer követővel.


            

Books Make You Happy   @OneEdiBooks 

Comments

Popular posts from this blog

Lauren Blakely : Kőkemény - Big Rock

Várható megjelenés:  2016. november 25. Fülszöveg Nem elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít. Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem : jó külső , agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz. Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló. De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges. Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját - a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot -, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a követk

In the Spotlight : The Torn Duet by Mia Kayla

A Fabulous Love Triangle Story! Torn Between Two  (Torn Duet #1) by Mia Kayla Cover Design:  Perfect Pear Creative Covers Release Date: January 23, 2017 A tangled web of lust, love and lies. I believe in fairy tales — the kind where a knight in shining armor sweeps me off my feet. Coming from a broken home, fairy tales housed the hope I clung to. Never in my life did I imagine two knights coming into my life— two knights that wore very different armor. A rockstar versus a lawyer. Fast and furious versus deliberate and calculated. Intense and passionate versus strong and devoted. Chaos versus stability. I fell in love with one in the craziness of a concert.  I fell in love with the other in the silence of his compassion. And now I am Torn Between Two. Torn Between Two by Mia Kayla  from  Bibliophile Productions  on  Vimeo . Choosong Forever   (Torn Duet #2) by Mia Kayla Cover Design:  Perfect Pear Creative Covers Release Date: February 13, 2017

Cover Reveal - Borító leleplezés : Strong: A Stage Dive Novella by Kylie Scott

Publication Date:  September 25, 2018 Strong: A Stage Dive Novella (Stage Dive #4.5) From New York Times and USA Today bestselling author Kylie Scott comes a new story in her Stage Dive series…  When the girl of your dreams is kind of a nightmare.  As head of security to Stage Dive, one of the biggest rock bands in the world, Sam Knowles has plenty of experience dealing with trouble. But spoilt brat Martha Nicholson just might be the worst thing he’s ever encountered. The beautiful troublemaker claims to have reformed, but Sam knows better than to think with what’s in his pants. Unfortunately, it’s not so easy to make his heart fall into line.  Martha’s had her sights on the seriously built bodyguard for years. Quiet and conservative, he’s not even remotely her type. So why the hell can’t she get him out of her mind? There’s more to her than the Louboutin wearing party-girl of previous years, however. Maybe it’s time to let him in on that fact and deal with this thing betwee