Skip to main content

Chloe Neill - Chicagoland vámpírjai

CHLOE NEILL



Chloe Neill - A lányok olykor harapnak
1. A lányok olykor harapnak  - Some Girls Bite
Egy egyetemista élete nem valami káprázatos, de legalább az enyém volt. Jól megvoltam, míg Chicago vámpírjai meg nem jelentek – engem pedig megtámadott egy renegát vámpír. De csak egy kortyot ihatott, mielőtt elijesztette egy másik vérszívó… Ő úgy döntött, megmenti az életemet, s élőhalottá változtatott.
Mint kiderült, a megmentőm a Cadogan-ház ura és parancsolója. Évszázados tapasztalata van a csábításban, s tettéért hálát vár cserébe – és a szolgálataimat…
Korábban a disszertációm felett görnyedtem, most pedig be kell illeszkednem egy elegáns udvarház életébe. Új képességeim, a kellemetlen napallergia a legkisebb gondom, hiszen valaki még mindig vadászik rám. A renegát, aki belém mart? Egy rivális ház vámpírja? Lehet, hogy a beavatásom egy kezdődő háború első csatája… egy háborúé, amely során vér fog folyni.





Chloe Neill - Ha eljön a péntek2.Ha eljön a péntek -  Friday Night Bites
Az ember azt gondolná, egy ilyen főcím hatására a szeles város derék polgárai fegyvert fognak ellenünk, vérszívó szörnyetegek ellen. Ehelyett azonban tíz hónap elteltével olyan hírnevünk van, ami eddig csak a hollywoodi elitnek járt ki – paparazzókkal hadakoznak, akik nem sokkal veszélytelenebbek, mint a keresztet és karót lóbáló vámpírvadászok. Ne értsenek félre. Az emberek többsége nincs elragadtatva attól, hogy élőhalottakkal kell élnie, de legalább nem veszi ostrom alá a várunkat… egyelőre.
Mindez azonban menten megváltozhat, ha tudomást szereznek a rave-ekről, a csoportos vérszívó-partikról, amelyeken a vámpírok úgy terelik össze az embereket, mint a marhákat, hogy degeszre igyák magukat. Így hát a „mesterem” – a több évszázados, ám kitűnő formában lévő Ethan Sullivan – azt akarja, hogy térjek vissza saját előkelő családom kebelébe, és én legyek az összekötő az emberek és a vámpírok között… és ne engedjem, hogy a média tudomására jussanak életünk kellemetlenebb részletei. Valaki azonban nem akarja, hogy ember és vámpír békében éljen – valaki, akit ősi harag fűt.




Az alábbi könyvek nem jelentek meg magyar nyelven



70605823. Twice Bitten
Merit, Chicago legújabb vámpírja éppen azt tanulja, hogyan kell jól kijönni  a többiekkel. Vagyis a többi természetfelettivel. Összegyűlnek az országban élő alakváltók a szeles városba, és a Vámpír mester Ethan Sullivan a béke gesztusaként felajánlja vezetőjüknek egyik nagyon különleges testőrét: Merit-et. Merit feladata, hogy megvédje az alfát, Gabriel Keene-t - és kémkedjen, míg köztük van. Ó, szerencsére Ethan személyesen készíti fel Merit-et a küldetésére, néhány egy-az-egy ellen küzdelemmel.
Meritnek el kell fogadnia a feladatot, még akkor is, ha tudja, hogy valószínűleg megbánja. És nem is téved nagyot. Valaki vadászik Gabriel Keene-re, így Merit hamarosan a tűzvonalba találja magát. Szüksége lesz minden segítségre, amivel a bérgyilkos nyomára akadhat, de bárhová is fordul mindenütt egyre nagyobb a feszültség a természetfelettiek között - nem utolsó sorban ő és az a bizonyos zöld szemű, több évszázados mester vámpír között is.




4. Hard Bitten
9581001
Nehéz idők járnak az újdonsült vámpírra, Merit-re. Amióta az alakváltók bejelentették, létezésüket, az emberek a természetfelettiek ellen fordultak - és tiltakozásként tábort vertek a Cadogan-ház előtt, de bármikor vasvilláért nyúlhatnak.
A ház falain belül Merit és az ő vámpír mestere, a zöldszemű szívtipró Ethan Sullivan között a dolgok ... feszültek. Majd Chicago polgármestere elhívja Meritet és Ethant egy titkos találkozóra, és mesél nekik az erőszakos vámpírtámadásról, amiben eltűnt három nő. Az üzenete egyszerű: tegyen rendet a házában. Vagy más teszi.


