Skip to main content

Cover Reveal - Első sírhant - First Grave on Right - Darynda Jones

Borító leleplezés
                       


Kiadó: Athenaeum Kiadó
Oldalszám: 440 oldal
Megjelenés: 2013. október 16.
ISBN: 9789632932835

Charley Davidson sorozat #1 


Fülszöveg

Charley Davidson nyomozónő már 5 évesen beszélt a halottakkal. Sőt, az is megesett, hogy a halottak kértek tőle egy-egy apró szívességet, mint például igazságszolgáltatást a gyilkosaiknak. Charley azonban nagy árat fizet a képességéért, álmában ugyanis egy titokzatos idegen akarja megkaparintani magának a testét...
Szexi és fordulatos, humoros és kemény, paranormális-romantikus detektívregény, J.R. Ward, a Megsebzett szerető írónőjének ajánlásával, Kresley Cole és Sherrilyn Kenyon rajongóinak.



add-to-goodreads-button


Én és a könyv

Ehhez az egész nagy kaszás dologhoz járhatna egy kézikönyv.
Vagy rajzos útmutató, vagy valami hasonló.
Egy folyamatábra is jó lenne.

Charley Davidson részmunkaidős magánnyomozó és teljes munkaidőben Kaszás. 
Ami annyit jelent, látja a halottakat. Ez nem vicc! 
Az ő feladata, hogy meggyőzze őket, hogy "menjenek be a fénybe." 
De amikor ezek az elhunytak nem ideális körülmények között távoztak az élők sorából -mint  például gyilkosság által -, azt akarják Charley-tól, hogy szolgáltasson igazságot.


A helyzetet az is bonyolítja, hogy Charley-nak elég intenzív és érzéki álmai vannak egy olyan entitással, aki egész életében  követte őt ... és kiderül, hogy talán nem is annyira halott ez a valaki. Sőt, lehet, hogy valami teljesen más. 
De mit akar a Charley-tól? 
És ő miért nem tud neki ellenállni? 
És mi az ára, ha megadja magát az érzéseinek?



8788554Körülbelül egy éve kinéztem a könyvet  a Goodreads-en. Tetszett az eredeti borítón a modell szandija :) 

Elsőre le sem esett, amikor megláttam a könyv magyar kiadásának borítóját, hogy ez ugyaz.
Nem kell félreértelmezi a borítón szereplő nagy neveket. Azok tényleg csak ajánlások.


A borítóról még annyit, hogy csorgott a nyálam a következő két rész után, ahogy megláttam a belső fülszövegben a  magyar borítóterveket. Szeretem, ha kinézetre összhangban vannak a sorozat darabjai.







CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT !

Nehéz nem cselekményleírással írni a könyvről, próbáltam, de meg kell osztanom pár dolgot.  

 Adott egy teljes munkaidős kaszás,de nevezhetjük a halál angyalának is, aki kicsit más, mint az általam eddig ismeretek.
 Munkaköri leírása szerint nem ő jön el érted, mikor itt az időd,... de valahogy mégis, hisz ő a fény, a portál a mennyekbe.

Különleges képességekkel született és még maga sem ismeri rejtett szuperképességét. Nagyon kevés azon elő emberek száma, akik ezt a „tudását” elfogadják és nem őrültként tekintenek rá.
 Micsoda, ha nem egy magánnyomozói állás lenne a legtökéletesebb számára részmunkaidőben, az élők világában, hisz kézefekvő, hogy ő az, aki tud az elhunyt szellemével kommunikálni, főleg, mivel ő kíséri végső útjára a szerencsétlent.

Hármas gyilkosság után nyomoznak a rendőrséggel, az elhunytak szellemeivel karöltve, de van egy privát ügye is, ami egyre érdekesebbé kezd válni.

Miközben megismerkedünk a szereplőkkel, a szellemekkel, a szexi és dögös Álmok Pasijával elég sok múltbéli dolgot oszt meg velünk az írónő. Ez egy kicsist túl soknak, nagyon darabosak tűnhet.


Szereplők :


Számomra vicces karakter Charley, sokat kuncogtam a beszólásain. Mókás, ahogy mindent elnevez, szó szerint mindenkinek, mindennek ad becenevet, nem csak a kocsijának.

Cookie a legjobb barátnője, aki egyben az asszisztense is, BB azaz Bob bácsikája pedig nyomozó, akinek ő a névtelen informátora.
Édesanyja meghalt születésekor és morbid módon ő volt az első „ügyfele”.

charley davidson - Reyes Farrow: Aztán ott van a Reyes Alexander Farrow rejtély: egy félelmetes, de ellenállhatatlanul vonzó pasi. Ősi motívumos tetoválással – már meg sem lepődök, egy újabb tetkós pasi :)
Valójában ki ő? Szexisten, őrangyal, maga a kaszás vagy még ennél sokkal több? Ennek járjatok utána, mert megéri!  


Még sok minden vár felfedezésre Charley világában, a múltjában és a jövőjében. Várom a következőrészeket !
Az Athenaeum kiadó 2014 tavaszára ígéri a következő részt magyarul.





Keresd az írót

Darynda Jones

Books Make You Happy   @OneEdiBooks 



           

Comments

Popular posts from this blog

Lauren Blakely : Kőkemény - Big Rock

Várható megjelenés:  2016. november 25. Fülszöveg Nem elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít. Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem : jó külső , agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz. Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló. De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges. Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját - a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot -, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a követk

Cover Reveal - Borító leleplezés : Strong: A Stage Dive Novella by Kylie Scott

Publication Date:  September 25, 2018 Strong: A Stage Dive Novella (Stage Dive #4.5) From New York Times and USA Today bestselling author Kylie Scott comes a new story in her Stage Dive series…  When the girl of your dreams is kind of a nightmare.  As head of security to Stage Dive, one of the biggest rock bands in the world, Sam Knowles has plenty of experience dealing with trouble. But spoilt brat Martha Nicholson just might be the worst thing he’s ever encountered. The beautiful troublemaker claims to have reformed, but Sam knows better than to think with what’s in his pants. Unfortunately, it’s not so easy to make his heart fall into line.  Martha’s had her sights on the seriously built bodyguard for years. Quiet and conservative, he’s not even remotely her type. So why the hell can’t she get him out of her mind? There’s more to her than the Louboutin wearing party-girl of previous years, however. Maybe it’s time to let him in on that fact and deal with this thing betwee

To Be Read - Infinity + One by Amy Harmon

June 8th 2014 SYNOPSIS When two unlikely allies become two unwitting outlaws, will two unforgettable lovers defy unbeatable odds? Bonnie Rae Shelby is a superstar. She’s rich. She’s beautiful. She’s impossibly famous. And Bonnie Rae Shelby wants to die.  Finn Clyde is a nobody. He’s broken. He’s brilliant. He’s impossibly cynical. And all he wants is a chance at life. One girl. One boy. An act of compassion. A bizarre set of circumstances. And a choice – turn your head and walk away, or reach out your hand and risk it all?  With that choice, the clock starts ticking on a man with a past and a girl who can’t face the future, counting down the seconds in an adventure riddled with heartbreak and humor, misunderstanding and revelation. With the world against them, two very different people take a journey that will not only change their lives, but may cost them their lives as well. Infinity + One is a tale of shooting stars and fame and fortune, of gilded cages and iron bars, of finding a f