Skip to main content

Cover Reveal - Borító leleplezés: Wild Card (North Ridge #1) by Karina Halle

Image may contain: 1 person, hat and text
Release date:  July 25th 2017

Wild Card is a standalone novel and the first book in the North Ridge Trilogy about rough and rugged Canadian mountain men, the Nelson brothers. Canada’s never felt so hot.

She swore she’d never go back home.
She swore she’d never see the man who broke her all those years ago.
But you don’t always get to choose your path.
And sometimes that path is as wild and rugged as the heart.


Rachel Waters thought she saw the last of the small mountain town of North Ridge, British Columbia, when she left six years ago. But while her advertising career blossomed beneath the skyscrapers of Toronto, her mother’s sudden illness has the 26-year old returning to North Ridge to care for her, putting her career on hold while dealing with family secrets, regrets and unresolved goodbyes.

Shane Nelson has always been a bit of a wild card. The youngest of three brothers, Shane’s spent most of his life being underestimated and misunderstood. With his quiet intensity, classic good looks and thoughtful demeanor, he’s an enigma on horseback, managing his father’s sprawling ranch on the slopes of North Ridge.
But while Shane remains the quintessential brooding cowboy, complete with an arsenal of inner demons, all of that changes when Rachel steps back into his life.

She was the girl he pushed away.
Now she’s the girl who wishes she could leave.

Despite the odds, Shane will do everything to convince Rachel he needs a second chance that he doesn’t deserve but when the two of them head off into the wilderness together in search of lost cattle, more than just their hearts are at stake.

Whether it's love or lives on the line, one thing is for sure: always bet on the wild card.
 


add-to-goodreads-button

Cover Desing BY HANG LE
Image may contain: 2 people, people smiling, hat and text


iBooks: bit.ly/WC-iBooks
Nook: bit.ly/WC-NOOK
Kobo: bit.ly/WC-KOBO
Amazon: Live release - sign-up to be notified here - bit.ly/KHMailingList 



ABOUT THE AUTHOR 

Karina HalleKarina Halle is a former travel writer and music journalist and The New York Times, Wall Street Journal and USA Today Bestselling author of Where Sea Meets Sky, Racing the Sun, The Pact, Love, in English, The Artists Trilogy, Dirty Angels and over 20 other wild and romantic reads. She lives on an island off the coast of British Columbia with her husband and her rescue pup, where she drinks a lot of wine, hikes a lot of trails and devours a lot of books.

Halle is represented by the Waxman Leavell Agency and is both self-published and published by Atria Books/Simon & Schuster and Hachette in North America and in the UK.



KARINA'S LINKS 



Books Make You Happy Blog 
facebook Twitter goodreads Pinterest  Home      

Comments

Popular posts from this blog

Megjelenésre Várva - Hungarian Release : Mister O - Lauren Blakely

Várható megjelenés:  2017. január 25. Fülszöveg Csak hívj Mister O-nak. Mert a TE gyönyöröd a szuperképességem. "Ó te jó ég, ez jóóó" a játék neve, amikor így érez egy nő, és ha a férfi nem végzi el a feladatát, a pokolba vele a hálószobából! Én a lábujjgörbítős, észbontó, lepedőmarkolós eksztázisról beszélek. Amit minden alkalommal nyújtok. Úgy vélem, ez a gyönyör szuperhősévé tesz, és az a küldetésem, hogy mindig teljesítsek. Ám nagy csalódást okozok, mikor egy bizonyos nő arra kér, tanítsam meg neki, hogyan nyerhet el egy férfit. Az egyetlen gond: a csaj a legjobb haverom húga, de túlontúl csábító, hogy ellenálljak, főleg, amikor kiderül, hogy az édes, szexi Harpennek mocskos gondolatai is vannak, és jól akarja használni azokat. Mégis mi baj lehetne abból, ha tartok a nőnek - akit titokban kívánok - néhány feltétel nélküli csábítás-órát. Senki nem fogja megtudni, még akkor sem, ha egy pár mocskos szexüzenetet küldünk egymásnak. Na jó, párszázat. Vagy ha be

Cover Reveal - Megtalállak még - Fixed on You - Laurelin Paige

Borító leleplezés Laurelin Paige  a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője. A Fixed-sorozat eddig több mint 1 millió példányban kelt el csak az USA-ban.  Az első rész 12 országban jelenik meg közel egy időben. Az Amazon adatai alapján a tavalyi év 7. legnépszerűbb könyve. A People Magazine szerint a 10 legkeresettebb könyv egyike. A Goodreads oldalán az írónő regényei 100 000-nél is több ,,jó" értékelést kaptak. Cím:   Megtalállak még  - Fixed on You Kiadó:  Libri Várható megjelenés: 2015. július 15. Formátum: papírkötés   Sorozat:  Fixed 1.  Goodreads:4.18 Korosztály: adult Műfaj/téma: romantika, erotika  Fülszöveg New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik.   A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban.  A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlát

Lauren Blakely : Kőkemény - Big Rock

Várható megjelenés:  2016. november 25. Fülszöveg Nem elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít. Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem : jó külső , agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz. Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló. De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges. Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját - a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot -, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a követk