Meritnek kell a bűncselekmény végére járnia, de nehéz dolga van, mert nem tudja ki áll az ő oldalán. Így hát titokban szívességet kér valakitől, aki magas, sötét hajú, és tagja egy földalatti vámpírcsoportnak, ami mélyen érintett lehet a támadásokban. Merit hamarosan Chicago mámorítóan sötét természetfeletti társadalmának szívében találja magát - egy olyan világban, ami tele van olyan vámpírokkal, akik az emberek legrosszabb rémálmait testesítik meg, egy olyan hely ez, ahol hamarosan meg fogja tanulni, hogy nem lehet vámpír anélkül, hogy egy kis vér ne tapadjon a kezéhez ...



Drink Deep (Chicagoland Vampires, #5)
5. Drink Deep
Sötét felhők gyülekeznek a Cadogan-ház felett, és a nem rég átváltoztatott vámpír, Merit nem tudja eldönteni, hogy ez a hajnal előtti sötétség vagy a vihar előtti csend jele. A város nyugtalan a természetfelettiek miatt, és ennek következtében fennáll a veszélye annak, hogy bevezetik a természetfeletti regisztrációs törvényt. A vámpírok sorsa még nem volt ilyen bizonytalan, mióta előbújtak a szekrényből. Bárcsak egy kicsit háttérbe vonulhatnának,míg lecsillapodnak a kedélyeket. Ám ekkor a Michigan-tó vize hirtelen szurokfeketévé válik – és a dolgok tényleg rosszra fordulnak. Chicago polgármesterének állítása szerint semmi ok az aggodalomra, de Merit tudja, hogy csak a legsötétebb mágia elég erős ahhoz, hogy elemeiben változtassa meg a természetet. Régi és újdonsült barátokhoz kell fordulnia, hogy kiderítse, ki áll ez az egész mögött és megállítania, mielőtt túl késő lenne a vámpírok és emberek számára.





11746102
6. Biting Cold
Akarata ellenére vámpírrá változtatott, huszonnyolc éves Merit Chicago vámpírjainak földalatti sötét köreibe botlik, ahol rájön, hogy több természetfeletti létezik, mint amit eddig látott – sokkal több, mint azt az emberek el tudnák képzelni. És nem minden titkukat osztották meg – az emberek és a nem emberek között.

Most Merit vadászik, felforgatja az egész kopár amerikai középnyugati térségét, üldözve egy természetfeletti gazembert, akinek szándéka ellopni egy ősi ereklyét, amely szabadjára engedné a gonoszt, ami végzetes a világra nézve. De Merit egyben üldözött is. Chicago egyik ellensége vadászik rá, semmi nem állítja meg, hogy megszerezze magának a könyvet. Nincs kegyelem. Nincsenek szabályok. Nem kímélnek meg életeket. Vadászat van.






129580347. House Rules
27 éves korára Merit már kardforgató vámpírrá vált. Azóta ő lett a Cadogan-ház védelmezője, figyelve egész Chicagot a földtől az égig, majd látta mestere bukását és felemelkedését. Most majd láthatja a bátorságát – és kitartását – olyan szinten próbára téve, ahogy még soha…


Kettővel kezdődött. . . Két tolvaj eltűnt nyom nélkül. Valaki megcélozta Chicago vámpírjait, és bárki lehet a következő. A házuk veszélyben van, Merit és mestere, a több évszázados Ethan Sullivan versenyre kell, hogy megállítsák az eltűnéseket. Amíg kibogozzák a titkos szövetségek hálóját, és felfedik az ősi gonoszt rájönnek, hogy ellenségüket jobban ismerik, és sokkal erősebb, mint azt valaha gondolták.






129580378. Biting Bad
Merit még csak rövid ideje vámpír, de már egy életre elegendő bajt átélt. Ő és a mestere, a több évszázados Ethan Sullivan, kockáztatták az életüket, újra és újra, hogy megmentsék szeretett városukat.De nem minden a Chicago-i szeretni őket.

Vámpírellenes zavargások ütik fel fejüket városszerte, ott csapva le rájuk, ahol a legjobban fáj. Egy szakadár fegyveres csoport Molotov-koktélokkal és mélyen gyökerező gyűlölettel arra törekszik, hogy kihúzzák a méregfogát a szeles városnak, ha a fene fenét eszik is.
Merit és szövetségesei próbálnak rájönni, hogy ki állhat a támadások mögött, ki lesz annak a következő célpontja, és van-e bármi módja, hogy megállítsák ezt az öncélú pusztítás. A csata a Chicago-ért csak most kezdődik, és Merit lassan kifogy az időből.





8.25. High Stakes (Luc & Lindsey Short Story in Kicking It Anthology)
Kicking It (Alex Craft, #2.5; Chicagoland Vampires, #8.25)



8.5. Howling For You (Jeff & Fallon Novella)
18141744
Jeff Christopher alakváltó és a Chicago Cadogan-ház vámpírjainak szövetségese - emellete egy techniakai zseni és többnyire legális-hacker. 
Jeff régóta nem tudja levenni a szemét a gyönyörűséges Fallon Keene-ről. Sajnos, ő az egyetlen testvére a halálos észak-amerikai központi Falka Apex-ének, Gabriel Keene-nek. A bonyolult erőviszonyok és a politika tette szinte lehetetlenné, hogy Fallon halgasson az érzelmeire.
De a sors gondoskodik róla, amikor a falka totemjét ellopják - fenyegetve ezzel a Keen család uralmát - Fallon igénybe veszi Jeff segítségét annak visszaszerzésben, mielőtt a falkában eluralkodna a káosz. Meg tudja-e Jeff segítségével találni a totemet és helyreállítani a rendet, mielőtt még túl késő? És Jeff be tudja bizonyítani végre, hogy ő az egyetlen, akit igazán szeret?



12958042
9. Wild Things
Mióta Merit-et vámpírrá változtatták, és  Chicago-i Cadogan-ház védelmezője, sok mident átélt. Ő és mestere, a vámpír Ethan Sullivan elkövettek mindent, hogy Cadogan vámpírok legyenek a legerősebbek Észak-Amerikában, jó kapcsolatok építettek ki természetfeletti népekkel. Legyen az bármilyen fajtájú és hitvallású, akár élő vagy halott ... vagy mindkettő.

De most ezek a szövetségek, próba elé néznek. Egy furcsa és körmönfont varázslat szakadt rá az észak-amerikai Központi Falkára és Merit legközelebbi barátait fogta a célkeresztben. Gabriel Keene, a falka Apex-je Merit és Ethan segítségét kéri. De ki- vagy mi- lenne elég erős, hogy levegye a mágiát az alakváltóról?
Merit könyörtelenül szembeszáll bárkiről is legyen szó. 




1295804910. Blood Games
Bár Merit nem dönthetett vámpírrá válásáról, vagy a Cadogan-házban betöltött védelmező szerepéről, mégis megfogadta, hogy harcolni fog a házért, és a mesterért, mindent megtesz, hogy erős szövetséget kovácsoljon a Chicago-i természetfelettiek között. De annak ellenére, hogy Merit-nek mennyire veszélyes kalandjai voltak eddig, ez a mostani lehet a leghalálosabb ....

Egy gyilkos tevékenykedik Chicago-ban, vadászik az emberekre, és áldozatainál mágikus ajándéktárgyakat hagy. A CPD (Chicago Police Department) nem volt képes lekövetni a támadót, és a halottak száma emelkedik, a város kezd kifutni a lehetőségeket. A vámpírok és az emberek nem állnak jó viszonyban, de a gyilkosságok furcsa kapcsolatokra késztetnek. Merit képes megtalálni a gyilkost, mielőtt ő válik célpontjává?



Szerző





Comments

Popular posts from this blog

Lauren Blakely : Kőkemény - Big Rock

Várható megjelenés:  2016. november 25. Fülszöveg Nem elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít. Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem : jó külső , agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz. Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló. De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges. Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját - a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot -, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a követk

In the Spotlight : The Torn Duet by Mia Kayla

A Fabulous Love Triangle Story! Torn Between Two  (Torn Duet #1) by Mia Kayla Cover Design:  Perfect Pear Creative Covers Release Date: January 23, 2017 A tangled web of lust, love and lies. I believe in fairy tales — the kind where a knight in shining armor sweeps me off my feet. Coming from a broken home, fairy tales housed the hope I clung to. Never in my life did I imagine two knights coming into my life— two knights that wore very different armor. A rockstar versus a lawyer. Fast and furious versus deliberate and calculated. Intense and passionate versus strong and devoted. Chaos versus stability. I fell in love with one in the craziness of a concert.  I fell in love with the other in the silence of his compassion. And now I am Torn Between Two. Torn Between Two by Mia Kayla  from  Bibliophile Productions  on  Vimeo . Choosong Forever   (Torn Duet #2) by Mia Kayla Cover Design:  Perfect Pear Creative Covers Release Date: February 13, 2017

Cover Reveal - Borító leleplezés : Strong: A Stage Dive Novella by Kylie Scott

Publication Date:  September 25, 2018 Strong: A Stage Dive Novella (Stage Dive #4.5) From New York Times and USA Today bestselling author Kylie Scott comes a new story in her Stage Dive series…  When the girl of your dreams is kind of a nightmare.  As head of security to Stage Dive, one of the biggest rock bands in the world, Sam Knowles has plenty of experience dealing with trouble. But spoilt brat Martha Nicholson just might be the worst thing he’s ever encountered. The beautiful troublemaker claims to have reformed, but Sam knows better than to think with what’s in his pants. Unfortunately, it’s not so easy to make his heart fall into line.  Martha’s had her sights on the seriously built bodyguard for years. Quiet and conservative, he’s not even remotely her type. So why the hell can’t she get him out of her mind? There’s more to her than the Louboutin wearing party-girl of previous years, however. Maybe it’s time to let him in on that fact and deal with this thing betwee